Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selenayım hepsi çok güsel iyi günlerde kullanırsın inş Şeniz
çok sağol canım, biliyorsun yeniden çeyiz hazırlığına başladık :asigim:

selen_ay cnm çok güseller.kahvaltı takımında ayrıca çok hoş.iyi günlerde kullan...
çok teşekkür ederim canım inş daha iyileri seninde olur

Selan ay yuvanda mutlulukla ve sağlıcakla kullan tatlım :))
a.s. teşekkür ederim canım, Rabbim inş bir hevesle aldığımız çeyizlerimizi mutlulukla kullanmak nasip etsin

hepsi çok hoş iyi günlerde kullanırsın inşallah
teşekkür ederim a.s.

selen_ay hepsi süper güle güle kullan canım

Selen_Ay
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla ve hiç bitmeyen sevginizle birlikte kullanın İnşallah

Kızlar ben bu çeyiz işine girmeye karar verdim e-ticaret şeklinde bir iş yapacağım o kadar müşterim var züccaciye ve tekstil sektöründen zaten fuar sektöründen de sıkıldım güzel bir isim bulursam hemen başlamayı düşünüyorum e artık o zaman müşterilerim olursunuz:)

mugeyavas:jeyyar: sen bı baslada gerısı gelır ınş
selen ay ı gunlerde kullan cok guzeller

herkese günaydın

selenay güle güle kullan aldıklarını
bende hep bişiler almak istiyorum ama para yok zati almanında sonu yok :roflol:

mugeyavas bize % kaç indirim yapacaksın:jeyyar:

mugeyavas:jeyyar: sen bı baslada gerısı gelır ınş
selen ay ı gunlerde kullan cok guzeller
çok teşekkür ederim böcük a.s.

herkese günaydın

selenay güle güle kullan aldıklarını
bende hep bişiler almak istiyorum ama para yok zati almanında sonu yok :roflol:

mugeyavas bize % kaç indirim yapacaksın:jeyyar:

he kızçem bende limiti doldurdum artık daha buraya resmini ekleyemediklerimde var, bundan sonra zor alırım zaten kaydirigubbakcemile3 çokta bişey kalmadı artık, bikaç ıvır zıvır ve mini fırınla set üstü ocak filan

Günaydın kızlarrr.Herkeze mutlu bir hafta diliyorummm.

Selenay güle güle kullan aldıklarını çok ciciler...

Günaydın şekerler..Herkese iyi haftalar diliyorum...
Bende bu saç kurutma makinasını almayı düşünüyorum Phılipsin 2100W 74ytl Nasıl??

Kıslar birde bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi paylaşarak...Tşkler şimdidenkaydirigubbakcemile5

İyi haftalar kızlar,

Dün bakırköydeydim Kompedan amaşır magazasına ugradım çok güzel şeyler var şortlu bi takım aldım süper, loya magazı da harika ve indirim var aklınızda bulunsun [/COLOR]

Son düzenleme:

bende düşünüyorum o servis altlığından taşlı ve hoş modelleri var
ama bi taraftan da gereksiz gibi geliyo
sonuçta yemek takımının servis tabağı da aynı işi görüyo?

eylul 1. olanı dıyorum ıkıncısını yakından gordum beğendım ama bende kahve turkuaz var dıe almadım bırıncısınıde gordum daha hoş duruyodu

eylül bence de ikincisi.

benim de sunset pijamalarım geldi çok güzel kaliteleri gerçekten annem de çok beğendi.ona xl almıstık olmadı ben değiştireceğim burdan artık...benimkiler de tam oturdu üstüme ne çok dar ne de çok bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…