Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hevin uzulme yaa hayırlısı olsn

Amin insallah canim

Hevincim sana bişey anlatayım.şimdi bundan 6 ay önce bi ev bulduk daha doğrusu bize söylendi ama biz 6 ay önceden ev tutamazdık gel zaman git zaman 6 ay sonra o evi tuttuk kimse tutmamıştı

demekki kismetinizmis tatlim hayirli ugurlu olsun cok sevindim adiniza bak bu haberi kacirmisim ben fazla ugrayamadigim icin buralara, ben hala ev ariyorsun diye biliyordum cok sevindim gercekten hihoyyyt

bılmıyomkı canımın ıcın konusutk ama cok az zamana ıhtıyacımız var en cok korktuğum mesele aılem
hayrlısı olsun:Saruboceq:
hayırlı olsun Şeniz

Ikiniz ve aileler icin hayirlisi neyse o olur insallah balim sen yeterki üzülme olurmu kiyamam sana biliyorsun Şeniz

[
azra var ama lahana yazmıs zaten
nihallll kötükedihüso
hevin uzulme yaa hayırlısı olsn

bız bır olup dıger eltıyı cekıstırmeyelımm de kuzum ben nıe arkandan konusyum o aıleye gırınce bana en yakın sen olcan dıgerlerı el olcakk bıdeee askım yakın olcakkk:asigim:a.s.Şeniz

kına tepsim üstten

kına tepsim önden

eşarbımla eldivenim

eldivenim

renkleri tam çıkmıyor sinir oldum

Ayy Arsima nasıl emek nasıl sabır göstermişsiniz canım yaa tek tekk ellerinize sağlık çok güzel gözüküolar kuşum inan

Şeniz sağol canım

sağol şeker Şeniz

sağol canımcım Şeniz

ben şimdi gidicem paşmina bohçaları görmek istiyordu gelirse söyleyin olurmu

Gördüm bitanem teşkür edrimm

Dün var ya onların yüzünden serseem gibiydim burda betam bilir seyretmiom bugün çıktım gezmeye onları görmemek için yaa

Buketim sağol canım, verdiğin cevap için. Seninki de gayet iyiymiş. Elbirliğiyle kazıklandığımı ispat ettiniz kaydirigubbakcemile3

Sulfat biz kayınvalideye yaptırdık 2 kış önce pike takımı 250 liracık , bulursam eklrim annem saklıo daa

QUOTE=mandilin;7142707]kızlar sizi etkilememek için yazmamıştım.
modelde gelinlikte benim.
teşekküre ederim yorumlarınız için a.s.[/QUOTE]

kız çok güzelmiş ama kırmızı değil??? :)

slm kızlaar alyansım geldi:sm_cool: birazdan fotolar geliyorrr...:teytey:

ayy gördüm yaa içim gitti bende istiyodum o modelden

benimde annem çok güzel kullanır bende onun itip kakmasıyla eski arabımızda öğrendim otomatik değil bizimkisi ama park etmeinin dışında ist. trafiğinde rahat kullanıyorum.benimde tavsiyrm kısa dar mekanlarda çalışın kızlar

sanki 70 tl kaybetmişin de orda durdurkça artmış para, güle güle harca,

ödemesi acı oluyo benim son 2 taksidim kaldıda

16 günüm kaldı
içim çok tuhaf

çember daralıyooo dın dın dın dın

kuruyemişle kınayı da büyükler alıversin yaa

İste canım vakit var daha evde yapmaya yetşrsin hemen kız arkadaşlarınlla bişey organize ediverin

bız bır olup dıger eltıyı cekıstırmeyelımm de kuzum ben nıe arkandan konusyum o aıleye gırınce bana en yakın sen olcan dıgerlerı el olcakk bıdeee askım yakın olcakkk:asigim:a.s.Şeniz

yokbe konusmyazı heraldeeee-tatlicadiarzu-

oku oku bitmedi yaa

böcük biz geliriz kutlamalara belkim ama ben çok kalamam 8 de en geç evde olmam lazım

inşallah hakkınız da hayırlısı olsun

ben südyenlerimi duşta elimde sabunluyom hemencik

silikon tabancası çok hoşuma gitti herşeyi yapıştırasım var

:roflol: :roflol:
:çok üzgünüm:

Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum düğün var akşam doğru kuaföre burda bozuk maşa yapıyorlar 10 tl'ye bihterinki gibi onadan yaptırcam favorim :dance:

öncelikle yaşasınn KK düzeldi galibaaa hihoyyyt

mandilincim hiç için sıkılmasın hiç kendini üzme
ayrıca kına yerine gelin hamamı da yapabilrisn illa bindallı giymene gerek yokki :lepi:

Arsima senin ne işin vardı çorluda kız bende çorludayım

ayrıca aynı alışveriş merkezinin orda benimde arabayla vukuatım var kaydirigubbakcemile5

burcu nerelere kayboldu acep :uhm:

Hevincim hayırlısı olsun kuzum başka yerden çıkar hiç merak etme sen Şeniz

koptum buna yaaaa saol canım Şeniz

ne güzel sohbetler etmisiniz ben bugün katilamadim :-(
sinaycim alyans güzel bir duygu dimi

hevin belkı kısmetın baska bı ev var belkı daha cok begencen cnmm hayırlısı olsunnn..neden erteledınız yazdın mı bılmıyorum ama gormedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…