kızlar yemek takımı bugün geldi bunu 340 a aldım kütahya porselen güzelmi moralim bozuldu tencerelr yüzünden zaten
lepı benım takıma cok benzıyo bu yaa ala alla ama tam cıkaramadım:roflol: ı gunlerde kullan
canını sıkma şekerim
sakin olmaya çalış
tabaklarında çok ciciymiş
ama o numara hakkında bilgim yok
ben bernardodan almıştım banada faturasını sakla garantisi yerine geçiyor dediler
25 yıl garantisi varmış kırılan parçayı temin edeceklermiş
walla kumrucik 110 tl lik alışveriş yaptım daha da yapacaktım ama nişanlım ben daraldım sıgara içmeye çıkıyom dedi.tam 1,5 sat gezdim:jeyyar: daraldı resmen bide kredi kartına takst yoksenağlama o yüzden onca şeye elveda diyerek çıktım çay takımları vardı hem çok güsel hemde çok ucuzdu , muhteşem biblolar, mumluklar hele bi tane çamaşırlık vardı pembe, mor karışık fiyatıda 30 civarıydı bittim bittim nişanlım bunu nası götürcez diince oda kaldı:çok üzgünüm: anlatılmaz yaşanır böcüğüm kalbinin götürdüğü yere git
Ya arkadaşlar buranın neresi olduğunu söylesenizde sevaba girseniz nasıl olurkaldı şurda 4 ay eksikler dağ gibi delikafadulden
özelın kapalı msj atamıyorum sana profılınden gır ayarlarından acrsan yazarım cnm
kız uğur böcüğü istanbulda olsaydım kesin senle bi çeyiz mağazası gezisi yapar altı üstüne getirirdk heee
2. yatak örtüsünün renkleri Trabzonsporun renkleri degil mi -tatlicadiarzu-
kızlar saç bölümüne baktım ama karar veremedim saç maşası almak istiyorum saçlarım belime kadar uzun ve dalgalı hemde çok gür bunların boyutlarıda var hangisi ii olur bana bilemedim bilginiz varsa yardım istiyorum
yok canımmm yakından gördüm onu benn kaydirigubbakcemile3 Turkuaz ve kahverengili bu nevresim.Bence gayet hoş.sengözlerimebaksanab
walla kumrucik 110 tl lik alışveriş yaptım daha da yapacaktım ama nişanlım ben daraldım sıgara içmeye çıkıyom dedi.tam 1,5 sat gezdim:jeyyar: daraldı resmen bide kredi kartına takst yoksenağlama o yüzden onca şeye elveda diyerek çıktım çay takımları vardı hem çok güsel hemde çok ucuzdu , muhteşem biblolar, mumluklar hele bi tane çamaşırlık vardı pembe, mor karışık fiyatıda 30 civarıydı bittim bittim nişanlım bunu nası götürcez diince oda kaldı:çok üzgünüm: anlatılmaz yaşanır böcüğüm kalbinin götürdüğü yere git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?