Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burciş, tam olarak ne rengi deniyor bilmiyorum ama ben bayılıyoruuuum bu renge.
hatta bi detayda wereyim benim salon bu tonlarda :):):):):):):):):)
ama duvarda nasıl olur bilmiyorum tabi yinede ..

m.sewdam, eşyalarınız hayırlı olsun.

beta, canım tacın çok şık ve asil görünüyor. ayrıca iğnelinde pek tatlı yafss.

arsi, balım bende gelinlik için inci takım arıyorum sen nerden baktın ?

Son düzenleme:
sağol fikrin çin kuzum yaww Şeniz
başka kimse söylemedi :dilcikar:
yeşil mekana serinlik hissi verir halbusaki. marmaris çok sıcak ya serinleriz azcık :roflol::roflol::roflol:

kırmızı flnda olacak demi yanlış hatırlamıyorsam
sanki ikisi kötü durur gibi geldi bana
tabi yanyana getirip denemek lazım ben hiç görmedim de

arsi, balım bende gelinlik için inci takım arıyorum sen nerden baktın ?

nev inci
bi avm de standı vardı ölesine baktık fiyatta uygun geldi (istediğim setin fiyatını duyduktan sonra) kadında 1 ay içnde değişriz diyince sevindik :)

ya güzelim sen bana bakma
ben basit duracağını düşünmüyorum. aksine basit şeyleri seviyorum. ama içine sinmeyecekse kadın zaten çok güzel bir öneride bulunmuş sana getirirsin değiştiririz demmiş. benim demek istediğim hangisi içine siniyorsa onu al. ben sönük durur diye almamazlık etmezdim onu diyorum yerimseniben

burcu ben mobilyalarını görmediğim için bişe diyemiycem ama bir ton açığı daha mı iyi olur sanki :uhm:

betaaaaa ya harika terliklerin ve de sabahlığın ama sabahlığın açık hali yokmu kuzum merak ettim hepsini ?

arsimacım benim fikrim kelebek gelinlikle yakışmayalbilir, yani şirin gözükür ama ne biliyim.yine de göstersen süpper olur.

kırmızı flnda olacak demi yanlış hatırlamıyorsam
sanki ikisi kötü durur gibi geldi bana
tabi yanyana getirip denemek lazım ben hiç görmedim de
:)

yok şekercim şayet oturma odası yapsaydım kırmızı beyaz siyah olacaktı yerimseniben
salonum krem kahve tonları. mobilyam açık akçaağaç. şayet kumbeji falan yaparsam çok baygın kaalcak. artı evdede kullandığımız renk o. onun için değişiklik olsun istiyorum :1rolleyes:

bocukum nasil seninkinin modeli birde bu kelepcelerin ortalama fiatlari ne civarda ben hic bilmem altin fiatlarini yafs

normal bılesıkten pahalı 3lü burma fıyatı benım ıkısıde farklı gr cnm
ınce olan 600 kalın 900 falandı tabı bu 1,5 yıl önce suan 1200 falan -tatlicadiarzu-

ama ınce ıstersen 400 bıle var

mandilinim zevklerimiz birmiş demekki kuzum yaaaa:1hug:
huzurlu br renk. ev biraz daha aydınlık olsa ben bordo falanda yaparım ancak bu ev kaldırmaz. daha naturel bir renge ihtiyacım vardı bu güzel ama rengi nasıl tutturucaz onu düşünüyorumCADIARZU

anladım kuzum
zati iksiide aynı tarz tk farkı birinin aksesuarı kelebek diğeri inci
yani ikiside aynı incelikte ikiside sönük durur durursa
ama muhtemelen bunu alıp sonra değişirim kelebekle
yada hiçte almam bilmiyorum (ne kadar az masraf o kadar iyi)

arsimacım benim fikrim kelebek gelinlikle yakışmayalbilir, yani şirin gözükür ama ne biliyim.yine de göstersen süpper olur.

bulsam gösterim ama yok :)
o zaman eğer alırsak önce birini alır sonra kelebekle değişirim

mobilyam açık renk olduğu için onun çiğliğini biraz kırsın istiyorum kuzum. esasen koyu tonlarıda seviyorum ama bir ton açığı olabilir diye bende düşünmüştüm işin aslı. buna yakın bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz artık :1hug:

hım anladım
krem kahve olacaksa yakışır bu renk
boya kartelalarında bulabilrisin herhalde

kızlar yüklemeyi başardım bende size almayı planladığımız seti göstermek stiyorum. oldukça minik ve zarif bir set bakalım beğenecekmisiinz. bu imajede bir cins canı isteyince yüklüyor canı istemeyince yüklemiyor:)) yoksa gene arsimin başına kalacaktı:)))))))

imagenin keyfi buyurmayınca ben seve seve yüklerim

burcu senın sorunu kacrdım resım ekledıysen onuda kacrdım ve bulamadım o yuzden cvp veremedım

arsıma alcaksan ıncılı olanı al sonra kelebeklı ıle değiştırırsın sankı ıncı daha hoş ve ZARıF durur gelınlık ustunde

amin azracım tşk ederim.nihal canım msn atarım sana net görürsün
tşk ederim böcük.bjk ve tr nin rengi olsun istedik

bizimde yatakodası öle olcak inşallah
:1rolleyes:

bozdurmam dersen kelepce derım
benım 2 tane var allah o gunlerı gostermesınde bozdurursan cok zararlı olurusn cunku
var mı modelı beğendığın cnm koyar mısn varsa benımkıler favorı

bocukum nasil seninkinin modeli birde bu kelepcelerin ortalama fiatlari ne civarda ben hic bilmem altin fiatlarini yafs

böcüğün dediği gibi kalınlığına göre değişir fiyatı gramazına göre bide bazılarında işçilik çok oluyo
bende de var 1 tane ama ben çok ince aldım zaten bileklerim çok ince
kalın yakışmıyo ben hep ince seviyorum..

3 yıl önce 200 e almıştı annem bana d.günü hediyesi

açık renk olan daha güzel kuşum:)
dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:
yaa sorma kuşum...eskiden küçük altın takanları beğenmezdi kimse altın almış başını gidio...düğünlerde bilezik göremicekmiyiz ne Allah korusunkaydirigubbakcemile3

koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
klasik sevenler nedense böle modernlere basit diyorlar.ama bence basit değil çok hoş..
oyyyyyyyyyyyyyy benimde az kaldıı 32 günn Allahhhhhhhhhh sinayyyy gözümüz aydın fıstıkk kaydirigubbakcemile5
Allah kolaylık versin canım çok az kalmış..
ayyyyy evetdelikafadulden acayip heyecan ve korku varr:1rolleyes:
kısıımmm ben bayılırdım heralde kolay gelsin canıma.s.
kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
canım 2.daha güzel.sandalyelerlede uyumlu olursa güzel durur ama deri çok terletiyor.yazın şortla falan oturunca yapışıyor onuda düşün.ama çok şıkkaydirigubbakcemile5
VEEEEEEEEEEEE ÇEYıZ KARDEŞLERıMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYıZ TOPıĞıNıN TEYZELERııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek::CüvCüv:
aaaaaaaa canım benim hayırlı uğurly olsun
dimi ya içime su serptiniz kızlar teşekkürlerŞeniz
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım

aa çok güzel canım.güle güle kullan:1hug:
mikemmel bayıldım:1shok:
kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan
aa geçen sene bende almıştım bernardodan korkmazın çaydanlığı çok beğeniyorum.güel güle kullan canıma.s.
canım hepsini güle güle kullan pek güzeller..düğün için mekanda ayarlamışsınız hayırlı olsuna.s.
canım ellerine sağlık harikasın anlatta bizde yapalım.canım davetiye ile ilgili birşeyler sormuşsun 4010da cevapladım.tacın terliğinde pek cici
sorunlarımla sizi sıktığım için özür dilerim

niye eridi anlamadım?
öle düşünme canım burada paylaşımlan rahatlıo insan.Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah herşey istediğin gibi olur üzülmea.s.
PINAR TUBıŞıN DAVETıYESı PEK ŞEKERMıŞa.s.

Son düzenleme:
[/IMG]

bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar. hiç bir zaman modası geçmesin hatıra kalsın ve ileride çocuğuma takabileyim diye böyle bir şey seçtim. nasıl sizce hem benm tarzımı yansıtıp hemde cici duruyor mu??? fikirlerinizi bekliyorum????
kolyeyle küpeyi aşkımın babası takacak yüzüğünüde aşkısım....

imagenin keyfi buyurmayınca ben seve seve yüklerim
oyy yerim ben seniii Şeniz

önemli değil canım yaaa :1hug: çok hızlı ilerliyor haklısın kaçırınca gidiyor sayfalar :1hug:

arsıma alcaksan ıncılı olanı al sonra kelebeklı ıle değiştırırsın sankı ıncı daha hoş ve ZARİF durur gelınlık ustunde

zati ikiside incili sadece birinin sarkıtının üstü inci diğerinin kelebek tek fark o

bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar.

ben bunları çok seviyorum hatta bi ara bunu istiyordum fiyatı 2000 küsür idi vazgeçtim
benimkide çok sade dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…