Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hevin belkı kısmetın baska bı ev var belkı daha cok begencen cnmm hayırlısı olsunnn..neden erteledınız yazdın mı bılmıyorum ama gormedım

Nihalim ben daha cok anneme yakin olsun diye istemistim orayi dügün ertelenmeseydi kesin tutardim ama kaldim böyle simdi :çok üzgünüm:
babam vefat etti annemi yapayanliz birakmak istemiyorum dört duvar arasinda, onun icin yakin bi ev istiyordum.
Annem ameliyat olcak kuzum dizlerinden hem bu sebepten hemde kriz yüzünden, nisanlimin kendi tekstil dükkanlari var ama is yok kriz yüzünden bu yüzden ertelendi yoksa ekimde olcakti :çok üzgünüm:

kıyamam canım sana gecmıs olsun platin mi takılcak kuzum benim rahmetli anneciğimde de platin vardıı...cnm bu kriz herkesi etkilediii.İnş yinee annene yakın bulursun kuzumm..ALLAH gonlune gore versın ıns:Saruboceq:

bende elimde yıkıom ama sanki tam temizlenmio gibi geliodu bundan aldım sonunda rahat oliiii

evliyiz blog alıntı

hem sandık hem puff kullanıslı bole bısı aldırıyım ben kaynınvalidemekaydirigubbakcemile3

Kızlar çok işim vardı anca gelebildim. Aldıklarınızı güle güle kullanın.
yardım lütfen. Hiçbir bernardo mağazası ve biev shoplarda bulamıyorum. Bulacağım yer varmı bu kavanozları

güzelim cevahirdeki bernardoda görmüştüm ben.orayada baktın mı ? uğradığın bir bernardo mağazasına sor. hangi mağaznızda bulabilirim diye.onlar bilgisayarlarına bakıp nerde olduğunu buluyorlar canım.bu arada bendede var aynısından :)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

biev alıntısı yaaa cok tatlııı su ısıtıcısıymısss yeyım ben onu yerimseniben

bugün her işim yarım kaldı burayada bakamadım hiç :1no2:

nihal bu puf güzelmiş

yatak ayağına koyarsın güzel olurr

aaa evettt yatak ucuma ole bısı ıstıyodum sandıklı alım o zamann hem sandık hem dekorr aferın kız sanaaa :lepi:Şeniz

hayırlı cumalar kızlarrr..merhabalar nasılsınız?acaba erkekler içinde çeyiz bölümü var mıdır bir erkek forumundakaydirigubbakcemile3neden herşeyi biz düşünüyoruz:bbo:

hayırlı cumalar kızlarrr..merhabalar nasılsınız?acaba erkekler içinde çeyiz bölümü var mıdır bir erkek forumundakaydirigubbakcemile3neden hefisfisfisrşeyi biz düşünüyoruz

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…