Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şekercim merak ettim baktım, benim rastladığım hamile kalmak isteyenler topiği 4500lerde :)) Yakında bizim gelinler de oraya taşınır

canım ben 340 a aldım çokta cici biraz pahalı demiş

canım bende ne zamandır bu takı meselesini size danışmayı düşünüyordum.

doğru dedi ama :)
benimki daha böle günlük kelebekli fln onunki daha değişik
gerçi tek farkı benim beğendimin kelebeği var onun dediğinin kelebek yerine incisi ve kenarında mini taşları var

canım ben 340 a aldım çokta cici biraz pahalı demiş

seninki nası

puff resimlerin orjinalini alınca büyük olmuş kusura bakmayın arkadaşlar neyse zaten sizler bakınca silcem arkadaşlar.

arsi allah seni ne etmesin ne stekerı duvar rengi ayol:)))))))))
bu rek ne renk kızlarrrrr
çok beğendim benim mobilyama çok uyar.
küf yeşilimi bu???

cok buyukk yaa tam anlayamadım ama guzel duruyoo cnm gule gule eskıt

ekleyim canım ne demek yükleyim hemen
hihoyyyt
Şeniz CAnım benim saolasınn darısı sana yerimseniben
beta toprağım çok güzeller hepsi tacın terlik tam kokoş benimde tüylü terliklerim var öle
Kokoş kokoş gezelim evde :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
beta bu arada gecelikle terlikte süpermiş :jeyyar:

a.s. Saol canıımmm

yada bunumu istesem

8939.70 TL (4257.09 EUR) kaydirigubbakcemile3

harikaymışşşşşşş

kızlar içim içime sığmıyor salon takımımızla oturma odamızın köşemi döşenip bitmiş.nişanlım biraz önce bakıp geldi harikalar ya ayyy çok mutlu oldum hemde çokkk hihoyyyt:sm_cool:

gözün aydın canım çok şıklarrr

Kizlar gecen gün ssk nin internet sitesinden bakip hesapladim 8 sene sonra prim gün sayım doluyor emekli olmak icin sadece yasimi beklesemde oluyor cok mutlu oldum yahuuu delikafadulden

gözün aydın canım
hihoyyyt

çiz çiz hihoyyyt

nilahcim küçültemedim maalesef

tşk ederim kızlar.tv ünitem ile masamızda siyah-beyaz lake inşallah yerleşince çok güzel olurlar

MüebbetSevdam çok güzel mobilyalarin tatlim güle güle kullan tatlim yeni evinizde

CNM benimkide kolyesi ve küpesi kolyesinin klipsi altın inci monte edilmiş küpelerimde şimdi yeni çıkmış yine inci fakat üstünen incecik altın keçmiş sanki kafesin içinde inci gibi yani anlatabildimmi bilmiyorum ama zaten o altınına para veriyoz yoksa bir sıra inci 150 tl

hayırlı olsun gule gule kullan
tşk

GLCNN hayrlı olsun cnm
saol böcüüüümm

Şeniz

kaydirigubbakcemile5 Benimde oturma odamın halısı ve hollerimin yolluklaro angora krem rengi sen nasıl aldınn yerimseniben Hayırlı olsun canımm yerimseniben
bende genelini kahve krem ağırlıklı aldım halılarım gelince fotolarını koyarım, kaydirigubbakcemile

cnm cıkolata ıstıyı

benimkini burmalı kadayıf üzeri dondurma hayırmıdır kızzz kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyy bayılazammm benimkinin sorduu soruya bakın ben yarın nikahta gravat takıcakmıyımm ? oyyy delirtecek bu adam beniiiiiiiiiiiii nişanda bağrı açık kabadayılar gibi dolandı polatta takmıomuş ya ayyyyyyyyy çığlık atcam şimdi

ya kızlar bişi danışıcam nişanlım ne takayım sana diyor ben kelepçe dedim tamturlar varya onun kelepçesi ama yarısı su taşı gibi yani yoksa bilezikmi deseydim ama ben hatıra olsun istiyorum bozdurmam yani aşkımın hediyesi kzım olursa ona devrederiz oda kızına falan

sakın ol cnmmm takcan tabı deseydınnnn yarın nıkahın mı varr omur boyuu mutluluklarrr cnmmmmma.s.

m.sevdam cok şık renklerıde guzel gule gule kullanın:kaydirigubbakcemile5

arsı çizalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…