[/IMG]
bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar. hiç bir zaman modası geçmesin hatıra kalsın ve ileride çocuğuma takabileyim diye böyle bir şey seçtim. nasıl sizce hem benm tarzımı yansıtıp hemde cici duruyor mu??? fikirlerinizi bekliyorum????
kolyeyle küpeyi aşkımın babası takacak yüzüğünüde aşkısım....
zati ikiside incili sadece birinin sarkıtının üstü inci diğerinin kelebek tek fark o
ben bunları çok seviyorum hatta bi ara bunu istiyordum fiyatı 2000 küsür idi vazgeçtim
benimkide çok sade dedi
ben begendım cnmm degısık cıcı bıseyykaydirigubbakcemile3
bizimde yatakodası öle olcak inşallah :1rolleyes:
böcüğün dediği gibi kalınlığına göre değişir fiyatı gramazına göre bide bazılarında işçilik çok oluyo
bende de var 1 tane ama ben çok ince aldım zaten bileklerim çok ince
kalın yakışmıyo ben hep ince seviyorum..
3 yıl önce 200 e almıştı annem bana d.günü hediyesi
burcu bunun markası ne kac tl bana de hele bende cok beğendımde
arsıma anladım cnm ust kısımda ıncı olursa daha bı ıyı olur gıbı geldı ama senın ıcıne ne sındıyse onu al balım
oh 2 oy geldi içim rahatladı. :1hug: beğenmene sevindim canım Şeniz
arsıma anladım cnm ust kısımda ıncı olursa daha bı ıyı olur gıbı geldı ama senın ıcıne ne sındıyse onu al balım
[/IMG]
bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar. hiç bir zaman modası geçmesin hatıra kalsın ve ileride çocuğuma takabileyim diye böyle bir şey seçtim. nasıl sizce hem benm tarzımı yansıtıp hemde cici duruyor mu??? fikirlerinizi bekliyorum????
kolyeyle küpeyi aşkımın babası takacak yüzüğünüde aşkısım....
ayyy böcüküm çok sevindim :sm_cool:
canım hepsi 2600 tl. Ariş pırlanta diye arama motoruna yaz çıkrŞeniz
ikisinide sevdim
tabi diğerini gündelik hayatta daha çok takarım ee değişim hakkım da var diğerini alam sonra değişem :)[/COLOR]
ayyy böcüküm çok sevindim :sm_cool:
canım hepsi 2600 tl. Ariş pırlanta diye arama motoruna yaz çıkrŞeniz
canım çok güzeller..çünkü benimde var bunlardankaydirigubbakcemile3çok zarif çünkü ben sarı altın sevmem bunu çok severek kullanıyorum.arişten almıştım bende..harikalar tavsiye ederim..
hmmm anam ne pahalı bu pırlanta yaa bizde bi tek taş aldık 850 liradan 650 ye zor indirdik
evet canım pırlantayerimsenibenburcuş bunlar pırlantamı fıstığım ne kadarmışş?
:roflol: canım arişte kampanya var ama o yüzden biraz indirimli 2600. 3 parça olduğu için yerimsenibenburciş kalpli falan tam senlikmiş..
zarif ve şık durur güzelmiş ortalarındaki minicik taştan ötürü çook pahalıdır dimi :S
güzel cnm iyi günlerde inşlh
evet canım teyzemde aldı ama onunkide sade modası geçmeyecek ve zarif birşey...yerimsenibenburcuuu teyzende sankim sana bişiler almıştı doğrmu hatırlıyorumm yine takı setimiydi oda?
bende st ıstıyorum ama cok sade bak burcuu guzelmıs vallaaa :):)kaydirigubbakcemile2
bunun gibi bişi gören varsa bana yazar mı?
ayy kızlar bu gün eve erken geldim 4ten ebri geçmişi okuyorum amma yazoyorsunuz haa maşallah yetişemiyorum haa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?