sağol fikrin çin kuzum yaww Şeniz
başka kimse söylemedi :dilcikar:
yeşil mekana serinlik hissi verir halbusaki. marmaris çok sıcak ya serinleriz azcık :roflol::roflol::roflol:
arsi, balım bende gelinlik için inci takım arıyorum sen nerden baktın ?
kelebeklinin resmi vardı ama kaldırmışlar netten
işte kadının dediğini alırsam gelinlikle sade ve şık olacak
sonra değişip kelebekliyi alırsam çok spor duracak
ama gelinlikte çok zayıf kalıp komik durmaz demi
kırmızı flnda olacak demi yanlış hatırlamıyorsam
sanki ikisi kötü durur gibi geldi bana
tabi yanyana getirip denemek lazım ben hiç görmedim de
:)
bocukum nasil seninkinin modeli birde bu kelepcelerin ortalama fiatlari ne civarda ben hic bilmem altin fiatlarini yafs
burciş, tam olarak ne rengi deniyor bilmiyorum ama ben bayılıyoruuuum bu renge.
hatta bi detayda wereyim benim salon bu tonlarda :):):):):):):):):)
ama duvarda nasıl olur bilmiyorum tabi yinede ..
m.sewdam, eşyalarınız hayırlı olsun.
beta, canım tacın çok şık ve asil görünüyor. ayrıca iğnelinde pek tatlı yafss.
arsi, balım bende gelinlik için inci takım arıyorum sen nerden baktın ?
ya güzelim sen bana bakma
ben basit duracağını düşünmüyorum. aksine basit şeyleri seviyorum. ama içine sinmeyecekse kadın zaten çok güzel bir öneride bulunmuş sana getirirsin değiştiririz demmiş. benim demek istediğim hangisi içine siniyorsa onu al. ben sönük durur diye almamazlık etmezdim onu diyorum yerimseniben
arsimacım benim fikrim kelebek gelinlikle yakışmayalbilir, yani şirin gözükür ama ne biliyim.yine de göstersen süpper olur.
burcu ben mobilyalarını görmediğim için bişe diyemiycem ama bir ton açığı daha mı iyi olur sanki :uhm:
betaaaaa ya harika terliklerin ve de sabahlığın ama sabahlığın açık hali yokmu kuzum merak ettim hepsini ?
yok şekercim şayet oturma odası yapsaydım kırmızı beyaz siyah olacaktı yerimseniben
salonum krem kahve tonları. mobilyam açık akçaağaç. şayet kumbeji falan yaparsam çok baygın kaalcak. artı evdede kullandığımız renk o. onun için değişiklik olsun istiyorum :1rolleyes:
hım anladım
krem kahve olacaksa yakışır bu renk
boya kartelalarında bulabilrisin herhalde
kızlar yüklemeyi başardım bende size almayı planladığımız seti göstermek stiyorum. oldukça minik ve zarif bir set bakalım beğenecekmisiinz. bu imajede bir cins canı isteyince yüklüyor canı istemeyince yüklemiyor:)) yoksa gene arsimin başına kalacaktı:)))))))
amin azracım tşk ederim.nihal canım msn atarım sana net görürsün
tşk ederim böcük.bjk ve tr nin rengi olsun istedik
bozdurmam dersen kelepce derım
benım 2 tane var allah o gunlerı gostermesınde bozdurursan cok zararlı olurusn cunku
var mı modelı beğendığın cnm koyar mısn varsa benımkıler favorı
bocukum nasil seninkinin modeli birde bu kelepcelerin ortalama fiatlari ne civarda ben hic bilmem altin fiatlarini yafs
açık renk olan daha güzel kuşum:)
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
yaa sorma kuşum...eskiden küçük altın takanları beğenmezdi kimse altın almış başını gidio...düğünlerde bilezik göremicekmiyiz ne Allah korusunkaydirigubbakcemile3dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:
klasik sevenler nedense böle modernlere basit diyorlar.ama bence basit değil çok hoş..
koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
Allah kolaylık versin canım çok az kalmış..oyyyyyyyyyyyyyy benimde az kaldıı 32 günnAllahhhhhhhhhh sinayyyy gözümüz aydın fıstıkk kaydirigubbakcemile5
kısıımmm ben bayılırdım heralde kolay gelsin canıma.s.ayyyyy evetdelikafadulden acayip heyecan ve korku varr:1rolleyes:
canım 2.daha güzel.sandalyelerlede uyumlu olursa güzel durur ama deri çok terletiyor.yazın şortla falan oturunca yapışıyor onuda düşün.ama çok şıkkaydirigubbakcemile5kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
aaaaaaaa canım benim hayırlı uğurly olsunVEEEEEEEEEEEE ÇEYıZ KARDEŞLERıMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYıZ TOPıĞıNıN TEYZELERııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek::CüvCüv:
aa çok güzel canım.güle güle kullan:1hug:dimi ya içime su serptiniz kızlar teşekkürlerŞeniz
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım
mikemmel bayıldım:1shok:Işılcım, tubiscim iyiyim şekerlerim benim. Şeniz
Esmacım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun inşallh..
size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa
aa geçen sene bende almıştım bernardodan korkmazın çaydanlığı çok beğeniyorum.güel güle kullan canıma.s.kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan
canım hepsini güle güle kullan pek güzeller..düğün için mekanda ayarlamışsınız hayırlı olsuna.s.
canım ellerine sağlık harikasın anlatta bizde yapalım.canım davetiye ile ilgili birşeyler sormuşsun 4010da cevapladım.tacın terliğinde pek cici
öle düşünme canım burada paylaşımlan rahatlıo insan.Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah herşey istediğin gibi olur üzülmea.s.sorunlarımla sizi sıktığım için özür dilerim
niye eridi anlamadım?
oyy yerim ben seniii Şenizimagenin keyfi buyurmayınca ben seve seve yüklerim
burcu senın sorunu kacrdım resım ekledıysen onuda kacrdım ve bulamadım o yuzden cvp veremedım
arsıma alcaksan ıncılı olanı al sonra kelebeklı ıle değiştırırsın sankı ıncı daha hoş ve ZARİF durur gelınlık ustunde
arsıma alcaksan ıncılı olanı al sonra kelebeklı ıle değiştırırsın sankı ıncı daha hoş ve ZARİF durur gelınlık ustunde
bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?