Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BÖCÜĞÜM bu arada çok incesin tekrar teşekkürler...sen evlen kız ben ist hep kargo yolluyorum,geliyorum.düğününe gelemesemde(çağırırsan dabi ahah) hediyeni alıp yollıcam söza.s.
şimdilik kaçayım öptüm hepinizi

sulfat h geldın ı gunlerde kullan cnm

Şeniz

oyy güle güle kullan cnmm.

Şeniz

sulfatcım bizde samsung düşünüyoruz yazdıysan kaçırdıysam özür kaça aldınız canım sorması ayıp

Canım 82 ekran olan 1.569. Askı aparatı ve montaj ücretsiz. Ha bir de mp3 player

sulfatcım tv hayırlı olsun

Şeniz

güle güle kullan canım.çok iyi bir seçim yapmışsın.biz evde kullnıyoruz samsung tv ve gerçekten çok memnunuz.görüntü kalitesi muhteşem

Teşekkür ederim canım Şeniz. Diğer markalar çok daha uygundu ama samsung istedi nişanlım

Füsun Önal-Senden Başka :))

Benim de düşündüğüm şarkı bu kaydirigubbakcemile5 Tabii daha iyi bi alternatif bulamazsam o güne dek

güle güle kullan canım bizde oturma odamız için almıştık...şimdi odamda açtım kullanıom vallakaydirigubbakcemile5

Şeniz

Sülfat tv ni şimdi gördüm güle güle kullan ...

Şeniz

Kızlar ya bir de bişey sorcam bi pike takımını ne kadara sardırdınız :uhm: Fiyatlara ihtiyacım var. Annem vermiş bizim burda yakın bi kadına hiç fiyat araştırmadan bi de öyle çok süslü kokoş bişey olmıcak sade. Bana çookkk pahalı geldi. Sardıranlar yazar mısınız ne kadar

Baberkom balayını ayarladım nihayet canım. Yardımların için teşekkürler, kurtuldun benden kaydirigubbakcemile3

hayırlı haberlerle inşallah Şeniz

Betacım yaaa bende ucuzolur diye düşündüm baştan ama hakkaten bide astarı yüzünü geçmesin kafamçokkarıştı

iyi hesap yap canım sen yine de Şeniz
Hesapladım bakalımm kendimce :uhm: Bi araştırayım ben bilgi veririm yerimseniben
anaa peçete halkalarının kelebenden:):1shok:
Evett :dance:

İnşallah işleriniz düzelir canım senide listeye tarihli olarak eklerim tekrar yerimseniben
Davetiyemi gördün mü :jeyyar:

fatih gelinlikçiler çarşısından

mütissin :1shok: sizden hep duyrdim bu carsiyi görmüs de oldum. burda da zevkine göre model bulamayan gelin adaylari varsa bilemiyorum artik. Güzel gelinlikler var hele de su üstü sahde olan starptez gelinlik. Etegi hosuma gitmedi ama üstü cok hos.

ozmn buaraya gelıncede alabılırsın cnm sen gelene kadr kalırsakaydirigubbakcemile3 düğünum olsun yeterkı herkesı cağırmaz mıyım

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben depresyona gırıyorum sanırımm psıkıyatıye gıdıcem delikafadulden

yaa hep annemı dusunuyorum aklımm ondaa hayal edıorumm hepp aglıorum kafayı yıcem artık yaaaasenağlama

:teselli: bebem yaa yapma öle nolr sen ıyı ısler yaptıkca o daha mutlu olcak senın uzulmenı hıc ıstemez

:teselli: bebem yaa yapma öle nolr sen ıyı ısler yaptıkca o daha mutlu olcak senın uzulmenı hıc ıstemez

simdı dgs sınavına daha cok asıldım cok ıstıyodu kazanmamı artık kendımı gecttım onu dusununce daha da hırslanıyorumm ama gece yastıga basımı koydugum ann hep onla odugum anlar gelıoo ne zaman bıtcek bu yaaa ne zaman alıscam alısamadım hala of ALLAHIM sabır ver bana:Saruboceq:senağlama

RABBIMın nımetlerı okadr buyukkı acıya göre sabırda verır cnm
sana uzulme dıyemem ama ağlama cunku onun acı cekme sebebı
annen dmekkı cok ıyı bı ınsanmış rabbı onu senden daha cok sevmış yanına almış
can bıze emanet kıme ne zmn nolcak bılnmıyo
tesedufen yasıyoruz ama mherzmn daha beterınden koruması ıcın dua edelım
sende ınş sınavını kazanırsın annecın daha mutlu olur
:teselli:Şeniz

saoll cnm benım okurken emın ol yuzumm gulduu saol destegın ıcın cnmmm.Şeniz..ınss cnmm hersey senınde gonlunce olurrrrr bugun okudum yazdım gordun mu bılmıyorumm aılenı arkana alma ama sevıyosan savas ask kolay bulunmuoooo:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…