ya kızlar bişi danışıcam nişanlım ne takayım sana diyor ben kelepçe dedim tamturlar varya onun kelepçesi ama yarısı su taşı gibi yani yoksa bilezikmi deseydim ama ben hatıra olsun istiyorum bozdurmam yani aşkımın hediyesi kzım olursa ona devrederiz oda kızına falan
ayyyyyyyyyyyyyyy bayılazammm benimkinin sorduu soruya bakın ben yarın nikahta gravat takıcakmıyımm ? oyyy delirtecek bu adam beniiiiiiiiiiiii nişanda bağrı açık kabadayılar gibi dolandı polatta takmıomuş ya ayyyyyyyyy çığlık atcam şimdi
amin azracım tşk ederim.nihal canım msn atarım sana net görürsün
ya kızlar bişi danışıcam nişanlım ne takayım sana diyor ben kelepçe dedim tamturlar varya onun kelepçesi ama yarısı su taşı gibi yani yoksa bilezikmi deseydim ama ben hatıra olsun istiyorum bozdurmam yani aşkımın hediyesi kzım olursa ona devrederiz oda kızına falan
evet bitanem çok şükür:)
valla dedim tabiki die ben takmasını bilmiorum demiş bende sen getir yaparız dedim
alıntı yapmasanız olur dimi arkadaşlar
arsi allah seni ne etmesin ne stekerı duvar rengi ayol:)))))))))
bu rek ne renk kızlarrrrr
çok beğendim benim mobilyama çok uyar.
küf yeşilimi bu???
harikaymışşşşşşş
çiz çiz hihoyyyt
CNM benimkide kolyesi ve küpesi kolyesinin klipsi altın inci monte edilmiş küpelerimde şimdi yeni çıkmış yine inci fakat üstünen incecik altın keçmiş sanki kafesin içinde inci gibi yani anlatabildimmi bilmiyorum ama zaten o altınına para veriyoz yoksa bir sıra inci 150 tl
ayyyyyyyyyyyyyyy bayılazammm benimkinin sorduu soruya bakın ben yarın nikahta gravat takıcakmıyımm ? oyyy delirtecek bu adam beniiiiiiiiiiiii nişanda bağrı açık kabadayılar gibi dolandı polatta takmıomuş ya ayyyyyyyyy çığlık atcam şimdi
arsı çizalkisalkisalkis
kızlar duvar rengim için ne diyorsunuz???
kızlar bakın resme
gördüümm bisikletle turlamıştınız falan bizim aile öle yeniliklere açık aile deil canım ya oyy oy içim şişti sabahtan beri iştenizin alamazsam sen bana kızarsan şimdide bu gravat işi
iyi korkutmuşum gözünü hee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
canım sen benim nikah fotolarını görmedin herhalde :roflol::roflol::roflol: bırak kravatı kot pantolon tşört gittik :roflol::roflol::roflol:
ben o rengi pek sevmem
bişe diyemicem
canım vallahi senin anlattığında çok zarif geliyor kulağa. inci genelde anne işidir mesela ama bu çok modern spor bir şeymiş. heryaş grubu modası geçmeden takabilir yerimseniben
bozdurmam dersen kelepce derım
benım 2 tane var allah o gunlerı gostermesınde bozdurursan cok zararlı olurusn cunku
var mı modelı beğendığın cnm koyar mısn varsa benımkıler favorı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?