Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla kazene sordum oda yazdı karsıdakı fırmalar demış kac kısı kart alcak ona gore mı ındrım yapılcak anlamadım
bende dedım nolurr ceyıs mağazasıda olsun ıcınde:roflol:

sulfat o nevresimler falan ne kız :mymeka:
kudurtucakmısın beni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama çeyizi tamamlamam lazım tobicim

Aa o eldıvenlı lıften bneımd evar sulfatmı eklemıstı
buket dunku kacırdıgın resımlerı albumume ekledım karısık olanda var nısan resmın

Herkesin eldivenli lifi var galiba yerimseniben

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: Evlencez alcaz tabii. Sağol canımcım Şeniz 3 al 2 öde kampanyası var işte ben bu nevresimi pikeyi bir de başka bi pikeyi beğendim. Ama o pikenin çift kişiliği kalmamıştı. Sıkı pazarlıkla ikisini 200 e aldım. o pikeyi alsam tanesi 94 liraya gelcekti. Böyle de tanesi 100 liraya geldi kaydirigubbakcemile3

sulfat gule gule kullan cnmcm

Şeniz

sulfat cicilerini gördüm güle güle kullan hepiciğini.
taçın newresimi harik görünüyordu.
eldivenli lifinide çok sewdim :):):)

Teşekkür ederim mandilinim Şeniz

:1shok: çok geçmiş olsun tatlim ya iyimi şimdi babannecin

:1shok: çok geçmiş olsun tatlim ya iyimi şimdi babannecin

Şeniz sağol canım iyi sayılır hala gezme derdinde kaydirigubbakcemile3

kız minik sen çokmu miniksin kız xxxxxxxs falanmıısn sen yoksam

xs yada s markaya göre değişiyo bazı markalara uyuz oluyom ama
L lık gömleği bi alıyom elime beden s yazıyo şişmanlar kendini yazıf sansın diye midir
nedir kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5

olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm

:teselli:

ben de günler kısaldıkça uzasın istiyorum senağlama

kız olursa adı duru olacak ama erkek olursa ben rüzgar die düşünüyorum kociş ne der bilmem

rüzgar güzel de duru ıhh

doru ya sen konya'daydın kafamçokkarıştı bütün avize ve ampuller mi 200, ne kaa ucuzmuş canım

Geçen hafta taçtan aldığım nevresim ve pike takımı

Islak yünden nefret ederim ama süs niyetine liflerim
kaydirigubbakcemile3
Elbise lifim
Eldiven lifim
Sosluk

ıslak yünden ben de nefret ederim. ayy dişlerim kamaştı resmenn güle güle kullan caanım nevresimlerini

KIZLAR BENİM MORALİM BOZUK YA

slm kızlar

öncelikle dimples canım gözün ve gözümüz aydın. ne kadar sevindim anlatamam. daha ne kadar zaman oldu ki seninle mobilyalar üzerine muhabbet edipte senin günlerini saymaya başlayalı Şeniz Rabbim hayırla sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Allah analı babalı büyütsün...

kızlar kayınvalidemin pikesini beğendiğiniz için teşekkür ederim inşallah oda beğenir.beğeneceğini umudediyorum.
bohça konusuna gelince böcüğün dediği gibi bohçaya para verene kadar evime eşya alırdım ama kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazımmış diyorum laelaelaelaelae kendimi öyle avutuyorum belki de sırnaşık şey kendi memleketimden birisiyle evlenmezsem böyle olur işte :roflol:
kızlar birde şu bi liste vardı ya evlenenecek olanların tarih listesi.o kolayda mı acaba biriniz not ettiyse yazabilir mi :1rolleyes:

Son düzenleme:
HAYATIMneyin var neden üzgünsün sen bakiim

kızlar neden herkes düğün zamanının uzamasını istiyo böylemi oluyo :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…