hevin uzulme yaa hayırlısı olsn
Hevincim sana bişey anlatayım.şimdi bundan 6 ay önce bi ev bulduk daha doğrusu bize söylendi ama biz 6 ay önceden ev tutamazdık gel zaman git zaman 6 ay sonra o evi tuttuk kimse tutmamıştı
bılmıyomkı canımın ıcın konusutk ama cok az zamana ıhtıyacımız var en cok korktuğum mesele aılem
hayrlısı olsun:Saruboceq:
hayırlı olsun Şeniz
üsküdarda allmode yokmu?
[
azra var ama lahana yazmıs zaten
nihallll kötükedihüso
hevin uzulme yaa hayırlısı olsn
komşu gel senıde goturem maça
barı kutlamalara gelın bacım ya ınonude
kız sen nerdesın bısey sorcam ben sanaaa
üsküdarda allmode yokmu?
teyze ve dayılar için olan bohçalar böyle
kağıdın arka yüzünde isimleri yazıyor karıştırmayalım diye :)
bu eltimin annesi için (onlar nişanda gitmediğimiz halde bize küçük hediyeler göndermişti ona istinaden)
halalar ve amcanın bohçaları böyle
nişanlımın abisi kardeşi anne ve babasının bohçalarıda böyle
bu kardeşlerde birinin :) altında isim yazıyor
bu benim eşyalarımın toplanmış hali
hurçları annem dikti
kurdelenin altına etiket yapıştırdık içinde ne var bilmek için
kumaş olan çeyizler giysilerim havlularım vs. hep böyle hurclandı
kına tepsim üstten
kına tepsim önden
eşarbımla eldivenim
eldivenim
renkleri tam çıkmıyor sinir oldum
Şeniz sağol canım
sağol şeker Şeniz
sağol canımcım Şeniz
ben şimdi gidicem paşmina bohçaları görmek istiyordu gelirse söyleyin olurmu
45 gun evladım kayboldu dıyıp tv ye cıktılar meğersem cocuğu annesı kendı öldrmus bıde sevgılısı falan varmış
zaten bellıydı hıc anne gıbı deıldı 45 gun ınsanlara yalan soyledı bı damla goz yası dokmemıstı
elıme verselerde o garıyı bı parcalasam
Buketim sağol canım, verdiğin cevap için. Seninki de gayet iyiymiş. Elbirliğiyle kazıklandığımı ispat ettiniz kaydirigubbakcemile3
slm kızlaar alyansım geldi:sm_cool: birazdan fotolar geliyorrr...:teytey:
sinay güle güle kullan çok güzel ben çok seviyorum bu modeli sanada çok yakışmış...
araba kullanacak arkadaşlar...ben çok ince düşünürüm.herşey tam olmadan bişiy yapamam yada eksik olduğumu hissetitğim zamn.eniştem öğretmişti bana .cuma geceleri taksime götürüyordu beni en kalabalık zamnlarında alış diye.çok ağladım öğrenenene kadar.her gece çıkardık.eve gelir ağlardım saatlerce.ama şimdi anlıyorum ki usta şöförden öğrenmek inanılmaz iyi bir şöför olmanı sağlıyor.
dersler rampa ve parka geldiğinde ben artık çalışmıyacağım deyip kaçmıştım eniştemden.ama sonra bin pişman oldum.rampa takıntım bir süre kaldı.şimdi bile bazen kalbim güm güm-tatlicadiarzu-
ama evlenmeden alın derim dersinizi.sevgilinizle yada erkek arkadaşlarınızla daha rahat öğrenirsiniz.aslında arkadan birinin sıkıştırması yada itelemesi kolay çıkmanızı sağlar trafiğe...
şimdi enişteme binlerce kez dua ediyorum....
inş hepiniz kolayca çıkarsınız bu rezalet ist trafiğine...
Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlaç gibi geldi hihoyyyt
16 günüm kaldı
içim çok tuhaf
bugün gene gerildim
kına kuruyemiş kese fln alınması lazım
nişanlımın bu akşam gelebilme ihtimali vardı ama yokmuş yarın akşam gelecek
ve benim o dediklerimi alabileceğim sadece yarın ve haftaya cumartesi var
ee yarın gelemiyor haftayada mobilyacılar gelecek onları bırakmaz
ne zaamn alacaz bilmem
ben gidip alam dedim ama onu taşımak dert
biçok şey eksik olduğu gibi kına gecemde de kınam kuruyemişim olmayacak -tatlicadiarzu-
sulfat, neeeee güzeeeel yaa :1shok: ben arasam tarasam evi ancaaak bozuk para bulurum kıyıda köşede.
çatır çatır harca :)
oveg, teşekkür ederim canım. a.s.
ayakkabı kurdelalı güzel değil, sade olsun bencede.
bende çoook üzgünüm bu sıralar.
kına gecesi yapamıyoruz diye önceleri hiiiç umursamamıştım ama şimdi zaman daraldıkça başkalarının kına telaşlarını elbiselerini görünce içim burkuldu. Annemi üzmek istemiyorum masraf olmasın diye ben yaptırmak isteememiştim. Keşke evde yapmak müsait olsaydı
Şimdi ben kına gecesi yapmayacağız demiştim, eee kayınvalide hanımda kurtuldu masraflardan tabi hiiç sormuyor ... canım sıkıldı... Nişanlım istersen sana kına elbisesi alayım ben dedi ama onada gereksiz masraf yaptırmak gibi bi lüksüm yokki onca eksiğimiz varken . . .
ooofffff poooooffffff püüüüüüüüfffff pöööööfffffff
bız bır olup dıger eltıyı cekıstırmeyelımm de kuzum ben nıe arkandan konusyum o aıleye gırınce bana en yakın sen olcan dıgerlerı el olcakk bıdeee askım yakın olcakkk:asigim:a.s.Şeniz
bana mı bacummmm
yesssssssyoksn ama
komşu gel senıde goturem maça
barı kutlamalara gelın bacım ya ınonude
gelinlik 4181 nolu sayfada
Hevincim hayırlısı olsun kuzum başka yerden çıkar hiç merak etme sen Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?