kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:
Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden
canım kaç senedir çalışıyosunki yaşın kaçç
benim daha 20 senem varr(((((((
dun dogum gunumdu 28imi bitirdim 29 uma bastim canım..liseyi 2.5 senede bitirdim tatlim kredili sistemdi bizim zamanimizda mezun olur olmaz mayis 19 da işe girdim 1997 yiliydi sanirsamki iş günüm cok az kalmıs erken işe girdigim icin
arsıma ne kadr ucuzmuş-tatlicadiarzu-
dun dogum gunumdu 28imi bitirdim 29 uma bastim canım..liseyi 2.5 senede bitirdim tatlim kredili sistemdi bizim zamanimizda mezun olur olmaz mayis 19 da işe girdim 1997 yiliydi sanirsamki iş günüm cok az kalmıs erken işe girdigim icin
Şenizbeta cok guzel bunlar tacın hoş
terlıklerın cok guzel durmuş
hersey cok hoş
Şenizbetaaaaaaaaa
tacına çiçeğine herbişeyine bayıldımmm
Şenizbeta herseyın çok gusel ozellıkle terlıklerıne bayıldım
Evet 75 dedi kaydirigubbakcemile3 Alamazdım çok pahalı bi taca o kadar parada veremem :dilcikar: Bu taçta çok cici sade ve hoş bende abartılı şeyleri sevmiyorum aslında yerimseniben
75 miiii :1shok: (esma benim gözlerde size benzedi)
bak bu modelde hoşuma gidiyor ama çok sade kanımca
evet daha kolay olur tabi elimde şeker kalırsa :)
Bencedee kaydirigubbakcemile3 a.s.betaş hepsi çok cici...
ben ilk çiçeği beğendim bak gör kuaförde onu seçecek...
betacımm hepside cok güzel :asigim: terliklerini kıskandıma.s.
Önemli değil tatlım saoll a.s.beta kusura bakmaaa cnmmmm sıldımmmm
ŞenizBetacim aldiklarinin hepsi birbirinden güzeller canımcımmmm güle gülle kullannnn
Şenizhehe
kız betaaa resimlerin hepsi çok güzellll,iğneliğe bayıldm
Saol canımcımm a.s.glsn canım peçete halkalarına bayıldım bana da yapsana kaydirigubbakcemile3 tacında çok şirin bu arada çok zarif duruyor canım.gecelik takımında öyle terliklere bayıldım süslü püslü ne güzel öyle güle güle kullan canım
kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:
Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden
canım yolladım
yollarsan hallederim
iyi uykular
betacım çok güzel olmuşlar bende yapmaya çalışıcam hemenkaydirigubbakcemile2
beta tacın nerdeeeeeee
sulfatçım hadi rasgele
burcuuu gerçekten sen yaşayan poliyannasın
kızlar sıkılmayın mutlu olun iyi düşünelim iyi olsun dimiiii
Saol canımcımm a.s.
Mobilyalarında hayırlıı olsunn Şeniz Gözün aydınn yerimseniben
geçmiş doğum günün kutlu olsun
benimde 2002 benim 13 yılmı acep :)
cilet parası
arsima ve glsn çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.bu kadar hızlı biteceğini tahmin etmemiştim hihoyyyt bakıp bakıp duruyorum ya kaydirigubbakcemile3
burcu günaydın uyandın galiba
Bizdee bakalımm :dilcikar:
canım yolladım
sana zahmet yapıverecen mi Şeniz
arsima ve glsn çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.bu kadar hızlı biteceğini tahmin etmemiştim hihoyyyt bakıp bakıp duruyorum ya kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim tatlim sende gir hesapla cok basit canım. Ama sigorta numarani bilmen lazim eger firman hic kacirmadan odediyse pirimlerini ortalama o kadar kalmistir seninde
kızlar bişe soram size
hani düğünde gelinlere set takılır ya
ben o seti bida kullanmıcam diye istemedim nişanlımdan çünkü benim tarzım değil
istediğim 3lü mini set vardı ama onunda fiyatı büyüktü :)
neyse inci bi kolye beğendik biz küpesi ile 370 liraydı sonra kadın bi model daha gösterdi gelinlikle daha hoş olur dedi oda 420 liraydı
beğendim onu ama diğeri daha çok hoşuma gitti
kadın dediki bunu alın düğünden sonra değişn aldığınız tarihten sonra 1 ay geçmeden değişim hakkınız var
ama kararsız kaldım çokmu basit durur diye resmini arıyorum bulamadım çizm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?