Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar teşükür edirim.
saten kısmı gelinliğimin kumaşından aldık.
anlatıyım hemen tamamen yukarı kadar bağlancakresimdeki gibi

ya da hemen bilekte bağlanıp yandan fiyonk yapacağım.

mandalincim cok degisik bir model olucak gelinlik ayakkabin alt kisminin resmi varmi peki

Nihalcim Allah sana sabır versin. Çok zordur eminim ama sabretmek en güzel erdem. üzülme demekte saçma farkındayım

verıyo cnm sabrını hayat devam edıooo ıcım yanıyo ama yerı gelıo guluyosun elbet alısıcam daha cok cok yenısenağlama

ay kıyamam ya deme öyle:teselli:

bu söylediğimde çok ciddiyim, herhangi bir konuda herhangi birşekilde yardıma ihtiyacın olursa ki mutlaka olacaktır ama benim/bizim yapabileceğim(iz) birşey olursa lütfen söyle. kendi adıma özellikle söylüyorum, netice itibariyle aynı şehirde yaşıyoruz, yapılamicak hiç birşey yok. yeterki sen söyle.. okiş?

Hayatım Konyada sırf avizecilerin olduğu bi sokak var o sokağa girdik sağlı sollu dolandık dolandık neyi nerden ucuza bulduysak aldık yani toplam 4 ayrı dükkandan 8 Avize aldık :roflol::roflol::roflol:

Yatak odası :1 avize-1 ampul
Salon :2 avize-8 ampul (avizeler 4'lü)
Mutfak :1 avize-1 ampul
Oturma odası:1 avize-4 ampul(avize 4'lü)
ütü odası :1 avize-1 ampul
koridor için :2 avize-2 ampul

ampulleri tasarruflu philips aldık toplamda 200 TL verdik

burcucummmm hadi gözün aydın tatlim çok sevlndim sizin adiniza allah güle güle oturmak nasip etsin inşallahhhhh

kızlar verdığım lınke bı bakın ben basvurdum

arıma uzulme yaa halolur yerimseniben

Geçen hafta taçtan aldığım nevresim ve pike takımı

Islak yünden nefret ederim ama süs niyetine liflerim
kaydirigubbakcemile3
Elbise lifim

Eldiven lifim

Sosluk

anam o eldiven life bayıldım hep böle bişi düşünmüştüm o lifi elde tutmak çok zor oluo diyee kaydirigubbakcemile3

olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm

senağlama

arsima eksık sornad aalınır ne eksıgın ver o yok dıye eve gırmıycenmı fıstk takma bukadar
ctesı gelseydı yatagın esyalar yersltıkten sonra temızlesen olmuyormu

eksikten ziyade eve yerleşme kız evinden çeyiz çıkması gibi bişe olmayacak olsada çok garip olacak hafta içi kim gelebilirki
gelse oraları nası temizlicez evi görsen o kadar piski
düşün koca yatağı nası çekicez oraya buraya

tşekkür ederim canm ya
yapılacak şeyler nişanlımın yapması gereken şeler
bende yaparım teklifte ettim ama olmaz ben gelince yapıcam dedi ve bugün gelecekti ama iki gün daha ertelendi senağlama
ve herşeyi yapabilmek için suya ihtiyacımız var ve bizim suyumuz elektriğimiz yok belki müracatları bile edilmedi daha

ampulleri tasarruflu philips aldık toplamda 200 TL verdik

çok iyi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
20 tl canım..istersen taksitte yapıyorlar..daha neler var neler..anca bunları alabildim:)

bakirkoydeki loyaya gittim gecenlerde canım bulamadim boyle seyler var ama ici dolgu sungerli olanlarin modelleri cok güzel bana gore olanlarin modelleri offsayt sen nerdekinden aldin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…