moralim cok bozuk ya senağlama
bir iki ay önce ev ariyorum diye etrafa haber salmistim az önce haber geldi hemde anneme yakin ev kirasida uygun kadin diyorki hemen gel anlasalim bide kirasi eylülde basliyor senağlama
dügünüm ertelenmeseydi kesin tutardim senağlama
hevın evt yarın gdıyıorum ınş ucakla hoppp denızlıdeyım ama gezemem ımkansız gıderız dırek stada ordan gerı doncez futbolcularla yanı onları takıp etcez sbh ıst da sonra besıktasta mekanlarımıza takılcaz sonra 12de ınonude sampıyonluk kutlaması ve konserler var gece yarısına katar onlara katılcazz ınş şampıyon olursak tabı
kısçeler tubilik gider
dişcide kontrolüm var
bakalım dişlerim geri gelmişmi yoksa gelmemişmi
yarında yokum
herkese iyi akşamlar iyi tatiller
üzülme Şeniz
daha iyisi çıkacaktır
moralim cok bozuk ya senağlama
bir iki ay önce ev ariyorum diye etrafa haber salmistim az önce haber geldi hemde anneme yakin ev kirasida uygun kadin diyorki hemen gel anlasalim bide kirasi eylülde basliyor senağlama
dügünüm ertelenmeseydi kesin tutardim senağlama
oo desene harika bir haftasonu seni ve tüm Besiktaslilari bekliyor :dance:
dikkat et oralarda kendine emi bitanem grubundan ayrilma sakin (annem gibi konustum)
bu arada bir Galatasarayli olarak tebrik ediyorum tabikide kaydirigubbakcemile5
kızlar 2 gün önce sütyen koruyucu yıkama topu aldım sizede kesinlikle tavsiye ederim acayip kullanışlı birşey çamaşırım mis gibi olmuş ve hiç yıpranmamışkaydirigubbakcemile2
uzulme bacım ya demekkı daha guzelı daha ıcıne sınenı olcak:jeyyar:
öyle bir topikmi var linkini atarmisin tatlişim
heee duydummm kızım ben cok konusuyom arkandannn -tatlicadiarzu-
insallah canim :çok üzgünüm:
sen ne düsünüyorsun eski sözlün hakkinda olacakmi biseyler ne dersin?
ayy dün misir patlatma makinasi aldim istemiyordum aslinda ama masallah bizim herif misir delisi dayanamadim onada paraya kiydim
Bakırköy çok uzak bana yaa( Ben üsküdardayım offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?