Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarrr ben sunsetin pijamalarından alamıyorum uğraşıyorum uğraıyorum olmuyor... siz banka havalesi ile mi aldınız???
kredi kartlarının hiçbirini kabul etmioooo

Canım ben kredi kartıyla aldım.İlk başta benimkide olmadı 5 taksitle denemiştim.Aradım sordum 5 taksitli olmuyor 3 le deneyin dediler.3 le denedim oldu canım.

Canım ben kredi kartıyla aldım.İlk başta benimkide olmadı 5 taksitle denemiştim.Aradım sordum 5 taksitli olmuyor 3 le deneyin dediler.3 le denedim oldu canım.

2 denedim 3 denedim peşin bile denedim olmuo olmuo(((
sanırım alamayacaım...
bi daha deneyim bakiim

sadece garanti deil başka kartlarla da denedim olmuo bana bi gıcığı var bu sitenin anladım almamı istemio((

pashmına avrupa yakasında zatı bakırköyde yerı darkangel sana ozel msj atar o atmazsa bana at ben sana cvp verırım tatlım

çok saygıdeğer çeyiz uzmanlarım kaydirigubbakcemile3 size bi sorum olacak...ben küçük ev altlerimi alıcam ama markada kararsızım hepsi aynı olcak demiyorum..haftasonu evkurda bi kampanya gördüm king marka (kırmızı serisi) ekmek kızartma mak. blander, şarjlı el süpürgesi ve cattle toplam 270 ytl görüntü olark çok hoştu renk falan ama king marka nasıldır kullanan vrmı bi fikir verirseniz ona göre alıcam kızlar Şeniz

cnm bende gördüm o serıyı evkurda cok hoş evet ama annem king ın gusto blender setını aldı.yıkadıktan sonra sıldıgım halde fişe taktım baktım dönmuo mıkserı neyse dene dene sonra bummm bı patladı ayy aklım gıtmıstı o günden sonra ceyızıme hıc kıng almayı tercıh etmedım

hadi yaaa okurken gözlerim kocaman açıldı valla :1shok:

hadi yaaa okurken gözlerim kocaman açıldı valla :1shok:

ya benımde ödüm koptuu zaten bı kerede basıma yengemlerde öle bısey gelmıstı tabı markasını bılmıom ama emınım kıng deıldı oo yazın saclarımı kurutmaya calısıom bende kı de akıl kafama takıl neyse aldım kurutma mak.taktım fişe anam nasıl bummmm ettı böle öluom demıstım resmen sonra ellerıme yuzume baktım kapkara..yegenımde yatakta yatıodu cocuk cızgı fılme bakarken bana bı baktı cocuk şokkk oldu bısı oldumu bıle demeden aglarayak dısarı cıkmıstı...
o yuzden bılemdınız markaları almayın valla

şu meşhur züccaciyenin adı ne yahu, buraya yazsanız olmaz mı :)) gezmeye çıkarsak bi uğrardık :) ekmek kutusuna bayıldım

şu meşhur züccaciyenin adı ne yahu, buraya yazsanız olmaz mı :)) gezmeye çıkarsak bi uğrardık :) ekmek kutusuna bayıldım

canım bakırköyde otobüs durağı varya girmeden dümdüz ilerlicen kartaltepe durağını sor orda ilerle önüne nine hatun camii gelcek camiden sola dön çok azcık yürü hemen önüne çıkıcaksn saten karşısındada ova fırın var kaydirigubbakcemile

adı yokkı yanı ben hatrlamıyom darkangel sen baktın mı gız adına:roflol:

nıne hatun deıl kız AMINE HATUN CAMI allah senı
ova fırın karsındakı ıkı katlı super bı yer desek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…