Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

h.b betacımmmm nasılsınn
İyim şekercimm sen nasılsınn ? Pc temizliyi yapıyorum..
Gelinlik,mobilya resimlerinden pcm artık beni temizle diye çığırıyor kaydirigubbakcemile3

Ekledim kıss senin için eklemem mii Şeniz
İnşallah çok güzel bişeyler çıkar ortaya üzülmezsin bu kadar kaydirigubbakcemile3
bende geçen sene 1,5 milyar ödedim onlara

Ekledim kıss senin için eklemem mii Şeniz
İnşallah çok güzel bişeyler çıkar ortaya üzülmezsin bu kadar kaydirigubbakcemile3
bende geçen sene 1,5 milyar ödedim onlara

Şeniz Canım tacın çok cici. Kına için aldığın çiçeklerden ilkini daha çok beğendim. Çok hoş Sabahlığın ve terliğin de çok güzel. Ben en çok terliğini beğendim. Bana da lazım ama hep aşırı tüylüler var. Nerden almış annen bunu

Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...

slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?

slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?

canım bizimki bitti sayılır ve 21000 buldu perde halı ve tv miz kaldı onlarla beraber aşağı yukarı 21 oluyor...

buarada nasılsınız kızlar ne var ne yok? bende forumda başka bir sayfaya gelinliğimi ekliyorum alkisalkisalkis

tşkler bizde yavaş yavaş hesaplıyoruzda ondan soruyorum hayırlı olsun cnm şimdiden

Canım biz daha sadece beyaz eşya klima vs aldık. 7 küsur tuttu. Daha mobilyalar yok.
Müebbetsevda niye buraya eklemiyon. Nerde gelinliğin :uhm: Bu arada sana sorcam sen biliyosundur. O kadar pike vs sardırdın. Ne kadar ödedin her bi pike için

Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...

çok sexsiymiş canım.güle güle giyersin artıkımmmmm :) :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :asigim:

canım benim pikelerim 150 lira takımı normalde. ama benim yatağım büyük olunca pikelerde büyük oldu ve 180 liradan dikti kadın. seninkilere ne kadar hesap çıkardı...

benim bilgisayar mevzumla ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.valla kızlar ne varsa sizlerde var yaaaaa.yaşasın çeyiz kardeşleriiiimmmmmm :)

bugün bunları aldım kızlar..süprizzzzz

kahvaltı takımım

tuzluk,biberlik peçeteliğim

bunu sıvı yağ koymak için aldım..küçük sürahim ocağımın yanına koyucam

ıvır zıvırlarımalkisalkisalkis

kek kalıbım ve tavalarım

ve sardırmaya verdiğimiz pike takımları bugün geldiler

ayrıca yataştan 2 tek kişilik 2 çift kişilik yorgan ve 6 tane yastık aldık..onlar tükkanda olduğu için resim ekleyemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…