Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım kemeraltında killing diye bi mağazadan aldık.yerimseniben Hemşom hemen hemen her ayakkabıcıda bu tarz terlikler var yerimseniben

sülfatcım biz sardırdık 2 çift kişilik bir tek kişilik pike, bir ara takımı mutfak masası ve buzdolabı örtüsü,damat havlusu seccade,2 yastık ,2 bohça hepsini 1050 lira verdik sanırım...

Aybuer ve m.sevdam verdiğiniz fiiyatlar kumaş dahil mi hariç mi fiyatları? Teşekkür edeirm yardımlarınız için Şeniz

müebbet sevdam canım gelinliğin çok güzel canım..
ama bolero ile rahat edebilecek misin?

çok teşekkür ederim canım.ben bolero istemedim ama modelden ötürü kapatma yapamayınca mecburen böyle oldu. umarım rahat ederim.giydiğimde rahattı ama bakalım düğünde nasıl olacak inşallah rahat ederim..

canım seninde aldıkların hayrlı olsun yeşil olan herşeye bayılıyorum ya ben

inşallah canım saol işleri düzelsin valla 2ayda hallederim herşeyi dio..hee gördüm davetiyeni...senmi yapıcaksın hoş olmuşta o tülü sevmedim üstünde:))
ozmn buaraya gelıncede alabılırsın cnm sen gelene kadr kalırsakaydirigubbakcemile3 düğünum olsun yeterkı herkesı cağırmaz mıyım
ne kalırsa kız...ben başka hediye alacam sana....neler var neler..:)))
baktıııııııııııım ama çok geniş bir konu..o canını sıkan biriside editör lan ahahhaha:)

gelinliğinide gördüm....herşey süper olucak canım öptüm:)

Başıyazmalım çok cici hepsi. Bana da böyle kapaklı kahvaltılık lazım. Ne kadara nerden aldın? Ykm de baktım 85 liraydı. Dışardan baktıklarımı da beğenmedim

sülfatcımm tek pike sormussun sanırım tek pike de 250 lira civarı sanıyorum.bazılarının malzemeleri bizden bazıları yapan kadından.

müebbet sevdam gelinliğin çokk güzell...

başı yazmalı kız aldıklarını güle güle kullan.maşallah pikelerin baya kalınmıs el emeği.iyi günlerde kullan heosini.

müebbet sevdam gelinliğin çok güzellll.başıyazmalıkız sende aldıkşlarını güle güle kullan

inşallah canım saol işleri düzelsin valla 2ayda hallederim herşeyi dio..hee gördüm davetiyeni...senmi yapıcaksın hoş olmuşta o tülü sevmedim üstünde:))
Ona hava katan tülü kıs yerimseniben Senin beğendiğinin yanında bişe değil tabi :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 50 tane böyle yapıcam..
Diğerlerini zarfta vericem yerimseniben

Müebbetsevdamm sana daha önce çok yakıştığını söylemişmiydimm
Kokoşş :asigim: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

inşAllah rahat edersin tatlım...en önemli günün sıkıntı olmaz dilerim..melekler gibi ol İnşAllah..

sağol canım..ablamla kardeşim örmüşlerdi sağolsunlar..

müebbet sevdam gelinliğin çok güzellll.başıyazmalıkız sende aldıkşlarını güle güle kullan

:1hug:

Başıyazmalımm tavaların rengine bayıldımm
Herşeyini güle güle kullan :1hug:

Kazıklanmışız işte senağlama, ki seninkiler ne kadar ağır takımlar. Bizim kumaşlar hariç 175 lira kafamçokkarıştı

offff yapma ya ne kadar pahalı öyle :1no2: ankarada da kumaşıyla 290 mış canım ya.
neyse yaptırmışsın artık.hayırlı olsun canım. yaptırmamış olsaydın ben yardımcı olurdum burdan..

Müebbetsevdamm sana daha önce çok yakıştığını söylemişmiydimm
Kokoşş :asigim: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

evet canım çok sağol güzel kız iyi ki varsınız ya gece gece moral buldum valla hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…