Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yemek takımı bugün geldi bunu 340 a aldım kütahya porselen güzelmi moralim bozuldu tencerelr yüzünden zaten

canını sıkma şekerim
sakin olmaya çalış
tabaklarında çok ciciymiş
ama o numara hakkında bilgim yok
ben bernardodan almıştım banada faturasını sakla garantisi yerine geçiyor dediler
25 yıl garantisi varmış kırılan parçayı temin edeceklermiş

burcucello : dark angel ekmek kutusu,cop kovası ve baharatlık mı 38 tl.
desene çok kotu kazıklandım!!!!!!!! sadece ekmak kutumu 30 a aldım.marka falan da değil yani!

baharatlık yok canım ekmek kutusu ve çöp kovası= 38,00 tl ordaki vatandaşta gayet yardımcı oldu. aynılarını başka yerde sormuştum bunların fiyatını duyunca elimden bırakmadım walla baharatlıkta 3 tane standında onuda 10 tl ye aldm kı başka baktığım yerde 30tl'ydi bakırköye yakın olanların şiddetle gitmesini tavsiye ederim.

kızlar saç bölümüne baktım ama karar veremedim saç maşası almak istiyorum saçlarım belime kadar uzun ve dalgalı hemde çok gür bunların boyutlarıda var hangisi ii olur bana bilemedim bilginiz varsa yardım istiyorum

esra_karadeniz ve uğur böcüğü beğenmenize çok sevindim çok teşekkürler

lepı benım takıma cok benzıyo bu yaa ala alla ama tam cıkaramadım:roflol: ı gunlerde kullan

bilmemki olabilir canım

olamaıyorum canım ya ne bilim hayırlısı olsun:1no2:

kızlarrrrrr o cici pijamalarınızı aldığınız adresi banada yazarmısınız bende almak istiyorum çok tatlı ve uygun şeyler var anladığım kadarıyla :)

Ya arkadaşlar buranın neresi olduğunu söylesenizde sevaba girseniz nasıl olur kaldı şurda 4 ay eksikler dağ gibi delikafadulden

darkangel cnm dedım kadar varmış demı hem uygun hemde harıka seyler var bende 3lü seker cay kahve kavanozunu alcam kaşiği kendınden olan ayy benım yerımde bakmışsın sen

kızlar ben arkadaşıma hediye olarak evresim takımı alacağım ama 50-60 lirayı geçmesin istiyorum sizin bana önereceğiniz marka, model var mı??

özelın kapalı msj atamıyorum sana profılınden gır ayarlarından acrsan yazarım cnm

kız uğur böcüğü istanbulda olsaydım kesin senle bi çeyiz mağazası gezisi yapar altı üstüne getirirdk heee

kız uğur böcüğü istanbulda olsaydım kesin senle bi çeyiz mağazası gezisi yapar altı üstüne getirirdk heee

ayy bayılırım laa ahh keske
cokta ındırım kapardık ha gercı ben ucuz olan tum yerlerı bılıyom hem ucuz hem kalıtelısositososito ayy yoksam ıst kızlarla toplanıp toptan alısverıs yapıp bıde toptan ındrım alsak ne guzel olurdu:1rolleyes:

kimse saçlarıyla ilgilenmiyo mu?:1shok:

yok canımmm yakından gördüm onu benn kaydirigubbakcemile3 Turkuaz ve kahverengili bu nevresim.Bence gayet hoş.sengözlerimebaksanab

Karmaşık felan durmuyor değil mi canım deseni...Bende 2.si üzerinde yoğunlaştım. Galiba onu alcam. Yoğun istek üzerine kaydirigubbakcemile2

kızlarrr ben sunsetin pijamalarından alamıyorum uğraşıyorum uğraıyorum olmuyor... siz banka havalesi ile mi aldınız???
kredi kartlarının hiçbirini kabul etmioooo

Canım neresi orası bak merak ettim şimdi bende gewrçi ben avrupa yakasındayım anca ordaysa gitme şansım aldıklarına bakıyorum zevklerimiz aynı hemen hemen o yüzden soruyorum sana özellkiklekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…