kızlarrr ben sunsetin pijamalarından alamıyorum uğraşıyorum uğraıyorum olmuyor... siz banka havalesi ile mi aldınız???
kredi kartlarının hiçbirini kabul etmioooo
Canım ben kredi kartıyla aldım.İlk başta benimkide olmadı 5 taksitle denemiştim.Aradım sordum 5 taksitli olmuyor 3 le deneyin dediler.3 le denedim oldu canım.
2 denedim 3 denedim peşin bile denedim olmuo olmuo(((
sanırım alamayacaım...
bi daha deneyim bakiim
çok saygıdeğer çeyiz uzmanlarım kaydirigubbakcemile3 size bi sorum olacak...ben küçük ev altlerimi alıcam ama markada kararsızım hepsi aynı olcak demiyorum..haftasonu evkurda bi kampanya gördüm king marka (kırmızı serisi) ekmek kızartma mak. blander, şarjlı el süpürgesi ve cattle toplam 270 ytl görüntü olark çok hoştu renk falan ama king marka nasıldır kullanan vrmı bi fikir verirseniz ona göre alıcam kızlar Şeniz
cnm bende gördüm o serıyı evkurda cok hoş evet ama annem king ın gusto blender setını aldı.yıkadıktan sonra sıldıgım halde fişe taktım baktım dönmuo mıkserı neyse dene dene sonra bummm bı patladı ayy aklım gıtmıstı o günden sonra ceyızıme hıc kıng almayı tercıh etmedım
Canım neresi orası bak merak ettim şimdi bende gewrçi ben avrupa yakasındayım anca ordaysa gitme şansım aldıklarına bakıyorum zevklerimiz aynı hemen hemen o yüzden soruyorum sana özellkiklekaydirigubbakcemile5
hadi yaaa okurken gözlerim kocaman açıldı valla :1shok:
şu meşhur züccaciyenin adı ne yahu, buraya yazsanız olmaz mı :)) gezmeye çıkarsak bi uğrardık :) ekmek kutusuna bayıldım
adı yokkı yanı ben hatrlamıyom darkangel sen baktın mı gız adına:roflol:
Kıslar birde bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi paylaşarak...Tşkler şimdidenkaydirigubbakcemile5
kimse saçlarıyla ilgilenmiyo mu?:1shok:
kimse saçlarıyla ilgilenmiyo mu?:1shok:
canım benim bilidğim ve kuaförümün dediğidde sürekli maşa saça zarar veriyor eğer sürekli kullanırsan saçlarına yazık olur..boyutları hakkında bilgim yok wallasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?