Güle güle kulllan canım benimde param olursa seneye eğer bundan almak istiyorum :1rolleyes:
BURCUU kız irmik pastan nasıl oldu yedin mi ahahakaydirigubbakcemile3
sulfat h geldın ı gunlerde kullan cnm
oyy güle güle kullan cnmm.
sulfatcım bizde samsung düşünüyoruz yazdıysan kaçırdıysam özür kaça aldınız canım sorması ayıp
sulfatcım tv hayırlı olsun
güle güle kullan canım.çok iyi bir seçim yapmışsın.biz evde kullnıyoruz samsung tv ve gerçekten çok memnunuz.görüntü kalitesi muhteşem
Füsun Önal-Senden Başka :))
güle güle kullan canım bizde oturma odamız için almıştık...şimdi odamda açtım kullanıom vallakaydirigubbakcemile5
Sülfat tv ni şimdi gördüm güle güle kullan ...
Hesapladım bakalımm kendimce :uhm: Bi araştırayım ben bilgi veririm yerimsenibenhayırlı haberlerle inşallah Şeniz
Betacım yaaa bende ucuzolur diye düşündüm baştan ama hakkaten bide astarı yüzünü geçmesin kafamçokkarıştı
iyi hesap yap canım sen yine de Şeniz
Evett :dance:anaa peçete halkalarının kelebenden:):1shok:
BETACIM ahah listeni gördüm gördüm...he kız aynen öle seneye desemde ne zaman evleneceğimiz belli değil.nişanlım yaptığı işlerin parasını alsa ah ah ben düğünü 2 aya sıkıştırırım hemen hazırlanırım valla..çünkü:bu yıl olcak die herşeyi önceden tasarladık herşey kafamızda..saol canım liste için.hakkımızda hayırlıı bu kriz yedi bitirdi bizi:Saruboceq:çok öpüomŞeniz
BÖCÜĞÜM bu arada çok incesin tekrar teşekkürler...sen evlen kız ben ist hep kargo yolluyorum,geliyorum.düğününe gelemesemde(çağırırsan dabi ahah) hediyeni alıp yollıcam söza.s.
şimdilik kaçayım öptüm hepinizi
7 şehidimiz var..Allah rahmet eylesin:Saruboceq:..Allah ailelerine,savdiklerine sabırlar versin...bitsin artık bunlar ya çok üzülüyorum..onlarında bekleyenleri,nişanlıları,anaları vardı..çok üzüldüm çok..:1no2:
nıhal neden dur sen gtme ben gtcem:
:teselli: bebem yaa yapma öle nolr sen ıyı ısler yaptıkca o daha mutlu olcak senın uzulmenı hıc ıstemez
simdı dgs sınavına daha cok asıldım cok ıstıyodu kazanmamı artık kendımı gecttım onu dusununce daha da hırslanıyorumm ama gece yastıga basımı koydugum ann hep onla odugum anlar gelıoo ne zaman bıtcek bu yaaa ne zaman alıscam alısamadım hala of ALLAHIM sabır ver bana:Saruboceq:senağlama
RABBIMın nımetlerı okadr buyukkı acıya göre sabırda verır cnm
sana uzulme dıyemem ama ağlama cunku onun acı cekme sebebı
annen dmekkı cok ıyı bı ınsanmış rabbı onu senden daha cok sevmış yanına almış
can bıze emanet kıme ne zmn nolcak bılnmıyo
tesedufen yasıyoruzama mherzmn daha beterınden koruması ıcın dua edelım
sende ınş sınavını kazanırsın annecın daha mutlu olur
:teselli:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?