Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

darkangel ne demek cnm :1hug: sen ıste yeterkı harıka bı yer hemde cok ucuz demı bende en kısa surede gene ordayım ama once borclarımı odemem sart ı gunlerde kullan cnm bak ıstedığın gıbı çöp kovası ve ekmek saklamasını alabılmışın hayrlı olsun

eylul bıde alttakında gumus sımlı bı şerıt vardı cnm onnuda dıyem acaba yıkanınca dokulur mu ama sanmam kalıte yanı ama hala 2. beğendım

Kizlar bu ara burayada haber veriim, avrupada en iyi ütü bunlar secildi

Bügeleisen Test

Ütü almak isteyene yardimci olur belki. Bu ara unutmayin avrupada en iyi not "1" en kötüde "6"

canım nette o ekmek kutusuyla çöp kovası bide ufak baharat takımı 200 lüsürdü züccaciyede ise 38 tuttu çok ii valla canım sağol:1hug:

canım hepsi çok güzelmiş güle güle kullan..

şu brabantia ekmek kutun varya bende onun set halini almıştım esseden..

3 saklama kabı bi ekmek kutusu bide baharat takımı...çok seviyorum çok kullanışlılar..

işte buda mutfağımdaki yerleri kaydirigubbakcemile3

canım nette o ekmek kutusuyla çöp kovası bide ufak baharat takımı 200 lüsürdü züccaciyede ise 38 tuttu çok ii valla canım sağol:1hug:

sımdık bende fıyatını sorcaktımkaydirigubbakcemile3 evt cok uygun ayy bende bı aydır gtmıyom ölcem meraktan neler var dıe azcık anlat laa değişık ne vardı:jeyyar:

fındık senın neyın eksık laa bı resım koymadan hemen ahanda burda dıyon maşallah yok yok evınde cok guzel zatı gorduydum ı gunlerde kullan cnm pekı sen kaca aldın
ha bıde ekmek kutusunun alttakı jumbo caydanlığın mı benzettım:roflol:

Kızlar, iç çamaşırı, pijama ve gecelik alacaklara Loya'yı şiddetle tavsiye ederim :1rolleyes: İnanılmaz cici desenleri var, iç çamaşırlarını farklı kesimlerle kombin edebiliyorsunuz ve fiyatları delikafadulden al beni al beni diyor.

Nişan bohçası için 2 takım iç çamaşırı + 1 takım pijama + 1 adet geceliğe 110 YTL verdim.

kızlar saç kurutma makinesi alıcamda hangi markayı öneriyorsunuz? bi de saç kurutma makinesine bi kaç aparat takarak şekillendirme falanda yapılabiliyormuş. böle bişey duydunuz mu?

ne güzel zevklerimiz aynıymış bütün beyaz eşyamıda boschdan aldım çok da memnunum senin gibi.sağlıklı huzurlu günlerde ağız tadıyla kullanırız inşallah canım.

lepı benım takıma cok benzıyo bu yaa ala alla ama tam cıkaramadım:roflol: ı gunlerde kullan

sımdık bende fıyatını sorcaktımkaydirigubbakcemile3 evt cok uygun ayy bende bı aydır gtmıyom ölcem meraktan neler var dıe azcık anlat laa değişık ne vardı:jeyyar:

walla kumrucik 110 tl lik alışveriş yaptım daha da yapacaktım ama nişanlım ben daraldım sıgara içmeye çıkıyom dedi.tam 1,5 sat gezdim:jeyyar: daraldı resmen bide kredi kartına takst yoksenağlama o yüzden onca şeye elveda diyerek çıktım çay takımları vardı hem çok güsel hemde çok ucuzdu , muhteşem biblolar, mumluklar hele bi tane çamaşırlık vardı pembe, mor karışık fiyatıda 30 civarıydı bittim bittim nişanlım bunu nası götürcez diince oda kaldı:çok üzgünüm: anlatılmaz yaşanır böcüğüm kalbinin götürdüğü yere git

güsel duruyomuş bea:jeyyar:
inş. benim mutfaktada böle durur çok hoşmuş canım mutfağın

Ya ben böle boncuktan yapılmış servis altlığı arıyorum
olan görren var mı kızlar
çok bakındım ama bulamadım

Kıslar birde bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi paylaşarak...Tşkler şimdidenkaydirigubbakcemile5
canım 2. si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…