anam o eldiven life bayıldım hep böle bişi düşünmüştüm o lifi elde tutmak çok zor oluo diyee kaydirigubbakcemile3
sulcatcım aldıgın cııcılerı ıı gunlerde kullan elbıselı lıf çok seker
iyi günlerde kullan hepsini
eldiven liften bendede var kaydirigubbakcemile5
nan ben o resmı burcuların bahcesı sandım:roflol: valla
Teşekkür ederim canım, güle güle kullanalım kaydirigubbakcemile5
tşekkür ederim canm ya
yapılacak şeyler nişanlımın yapması gereken şeler
bende yaparım teklifte ettim ama olmaz ben gelince yapıcam dedi ve bugün gelecekti ama iki gün daha ertelendi senağlama
ve herşeyi yapabilmek için suya ihtiyacımız var ve bizim suyumuz elektriğimiz yok belki müracatları bile edilmedi daha
hallolur kuşum :1hug: nişanlına da güven birazklava: bırak o halletsin, onun da evi, yumurta kapıya gelince bak nasıl hallediyo:mymeka:
bende bakam mı esma
sulfat senın sacını basını yolarım:mymeka: Ne o nevresımler cok kötu beğenmedım cıhh cıohhh yok beğenmedım ısrar etme :dilcikar:
Ya benımde alasım gelıyo alman nolurrr
gule gule kullan barıı cok beğendım kaça aldın bende aldım o satenden 150 tl ıdı tabı kampanya vardı 75 tl gelmıştı
sulfat senın sacını basını yolarım:mymeka: ne o nevresımler cok kötu beğenmedım cıhh cıohhh yok beğenmedım ısrar etme :dilcikar:
ya benımde alasım gelıyo alman nolurrr
gule gule kullan barıı cok beğendım kaça aldın bende aldım o satenden 150 tl ıdı tabı kampanya vardı 75 tl gelmıştı
mandalincim cok degisik bir model olucak gelinlik ayakkabin alt kisminin resmi varmi peki
canım teşekkür ederim. Şeniz:lepi: çok güzel mandilincim güle güle giyin tatlim
bak fıstık
böcük 40 kısı mısfır agırlıycak kadar nevresmın olcak heee
mahmut paşa da piere cardenin toptancısının yerini bulduk biz
abime bohça yaparken ben ordan almayı düşünüyorum herşeyi
300 küsürlük gecelik vs setini 170 e bırakmıştı adam
yok ben gıdemem oralara mesela emınonune gttık ucuz dıe bızım semt daha ucuzdu annem tencere setı faaln almıstı kendıne
belkı basta seylerde ucuzdur ama bana oralar ucuz gelmedı
yaa kart basvurusu yaptım ama pısman olmam ınş :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?