- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sulfat o nevresimler falan ne kız :mymeka:
kudurtucakmısın beni
Aa o eldıvenlı lıften bneımd evar sulfatmı eklemıstı
buket dunku kacırdıgın resımlerı albumume ekledım karısık olanda var nısan resmın
sulfat senın sacını basını yolarım:mymeka: ne o nevresımler cok kötu beğenmedım cıhh cıohhh yok beğenmedım ısrar etme :dilcikar:
ya benımde alasım gelıyo alman nolurrr
gule gule kullan barıı cok beğendım kaça aldın bende aldım o satenden 150 tl ıdı tabı kampanya vardı 75 tl gelmıştı
sulfat gule gule kullan cnmcm
sulfat cicilerini gördüm güle güle kullan hepiciğini.
taçın newresimi harik görünüyordu.
eldivenli lifinide çok sewdim :):):)
lcw ile görüşmüş onu yazmış ama lcw zaten ucuz hemde bedenleri bana olmuyo kaydirigubbakcemile3
14 16 yas olur sana kuzumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile naniknanik
kızlarrr
tam evdeki bütün halıları koltukları yıkadık çay içip dinleniyordukki acayip bir şekilde zil çaldııı
bende sandımki minderler filan düştü balkondan
babanneme motorsiklet çarpmışşş :1shok:
önce devlet hastanesi orda özel koşturduk allahtan önemli bişey yok yavaş vurmuş
çocukta temiz biriymiş şansınıza hep yanımızdaydı
yaaa çekme sacımı hıhklava:Şeniz
:1shok: çok geçmiş olsun tatlim ya iyimi şimdi babannecin
kız minik sen çokmu miniksin kız xxxxxxxs falanmıısn sen yoksam
5300 müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü? yuhhhhhhhhhhhhhh o ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok merak ettim bitince hemen resimlerini koy görem :)))) 5300'lük perdeyi gözlerimi kapamadan :))
hayatımm ii hatırlattın valla yaaa ayy unutmayım :) yaw şimdi aradı benimki yarın 1de olsaydı nikahımız nikahtansona hep benle olcaktı bakalım kaçta olcak yarın gidince konuşup ayarlamaya çalışcam bakalım oyy bişi yapabilirmiyim sizcee?
olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm
yaz kuzum
ben demedim bu sefer vallahı :tomato: şuan o kadar çok isterdimki 18 yerine 1 ay fln kalsın
5 i erken benim düşüncem 11 i akşamı idi düğnden sonrada 2 hafta izin kullanmaktı
ama 6 ve 7 sinde mobilya gelecek peki ben çeyizimi ne zaman yerleştricem ? onun için 5 inde izne ayrılırsam diye düşndüm
6-7 mobilya gelir
8 son bi temizlik olur
9 koltuk beyaz eşya yatak baza gelir (bu cumartesi gelilerdi ama arayıp iptal edicem daha ev temizlenmedi su yok)
10 çeyiz yerleşir
bu arada bigün eminönüne gidilir kuruyemiş alınır
11 evin eksiklerini etmeye çalışırım dinlenirim
12 kına
13 evin eksikleri
14 düğün
çok şansızım ben ya senağlama
kız olursa adı duru olacak ama erkek olursa ben rüzgar die düşünüyorum kociş ne der bilmem
Hayatım Konyada sırf avizecilerin olduğu bi sokak var o sokağa girdik sağlı sollu dolandık dolandık neyi nerden ucuza bulduysak aldık yani toplam 4 ayrı dükkandan 8 Avize aldık :roflol::roflol::roflol:
Yatak odası :1 avize-1 ampul
Salon :2 avize-8 ampul (avizeler 4'lü)
Mutfak :1 avize-1 ampul
Oturma odası:1 avize-4 ampul(avize 4'lü)
ütü odası :1 avize-1 ampul
koridor için :2 avize-2 ampul
ampulleri tasarruflu philips aldık toplamda 200 TL verdik
Geçen hafta taçtan aldığım nevresim ve pike takımı
Islak yünden nefret ederim ama süs niyetine liflerim kaydirigubbakcemile3
Elbise lifim
Eldiven lifim
Sosluk
bari bişeyler yiyim
cokacimcoook cokacimcoook :çok üzgünüm:
ben de günler kısaldıkça uzasın istiyorum senağlama
KIZLAR BENİM MORALİM BOZUK YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?