şekercim merak ettim baktım, benim rastladığım hamile kalmak isteyenler topiği 4500lerde :)) Yakında bizim gelinler de oraya taşınır
kızlar bişe soram size
hani düğünde gelinlere set takılır ya
ben o seti bida kullanmıcam diye istemedim nişanlımdan çünkü benim tarzım değil
istediğim 3lü mini set vardı ama onunda fiyatı büyüktü :)
neyse inci bi kolye beğendik biz küpesi ile 370 liraydı sonra kadın bi model daha gösterdi gelinlikle daha hoş olur dedi oda 420 liraydı
beğendim onu ama diğeri daha çok hoşuma gitti
kadın dediki bunu alın düğünden sonra değişn aldığınız tarihten sonra 1 ay geçmeden değişim hakkınız var
ama kararsız kaldım çokmu basit durur diye resmini arıyorum bulamadım çizm mi
canım bende ne zamandır bu takı meselesini size danışmayı düşünüyordum.
canım ben 340 a aldım çokta cici biraz pahalı demiş
hihoyyyt
ekleyim canım ne demek yükleyim hemen
Şeniz CAnım benim saolasınn darısı sana yerimsenibenbetaa
öncelikle tacına bayıldım şehrazat tacına benzio aynı çok güzel olucak eminimki
iğnelikte çok kibar bi düşünce şahsen ben ablamın düğününde saf saf elimle millete iğne dağıtmaktan gına gelmişti
Kokoş kokoş gezelim evde :jeyyar: kaydirigubbakcemile3beta toprağım çok güzeller hepsi tacın terlik tam kokoş benimde tüylü terliklerim var öle
beta bu arada gecelikle terlikte süpermiş :jeyyar:
yada bunumu istesem
8939.70 TL (4257.09 EUR) kaydirigubbakcemile3
kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:
Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden
kızlar bişe soram size
hani düğünde gelinlere set takılır ya
ben o seti bida kullanmıcam diye istemedim nişanlımdan çünkü benim tarzım değil
istediğim 3lü mini set vardı ama onunda fiyatı büyüktü :)
neyse inci bi kolye beğendik biz küpesi ile 370 liraydı sonra kadın bi model daha gösterdi gelinlikle daha hoş olur dedi oda 420 liraydı
beğendim onu ama diğeri daha çok hoşuma gitti
kadın dediki bunu alın düğünden sonra değişn aldığınız tarihten sonra 1 ay geçmeden değişim hakkınız var
ama kararsız kaldım çokmu basit durur diye resmini arıyorum bulamadım çizm mi
puff resimlerin orjinalini alınca büyük olmuşkusura bakmayın arkadaşlar neyse zaten sizler bakınca silcem arkadaşlar.
nilahcim küçültemedim maalesef
tşk ederim kızlar.tv ünitem ile masamızda siyah-beyaz lake inşallah yerleşince çok güzel olurlar
tşkhayırlı olsun gule gule kullan
saol böcüüüümmGLCNN hayrlı olsun cnm
bende genelini kahve krem ağırlıklı aldım halılarım gelince fotolarını koyarım, kaydirigubbakcemileŞeniz
kaydirigubbakcemile5 Benimde oturma odamın halısı ve hollerimin yolluklaro angora krem rengi sen nasıl aldınn yerimseniben Hayırlı olsun canımm yerimseniben
cnm cıkolata ıstıyı
ayyyyyyyyyyyyyyy bayılazammm benimkinin sorduu soruya bakın ben yarın nikahta gravat takıcakmıyımm ? oyyy delirtecek bu adam beniiiiiiiiiiiii nişanda bağrı açık kabadayılar gibi dolandı polatta takmıomuş ya ayyyyyyyyy çığlık atcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?