Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1hug: arkadaşlar bilgisayardan anlayan varmıdır içimizde ? ya teknik destek bölümünde sorularımız sorunlarımız bölümüne konu açtım ama pek ilgilenen olmadı zaten birside canımısıktı.anketmi yapıyosun diyo bana ya. neyse arkadaşlar bir el atarmısınız o konuyada bacılarımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/283607-istedigim-kriterlerde-bilgisayar.html

cnm okuudm ama herkese tek tek deıl bı kısıden alarak toplu cvp verdımŞeniz
allahım herkese hayrlısını versın
bende bı sosyal gruptayımda onlarla konusuyorum dostluk cok ayrı bısey yaa cok sevıyorum :asigim:butun dostlarımı

bizde seni seviyoruzz cnmmmmm :asigim:

Böcüğüm yaa sen pike işlerini bilirsin fiyat olarak. Bi takım ortamalama ne kadar sardırılıyor? Buna ihtiyacım var

en pahalısı 200dur cnm
senınkı sade olcakmış 120 falandr
benım komşum bana 1gobeklı 1 ara uç 1 masa 1 bohca 2 nevresım 2 pıkeyı 500tl ye sarcak

olmasın daha ıyı
ben hepsını sardrmak ıstemıyorum ama ıcmdede kalır
bı tanesını kaynanama yaptım zaten
offf ben nevresımlerden gemı yapsam yerıdır daha almıyom benı durdurun emı
ha ama 1 tanecık pıkemm var suan borcum olmasaydı taçın kampanyasıyla spor bı yatak örtusu ıle ıkı pıke alırdım yada bır uyku setı cunku uyku setım yok

Hemşom şöyle diyim annem gidip vermiş kadına belki başladı bile fiyatını bugün söylemiş. Yani kumaşlar hariç bir pike, 1 de ara dantel midir ne zımbırtıysa ondan nevresim takımı. Her biri için işçilik 175 lira demiş. Üstelik bu indirimli ve pazarlıksız haliymiş. ındirim yapmış bize

Hemşom sen kaçırdığım cicilerini eklesene yerimseniben Niye siliyosun yaa terlik vs yi :mymeka:

Canım ben sana yardımcı olmaya çalışayım eğer imkanın varsa core 2 duo işlemcili al ama benim tercih ettiklerimden biri olsun dersen işlemcisinin önbellek hızı mümkünse fazla olsun önemlidir hızını çok etkiler.RaM 2gb yada 3gb yeterlidir.Ekran kartının büyüklüğü çok önemli değil yani oyun oynamak istemiyorsan minimum 256 mb yeter ama ekran kartında dikkat etmen gereken nokta paylaşımlı olmasın ne demek şimdi bu dersen senin laptopunun raminden yemesin yoksa yavaşlatır.Eğer içlerinden birini seç dersen marka önemli değil sonuçta hepsi çin malı kendileri üretmiyorlar sadece garanti için önemi var...

acer marka bir bilgisayar özelliği :

CPU Teknolojisi Intel® Core™ Duo
CPU Ailesi Intel® Centrino® Islemci
CPU Numarası T4200
CPU Hızı 2.0 GHz
CPU Bus Hızı 800 MHz
CPU Ön Bellek 1024 KB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
HD Kapasite 250 Gb
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli G105
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366*768
Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
İşletim Sistemi Win Vista Basic Tr
Ağırlık (Kg) 2.8 KG

Bunu beğendim mesela özellikleri uygun.RAM ve İşlemci hızı önbelleği yeterli ekran kartıda iyi diğeri gibi paylaşımlı değil.MArka olarak sorarsan Toshiba tavsiye ederim ..LG de fena deil ama touchpadini pek sevemedim...

ben geldım ben hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hoşgeldinnn :1hug:
Hemşom sen kaçırdığım cicilerini eklesene yerimseniben Niye siliyosun yaa terlik vs yi :mymeka:
Silicemm işteee :dilcikar:

İyi fiyat vermişş yerimseniben İşçilik pahalı emek isteyen şeyler bunlar ben hak veriyorum walla :uhm:

Hoşgeldinnn :1hug:

Silicemm işteee :dilcikar:

İyi fiyat vermişş yerimseniben İşçilik pahalı emek isteyen şeyler bunlar ben hak veriyorum walla :uhm:

Aaaa hala silcem diyor :mymeka:, eklemicen mi senağlama

İyi mi diyosun yaa ben çok pişman oldum bi an. Anneme dedim bu ne yaa kumaşlarla 520 tutuyor 2 takım. :1shok: Neyse artık annem örmüş hatıra deyip bağrıma taş basayım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…