Canım kemeraltında killing diye bi mağazadan aldık.yerimseniben Hemşom hemen hemen her ayakkabıcıda bu tarz terlikler var yerimsenibenŞeniz Canım tacın çok cici. Kına için aldığın çiçeklerden ilkini daha çok beğendim. Çok hoşSabahlığın ve terliğin de çok güzel. Ben en çok terliğini beğendim. Bana da lazım ama hep aşırı tüylüler var. Nerden almış annen bunu
Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...
QUOTE]
Çok ciciymişş :jeyyar:
Kızlar ya bir de bişey sorcam bi pike takımını ne kadara sardırdınız :uhm: Fiyatlara ihtiyacım var. Annem vermiş bizim burda yakın bi kadına hiç fiyat araştırmadan bi de öyle çok süslü kokoş bişey olmıcak sade. Bana çookkk pahalı geldi. Sardıranlar yazar mısınız ne kadar
Canım maşallah çok yakışmış sana
müebbet sevdam canım gelinliğin çok güzel canım..
ama bolero ile rahat edebilecek misin?
inşallah canım saol işleri düzelsin valla 2ayda hallederim herşeyi dio..hee gördüm davetiyeni...senmi yapıcaksın hoş olmuşta o tülü sevmedim üstünde:))Hesapladım bakalımm kendimce :uhm: Bi araştırayım ben bilgi veririm yerimseniben
Evett :dance:
İnşallah işleriniz düzelir canım senide listeye tarihli olarak eklerim tekrar yerimseniben
Davetiyemi gördün mü :jeyyar:
ne kalırsa kız...ben başka hediye alacam sana....neler var neler..:)))ozmn buaraya gelıncede alabılırsın cnm sen gelene kadr kalırsakaydirigubbakcemile3 düğünum olsun yeterkı herkesı cağırmaz mıyım
baktıııııııııııım ama çok geniş bir konu..o canını sıkan biriside editör lan ahahhaha:):1hug: arkadaşlar bilgisayardan anlayan varmıdır içimizde ? ya teknik destek bölümünde sorularımız sorunlarımız bölümüne konu açtım ama pek ilgilenen olmadı zaten birside canımısıktı.anketmi yapıyosun diyo bana ya. neyse arkadaşlar bir el atarmısınız o konuyada bacılarımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/283607-istedigim-kriterlerde-bilgisayar.html
canım bizimki bitti sayılır ve 21000 buldu perde halı ve tv miz kaldı onlarla beraber aşağı yukarı 21 oluyor...
buarada nasılsınız kızlar ne var ne yok? bende forumda başka bir sayfaya gelinliğimi ekliyorum alkisalkisalkis
Aybuer ve m.sevdam verdiğiniz fiiyatlar kumaş dahil mi hariç mi fiyatları? Teşekkür edeirm yardımlarınız için Şeniz
Başıyazmalım çok cici hepsi. Bana da böyle kapaklı kahvaltılık lazım. Ne kadara nerden aldın? Ykm de baktım 85 liraydı. Dışardan baktıklarımı da beğenmedim
canım herşey karşı taraftan ben sadece dantel ve işlemesini verdim o kadar
Ona hava katan tülü kıs yerimseniben Senin beğendiğinin yanında bişe değil tabi :dilcikar:inşallah canım saol işleri düzelsin valla 2ayda hallederim herşeyi dio..hee gördüm davetiyeni...senmi yapıcaksın hoş olmuşta o tülü sevmedim üstünde:))
çok teşekkür ederim canım.ben bolero istemedim ama modelden ötürü kapatma yapamayınca mecburen böyle oldu. umarım rahat ederim.giydiğimde rahattı ama bakalım düğünde nasıl olacak inşallah rahat ederim..
canım seninde aldıkların hayrlı olsun yeşil olan herşeye bayılıyorum ya ben
sülfatcımm tek pike sormussun sanırım tek pike de 250 lira civarı sanıyorum.bazılarının malzemeleri bizden bazıları yapan kadından.
müebbet sevdam gelinliğin çokk güzell...
başı yazmalı kız aldıklarını güle güle kullan.maşallah pikelerin baya kalınmıs el emeği.iyi günlerde kullan heosini.
müebbet sevdam gelinliğin çok güzellll.başıyazmalıkız sende aldıkşlarını güle güle kullan
Kazıklanmışız işte senağlama, ki seninkiler ne kadar ağır takımlar. Bizim kumaşlar hariç 175 lira kafamçokkarıştı
Müebbetsevdamm sana daha önce çok yakıştığını söylemişmiydimm
Kokoşş :asigim: kaydirigubbakcemile3 Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?