- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
darkangel ne demek cnm :1hug: sen ıste yeterkı harıka bı yer hemde cok ucuz demı bende en kısa surede gene ordayım ama once borclarımı odemem sart ı gunlerde kullan cnm bak ıstedığın gıbı çöp kovası ve ekmek saklamasını alabılmışın hayrlı olsun
eylul bıde alttakında gumus sımlı bı şerıt vardı cnm onnuda dıyem acaba yıkanınca dokulur mu ama sanmam kalıte yanı ama hala 2. beğendım
meraba kızlar haftasonu eksiklerimi tamamladım sayılır. böcüğümün sayesinde
bi züccaciye keşfettim ufak tefek ihtiyaçlarımı çok uyguna aldım sağolsun:1hug:
ama hemen kaldırdığım için resimlerini çekemedim onların.
ayrıca fırınım, elektrikli süpürgem ve ütümde tamamdır kızlar
toplam 900,00 tl tuttu.
MG]
canım nette o ekmek kutusuyla çöp kovası bide ufak baharat takımı 200 lüsürdü züccaciyede ise 38 tuttu çok ii valla canım sağol:1hug:
Güzel lepicim sade ve şık
İyi günlerde içine aşk katarak güzel mamaları ikram et inşallahh
Kelebek evi arkaşım küçük ev aletlerimiz aynı kırmızı kırmızı...:)
gerçi benim beyaz eşyamda komple bosch bende senin gibi her şeyi ordan aldım... hepsi çok içime sindi inşallah iyi günlerde kullanırız canım...
sımdık bende fıyatını sorcaktımkaydirigubbakcemile3 evt cok uygun ayy bende bı aydır gtmıyom ölcem meraktan neler var dıe azcık anlat laa değişık ne vardı:jeyyar:
canım hepsi çok güzelmiş güle güle kullan..
şu brabantia ekmek kutun varya bende onun set halini almıştım esseden..
3 saklama kabı bi ekmek kutusu bide baharat takımı...çok seviyorum çok kullanışlılar..
işte buda mutfağımdaki yerleri kaydirigubbakcemile3
canım 2. si
Kıslar birde bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi paylaşarak...Tşkler şimdidenkaydirigubbakcemile5
meraba kızlar haftasonu eksiklerimi tamamladım sayılır. böcüğümün sayesinde
bi züccaciye keşfettim ufak tefek ihtiyaçlarımı çok uyguna aldım sağolsun:1hug:
ama hemen kaldırdığım için resimlerini çekemedim onların.
ayrıca fırınım, elektrikli süpürgem ve ütümde tamamdır kızlar
toplam 900,00 tl tuttu.
dark angel ekmek kutusu,cop kovası ve baharatlık mı 38 tl.:1shok:
desene çok kotu kazıklandım!!!!!!!! sadece ekmak kutumu 30 a aldım.marka falan da değil yani!
kelebeklerevi aldıklarının hepsini çok beğendim ben, güle güle kullan yerimseniben
Kıslar birde bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi paylaşarak...Tşkler şimdidenkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?