kızlar teşükür edirim.
saten kısmı gelinliğimin kumaşından aldık.
anlatıyım hemen tamamen yukarı kadar bağlancakresimdeki gibi
ya da hemen bilekte bağlanıp yandan fiyonk yapacağım.
Mandilinim ayakkabın muhteşem tek kelimeyle bayıldım :asigim:
Nihalcim Allah sana sabır versin. Çok zordur eminim ama sabretmek en güzel erdem. üzülme demekte saçma farkındayım
hayırlı olsun sulfatcım. inşallah herşey masalsı destansı geçer :Saruboceq:
sulfat yazdım gormedın galıba cok guzel kırdugnuymus ya bayıldm super
ay kıyamam ya deme öyle:teselli:
yaz kuzum
ben demedim bu sefer vallahı :tomato: şuan o kadar çok isterdimki 18 yerine 1 ay fln kalsın
5 i erken benim düşüncem 11 i akşamı idi düğnden sonrada 2 hafta izin kullanmaktı
ama 6 ve 7 sinde mobilya gelecek peki ben çeyizimi ne zaman yerleştricem ? onun için 5 inde izne ayrılırsam diye düşndüm
6-7 mobilya gelir
8 son bi temizlik olur
9 koltuk beyaz eşya yatak baza gelir (bu cumartesi gelilerdi ama arayıp iptal edicem daha ev temizlenmedi su yok)
10 çeyiz yerleşir
bu arada bigün eminönüne gidilir kuruyemiş alınır
11 evin eksiklerini etmeye çalışırım dinlenirim
12 kına
13 evin eksikleri
14 düğün
çok şansızım ben ya senağlama
burcucummmm hadi gözün aydın tatlim çok sevlndim sizin adiniza allah güle güle oturmak nasip etsin inşallahhhhhKızlarrrr geçmişi okumaya çalıştım falan ama baktım yok bitecek gibi değil yazmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
Heycanım içime dışıma sığmıyorr:sm_cool:
Hani evimizi düğünden sonra lojman çıkınca kuracaktık ya , aşkımın düğün davetiyelerimizi bastırdığı matbaacı aşkım burdayken aradı. Temiz bir ev var bize yakın görmek istersen gel diye bizimkide gder gitmez görmüş. :1rolleyes: Fotolarını çekmiş. derli toplu küçücük minicik sıcacık bir ev :1rolleyes: Ay nasıl heycanlıyım. Adamıda tanımıyoruz :roflol: Aşkım davetiye bastırırken tanışmış matbacıda çok sevmiş bizimkini :roflol: anki oldular:roflol: ay neyse işte kirasıda 500. Ufak tefek şeylerden feragat edicez malum yaşayacağımız yer marmaris. orda normal bir ev bulmak çoğunlukla zor. çoğu eşyalı ve apart tarzı. ayrı bir mutfağı olan bile bulmak zor geneli salonla bir. bu öyle değil miniş bir mutfağı var. salonada açılan bir servis penceresi var. :1rolleyes: oturma odası yapacaktık vaz geçtik. çünkü odalar ufak gardrrobu bir odaya koyucaz falan. ama bilmiyorum çok içime sindi nedense. oakşama kesinleşecek ben heycanımı sizlerle paylaşmak istedim
o zman üçümüzü seni azrayıda allaım aramıza oda yazmalı....
olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm
arsima eksık sornad aalınır ne eksıgın ver o yok dıye eve gırmıycenmı fıstk takma bukadar
ctesı gelseydı yatagın esyalar yersltıkten sonra temızlesen olmuyormu
ay kıyamam ya deme öyle:teselli:
bu söylediğimde çok ciddiyim, herhangi bir konuda herhangi birşekilde yardıma ihtiyacın olursa ki mutlaka olacaktır ama benim/bizim yapabileceğim(iz) birşey olursa lütfen söyle. kendi adıma özellikle söylüyorum, netice itibariyle aynı şehirde yaşıyoruz, yapılamicak hiç birşey yok. yeterki sen söyle.. okiş?
ampulleri tasarruflu philips aldık toplamda 200 TL verdik
kızlar verdığım lınke bı bakın ben basvurdum
arıma uzulme yaa halolur yerimseniben
Geçen hafta taçtan aldığım nevresim ve pike takımı
20 tl canım..istersen taksitte yapıyorlar..daha neler var neler..anca bunları alabildim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?