Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay gerçekten yıpranmıyor mu bendealmayı düşünüyordum ama ne olursa olsun yıpranır diye almıyordum.elde yıkıyorum çamaşılarımı eğer ypratmıyorsa bende alıyım.

kazık mı yedım yane gıdem gerı verem ozmn
bçköyde harıka ıccamasr mağazaları var:jeyyar: demekkı onlardan alırken onun kazığnı hıc farketmedım

Kızlar çok işim vardı anca gelebildim. Aldıklarınızı güle güle kullanın.
yardım lütfen. Hiçbir bernardo mağazası ve biev shoplarda bulamıyorum. Bulacağım yer varmı bu kavanozları

pasminamıydı kı??
arsima nıckınde mamutuntavugu yaa

he doru :)

yardım lütfen. Hiçbir bernardo mağazası ve biev shoplarda bulamıyorum. Bulacağım yer varmı bu kavanozları

görmedim ama bizim orda biçok züccaciyecide var

bakırköy bursa iskenderin arkasındaki züccaciyede ve almode mağazalarında o da bakırköyde

yaa hep annemı dusunuyorum aklımm ondaa hayal edıorumm hepp aglıorum kafayı yıcem artık yaaaasenağlama

kiyamam sana bitanem ya :teselli:
hic bir zaman dualarini eksik etme anneciginden olurmu, bende bundan sonra babama yaptigim dualarima anneciginide katacagim canim :teselli:

bugün bunları aldım kızlar..süprizzzzz

güle güle kullan canim hepsi cok güzel

Amiiin :Saruboceq:

böcügüm kuzum herseyin dogrusunu yapacagindan eminim, Allah yardimcin olsun bitanem,
oyy macami gidiyorsun yarin? :dance:

teyze ve dayılar için olan bohçalar böyle

ellerinize emeklerinize saglik canim harika olmus cok begendim hepsini :asigim:

huhu peçete halkalarına yeni modeller ekledim yeni fotolar

masallah ne kadar beceriklisin ellerine saglik

Davetiyem.. baharatlık

hayirli olsun canim baharatliginida güle güle kullan

kıslar şu fincanlara bakın ne tatlılar...

cok cicilerr hihoyyyt

kızlar elektrık supurgemı ve tv aldım dun buyrun

güle güle kullan canim

slm kızlaar alyansım geldi:sm_cool:

hayirli ugurlu olsun canim

16 günüm kaldı
içim çok tuhaf

hersey cok cok coook güzel olacak :Saruboceq: :dance:

hadi kıwırtalım

hay Allah iyiligini versin bu neydi böyle :roflol:

hevnım ya zaten haftada bı gun gelıyon onuda gecmısı okumaya ayırıyon aksamda gelmıyon barı sımdık az konusalım yaa

geldim böcügüm, cok fazla giremiyorum siteye ama topice geldigimdede öyle dalmak istemiyorum gecmisi okumadan :çok üzgünüm: hem herkesin cicilerinide merak etmiyorda degilim hani kaydirigubbakcemile2

hevın evt yarın gdıyıorum ınş ucakla hoppp denızlıdeyım ama gezemem ımkansız gıderız dırek stada ordan gerı doncez futbolcularla yanı onları takıp etcez sbh ıst da sonra besıktasta mekanlarımıza takılcaz sonra 12de ınonude sampıyonluk kutlaması ve konserler var gece yarısına katar onlara katılcazz ınş şampıyon olursak tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…