Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy arsimaa ekle canım bi ara merak ettik ballandıra ballandıra anlatmışın süslemeniii

eklemen lazım dimi amamaaaaaaaaaaa

ayy arsimaa ekle canım bi ara merak ettik ballandıra ballandıra anlatmışın süslemeniii

senin dediğin model dalgalı beğendim bi tane adam kendi tasarlıyor oda çok güzel hatta süper bişeydi ama 75 TL dedi :1shok: Alamadım.Bunu dün gördüm beğendim aldım hemen topuz yaptırıcam ona sardırıcam tacı yerimseniben
eudo güle güle kullan çok güzel hepsi
Canım benim saolasınn Şeniz Ben seni üzgün görmek istemiyorumm amaa :teselli:
Hala ne olduğunu anlamadım :1no2:

benim kelebekler daha minik gümüş sadece
şekerim kitap gibi üstünde fiyonk ortasına kelebek
kitaptan söker direk halkaya yapıştırrım :)

Seninki daha kolay olur bi halka bide kurdela yeterli senin için yerimseniben

öyle ahım şahım bi özelliği yok
görünce hayal kırıklığı yaşamayın :)

75 miiii :1shok: (esma benim gözlerde size benzedi)
bak bu modelde hoşuma gidiyor ama çok sade kanımca

evet daha kolay olur tabi elimde şeker kalırsa :)

Betacim aldiklarinin hepsi birbirinden güzeller canımcımmmm güle gülle kullannnn

glsn canım peçete halkalarına bayıldım bana da yapsana kaydirigubbakcemile3 tacında çok şirin bu arada çok zarif duruyor canım.gecelik takımında öyle terliklere bayıldım süslü püslü ne güzel öyle güle güle kullan canım

kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:

Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…