saoll cnm benım okurken emın ol yuzumm gulduu saol destegın ıcın cnmmm.Şeniz..ınss cnmm hersey senınde gonlunce olurrrrr bugun okudum yazdım gordun mu bılmıyorumm aılenı arkana alma ama sevıyosan savas ask kolay bulunmuoooo:1hug:
cnm okuudm ama herkese tek tek deıl bı kısıden alarak toplu cvp verdımŞeniz
allahım herkese hayrlısını versın
bende bı sosyal gruptayımda onlarla konusuyorum dostluk cok ayrı bısey yaa cok sevıyorum :asigim:butun dostlarımı
Hemşom size ne kadar fiyat verdiler ?Böcüğüm yaa sen pike işlerini bilirsin fiyat olarak. Bi takım ortamalama ne kadar sardırılıyor? Buna ihtiyacım var
:1hug: arkadaşlar bilgisayardan anlayan varmıdır içimizde ? ya teknik destek bölümünde sorularımız sorunlarımız bölümüne konu açtım ama pek ilgilenen olmadı zaten birside canımısıktı.anketmi yapıyosun diyo bana ya. neyse arkadaşlar bir el atarmısınız o konuyada bacılarımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/283607-istedigim-kriterlerde-bilgisayar.html
Hoşgeldinnn :1hug:ben geldım ben hihoyyythihoyyythihoyyyt
Silicemm işteee :dilcikar:Hemşom sen kaçırdığım cicilerini eklesene yerimseniben Niye siliyosun yaa terlik vs yi :mymeka:
Hemşom şöyle diyim annem gidip vermiş kadına belki başladı bile fiyatını bugün söylemiş. Yani kumaşlar hariç bir pike, 1 de ara dantel midir ne zımbırtıysa ondan nevresim takımı. Her biri için işçilik 175 lira demiş. Üstelik bu indirimli ve pazarlıksız haliymiş. İndirim yapmış bize
Hoşgeldinnn :1hug:
Silicemm işteee :dilcikar:
İyi fiyat vermişş yerimseniben İşçilik pahalı emek isteyen şeyler bunlar ben hak veriyorum walla :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?