- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hevin belkı kısmetın baska bı ev var belkı daha cok begencen cnmm hayırlısı olsunnn..neden erteledınız yazdın mı bılmıyorum ama gormedım
insallah kuzum :çok üzgünüm:
bu arada üc aylara düsmüssün simdi su gibi akip gecer zaman :lepi:
Nihalim ben daha cok anneme yakin olsun diye istemistim orayi dügün ertelenmeseydi kesin tutardim ama kaldim böyle simdi :çok üzgünüm:
babam vefat etti annemi yapayanliz birakmak istemiyorum dört duvar arasinda, onun icin yakin bi ev istiyordum.
Annem ameliyat olcak kuzum dizlerinden hem bu sebepten hemde kriz yüzünden, nisanlimin kendi tekstil dükkanlari var ama is yok kriz yüzünden bu yüzden ertelendi yoksa ekimde olcakti :çok üzgünüm:
oku oku bitmedi yaa
böcük biz geliriz kutlamalara belkim ama ben çok kalamam 8 de en geç evde olmam lazım
inşallah hakkınız da hayırlısı olsun
ben südyenlerimi duşta elimde sabunluyom hemencik
silikon tabancası çok hoşuma gitti herşeyi yapıştırasım var
:roflol: :roflol: :çok üzgünüm:
kızlar hindistanda kına gecesinde geline böle yına yakıyolarmış
bende böyle isterim yaa çok hoşuma gitti
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum düğün var akşam doğru kuaföre burda bozuk maşa yapıyorlar 10 tl'ye bihterinki gibi onadan yaptırcam favorim :dance:
bozuk maşa ne ???
fonksiyonel olur nihall valla
Kızlar çok işim vardı anca gelebildim. Aldıklarınızı güle güle kullanın.
yardım lütfen. Hiçbir bernardo mağazası ve biev shoplarda bulamıyorum. Bulacağım yer varmı bu kavanozları
oturan kişi bide içini açarsa :))
bende ozamannn ıcıne ıvedıktekı gıbı bı resım yerlestırıyıım acan bıdaha acmaz -tatlicadiarzu-yerimseniben
bugün her işim yarım kaldı burayada bakamadım hiç :1no2:
nihal bu puf güzelmiş
yatak ayağına koyarsın güzel olurr
aaa evettt yatak ucuma ole bısı ıstıyodum sandıklı alım o zamann hem sandık hem dekorr aferın kız sanaaa :lepi:Şeniz
hayırlı cumalar kızlarrr..merhabalar nasılsınız?acaba erkekler içinde çeyiz bölümü var mıdır bir erkek forumundakaydirigubbakcemile3neden hefisfisfisrşeyi biz düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?