Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:

oh negüzel kaydirigubbakcemile2

Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden

vışşşş
neden öle erken

canım kaç senedir çalışıyosunki yaşın kaçç
benim daha 20 senem varr(((((((

dun dogum gunumdu 28imi bitirdim 29 uma bastim canım.. liseyi 2.5 senede bitirdim tatlim kredili sistemdi bizim zamanimizda mezun olur olmaz mayis 19 da işe girdim 1997 yiliydi sanirsamki iş günüm cok az kalmıs erken işe girdigim icin

geçmiş doğum günün kutlu olsun
benimde 2002 benim 13 yılmı acep :)

arsıma ne kadr ucuzmuş-tatlicadiarzu-

cilet parası

süper yaa wallaa geçn yaşta emekli olabiliyosun..

beta cok guzel bunlar tacın hoş
terlıklerın cok guzel durmuş
hersey cok hoş
Şeniz
betaaaaaaaaa
tacına çiçeğine herbişeyine bayıldımmm
Şeniz
beta herseyın çok gusel ozellıkle terlıklerıne bayıldım
Şeniz

75 miiii :1shok: (esma benim gözlerde size benzedi)
bak bu modelde hoşuma gidiyor ama çok sade kanımca

evet daha kolay olur tabi elimde şeker kalırsa :)
Evet 75 dedi kaydirigubbakcemile3 Alamazdım çok pahalı bi taca o kadar parada veremem :dilcikar: Bu taçta çok cici sade ve hoş bende abartılı şeyleri sevmiyorum aslında yerimseniben
betaş hepsi çok cici...
ben ilk çiçeği beğendim bak gör kuaförde onu seçecek...
Bencedee kaydirigubbakcemile3 a.s.
betacımm hepside cok güzel :asigim: terliklerini kıskandım a.s.
Şeniz
beta kusura bakmaaa cnmmmm sıldımmmm
Önemli değil tatlım saoll a.s.
Betacim aldiklarinin hepsi birbirinden güzeller canımcımmmm güle gülle kullannnn
Şeniz
hehe
kız betaaa resimlerin hepsi çok güzellll,iğneliğe bayıldm
Şeniz
Saol canımcımm a.s.
Mobilyalarında hayırlıı olsunn Şeniz Gözün aydınn yerimseniben
Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden

Bende 9 sene daha çalışırsam günlerim doluyor yaşımı beklemek zorunda olucam tabi önce sskm devam etmesi lazımm

yollarsan hallederim
iyi uykular
canım yolladım
sana zahmet yapıverecen mi Şeniz

yok be o kadarda değil yerimseniben anı yaşamaya çalışıyorum sadece sırnaşık şey

uyandım kızlar :ecrin_bebek:

geçmiş doğum günün kutlu olsun
benimde 2002 benim 13 yılmı acep :)

cilet parası

teşekkür ederim tatlim sende gir hesapla cok basit canım. Ama sigorta numarani bilmen lazim eger firman hic kacirmadan odediyse pirimlerini ortalama o kadar kalmistir seninde

kızlar bişe soram size
hani düğünde gelinlere set takılır ya
ben o seti bida kullanmıcam diye istemedim nişanlımdan çünkü benim tarzım değil
istediğim 3lü mini set vardı ama onunda fiyatı büyüktü :)
neyse inci bi kolye beğendik biz küpesi ile 370 liraydı sonra kadın bi model daha gösterdi gelinlikle daha hoş olur dedi oda 420 liraydı
beğendim onu ama diğeri daha çok hoşuma gitti
kadın dediki bunu alın düğünden sonra değişn aldığınız tarihten sonra 1 ay geçmeden değişim hakkınız var
ama kararsız kaldım çokmu basit durur diye resmini arıyorum bulamadım çizm mi

Yaşımızı bekliycez ve emeklilik yaşi 54 :1shok: anca 54 yasinda paramizi alabilcez ssk dan cok yasli olcaz ama pufffffff

betaa
öncelikle tacına bayıldım şehrazat tacına benzio aynı çok güzel olucak eminimki
iğnelikte çok kibar bi düşünce şahsen ben ablamın düğününde saf saf elimle millete iğne dağıtmaktan gına gelmişti

canım yolladım
sana zahmet yapıverecen mi Şeniz

tamam şeker Şeniz

arsima ve glsn çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.bu kadar hızlı biteceğini tahmin etmemiştim hihoyyyt bakıp bakıp duruyorum ya kaydirigubbakcemile3

:lepi:

teşekkür ederim tatlim sende gir hesapla cok basit canım. Ama sigorta numarani bilmen lazim eger firman hic kacirmadan odediyse pirimlerini ortalama o kadar kalmistir seninde

bakayım bi ara

beta toprağım çok güzeller hepsi tacın terlik tam kokoş benimde tüylü terliklerim var öle

azraa gecmıs d.gunun kutlu olsun cnmm

Eklentiler

• $samp7648ad7832f3bf7f.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 21

canım bende ne zamandır bu takı meselesini size danışmayı düşünüyordum.
Ama ben tabi gelinlik üstüne takmak için deil. model danışmak içindi neyse.
vallahi bence o yakışır bu yaışmaza takılma. kadının göz zevki ayrıdır seninki ayrıdır. hangisi içinden geiyorsa onu tak. hafif kalır diyede düşünme. o eskidende ben hiç takmıycam mesela. benim gelinlik modelelime öyle set met gitmez. kaldıki bende senin gibi takmayacağım şeye para verme dedimyerimseniben tek taş pırlanta set beğendim sırnaşık şey bakalım ıka kaka alacak aşkım onu. kafaya koydu. ben almayalım diyor o alalım düğün hatırası diyor. ama size nasıl göstericem onuda bilmiyorum. durun deniyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…