Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben begendım cnmm degısık cıcı bıseyykaydirigubbakcemile3

burciş kalpli falan tam senlikmiş..
zarif ve şık durur güzelmiş ortalarındaki minicik taştan ötürü çook pahalıdır dimi :S

zati ikiside incili sadece birinin sarkıtının üstü inci diğerinin kelebek tek fark o

ben bunları çok seviyorum hatta bi ara bunu istiyordum fiyatı 2000 küsür idi vazgeçtim
benimkide çok sade dedi

canım napıyım benim gibi takı özürlü biri için çok ideal. heryerde her şeyde takarım. ay ben neden normal altın alamıyorum biliyormusun. teyzemin gümüş ve bujiteri dükkanları var. ay birebir altın modeleri onda. ay diyorum kimse buna altın demez. sonra 2 kere takıp sıkılıcam hiç deymez diyordum. vaz geçmiştim hiç bir şey almayacaktım. sonra aşkım illa olsun bir şeyler deyince. en azından tektaş olsun ne modası geçer ne bir şey. sporlada tak fantaziylede tak böyle karar verdim çok şükür. ay onca eşyalar aldım altın meselesi gözümde büyüyordu :roflol:

ben begendım cnmm degısık cıcı bıseyykaydirigubbakcemile3

oh 2 oy geldi içim rahatladı. :1hug: beğenmene sevindim canım Şeniz

burcu bunun markası ne kac tl bana de hele bende cok beğendımde

arsıma anladım cnm ust kısımda ıncı olursa daha bı ıyı olur gıbı geldı ama senın ıcıne ne sındıyse onu al balım

anneme dedım bana doğum gunumde bılesık al para varda sankı dedı ayy gözum doymuyo benımde ya:mymeka:

burcuuu teyzende sankim sana bişiler almıştı doğrmu hatırlıyorumm yine takı setimiydi oda?

burcu bunun markası ne kac tl bana de hele bende cok beğendımde

arsıma anladım cnm ust kısımda ıncı olursa daha bı ıyı olur gıbı geldı ama senın ıcıne ne sındıyse onu al balım

ayyy böcüküm çok sevindim :sm_cool:

canım hepsi 2600 tl. Ariş pırlanta diye arama motoruna yaz çıkrŞeniz

bende st ıstıyorum ama cok sade bak burcuu guzelmıs vallaaa :):)kaydirigubbakcemile2

oh 2 oy geldi içim rahatladı. :1hug: beğenmene sevindim canım Şeniz

keşke benmkide ble almayı kabul etse

ikisinide sevdim
tabi diğerini gündelik hayatta daha çok takarım ee değişim hakkım da var diğerini alam sonra değişem :)

canım çok güzeller..çünkü benimde var bunlardankaydirigubbakcemile3çok zarif çünkü ben sarı altın sevmem bunu çok severek kullanıyorum.arişten almıştım bende..harikalar tavsiye ederim..

ayyy böcüküm çok sevindim :sm_cool:

canım hepsi 2600 tl. Ariş pırlanta diye arama motoruna yaz çıkrŞeniz

yutkunan smıle:roflol: aboww neyse bu bana cok ucuz geldı kalsın
ikisinide sevdim
tabi diğerini gündelik hayatta daha çok takarım ee değişim hakkım da var diğerini alam sonra değişem :)[/COLOR]

:lepi:

canım çok güzeller..çünkü benimde var bunlardankaydirigubbakcemile3çok zarif çünkü ben sarı altın sevmem bunu çok severek kullanıyorum.arişten almıştım bende..harikalar tavsiye ederim..

zengın ınsanın halı baska olıyy:dilcikar: bıde demes mı 79 cok ceyrek ıcın :dilcikar:

konu açılmışken bide bana yardım edin olur mu
bende bunun gibi bişey arıyorum , geçenlerde denedim kendim yaptım
aslında güzel oldu ama boncukları sabitlemek için kullandığım aksan canımı sıktı. resimdeki
gibi durmadı benimki
bunun gibi bişi gören varsa bana yazar mı?
bunun biraz daha seyrek olanı daha güzel olur tabi bu kadar kalabalık olmucak .
birde küpeler hariç tabi..

Son düzenleme:
hmmm anam ne pahalı bu pırlanta yaa bizde bi tek taş aldık 850 liradan 650 ye zor indirdik

kuşum iyiymiş dediğin en ucuzları zaten..kesimine parlaklığına göre değişiyorlar...bir kızın bence en güzel arkadaşı pırlantalarıdır demiş marilyn monroe..ahha bencede öle:)
ayy kızlar bu gün eve erken geldim 4ten ebri geçmişi okuyorum amma yazoyorsunuz haa maşallah yetişemiyorum haa:1no2:

burcuş bunlar pırlantamı fıstığım ne kadarmışş?
evet canım pırlantayerimseniben
burciş kalpli falan tam senlikmiş..
zarif ve şık durur güzelmiş ortalarındaki minicik taştan ötürü çook pahalıdır dimi :S
:roflol: canım arişte kampanya var ama o yüzden biraz indirimli 2600. 3 parça olduğu için yerimseniben

güzel cnm iyi günlerde inşlh

burcuuu teyzende sankim sana bişiler almıştı doğrmu hatırlıyorumm yine takı setimiydi oda?
evet canım teyzemde aldı ama onunkide sade modası geçmeyecek ve zarif birşey...yerimseniben
bende st ıstıyorum ama cok sade bak burcuu guzelmıs vallaaa :):)kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…