Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı cumalar kızlarrr..merhabalar nasılsınız?acaba erkekler içinde çeyiz bölümü var mıdır bir erkek forumundakaydirigubbakcemile3neden herşeyi biz düşünüyoruz:bbo:

aralarında konuşuyolar mıdır bilmem ama benim abimin benden çok çeğizi var kaydirigubbakcemile3

aralarında konuşuyolar mıdır bilmem ama benim abimin benden çok çeğizi var kaydirigubbakcemile3

benımkının bır ıgneıs bıle yoktur.hıc bakalım da demezz onun da zamanını beklıoo cok zamanlı projelıdır benımm sevgulumm:asigim::asigim:

çok iyiymiş cnm aslında indirim sezonu btmesine rağmen çok ucuk değil.yol parasının olmaması çok büyük avantaj bizim 500 e yakın yol parası tutuyor.ıNş bal ayı olur cnm:)

Vala canım bu tabi nakit fiyatı, daha doğrusu tek slip. Yoksa daha da çok tutardı kafamçokkarıştı amin hepimiz için Şeniz

sulfat, neeeee güzeeeel yaa :1shok: ben arasam tarasam evi ancaaak bozuk para bulurum kıyıda köşede.
çatır çatır harca :)

bende çoook üzgünüm bu sıralar.

Teşekkür ederim mandilinim. Yani o kadar mutlu oldum ki annem çığlıklarıma geldi :roflol:

Canım içinde kalcaksa kına gecesi yap küçük bişey ama pahalı diyosun salonlar. cafe tarzı küçük yerlere baksan çok yüksek değil onlar
:teselli:

bılıyom cnm ara benımde var ama pıke neden daha pahalı ya yanı ıkısı neden aynıkı anlamadım neyse hayrlı olsun resım koyunca değmiş derız ınş

ınşallah öyle olur böcük ama sanıyorum buna mı bu kadar parayı aldı dicez kaydirigubbakcemile3

sulfatcım gerçekten çok iyi olmuş.bazen banada oluyor öyle şeyler.bende kendi kendime nekirli çıkıymışım ben beeea diyorum :) naniknanik

Vala minik paralar oluyordu da, böylesi ilk
kaydirigubbakcemile3

Kız unutma değil aslında. O dönemde hem maaş alıyorum hem burs alıyorum vs. Bi yandan öğrenim kredisi geri ödemesi vardı onu ödüyordum, bi yandan çeyiz. Önce dedim benim daha param olması lazım diye, annem de kızdı kim ne yapsın parana harcamışsındır diye. Ben de unutkanım diye harcamışımdır dedim kaydirigubbakcemile3
Sağol canımcım Şeniz ınşallah sizinkiler de dolsun

cidden yaniii sulfat bu ne ball

Beta gibi dedem yok ama çekmecem var :)))

he walla ben 740 lirayı kaybetsem o evi boşaltırdımm

Kaybettiğimi bilmiyodum ki kaydirigubbakcemile3

sulfat vallah ballısın aksam bende bakcam dıycem ama maasları gec aldık enson kumbaramdakı 1 tl olusan 100 150 lıralık 1 tl bıle harcadım:roflol: artık yoktur ımkansız

:roflol::roflol::roflol: Vala çok müthiş oldu böcük. Haftaya yeni çeyizler eklerim kaydirigubbakcemile3

sulfat bana ınat mı edınn sen yenı ceyısler eklermış peehh:dilcikar: benımde param var ama harcamamam lazım denızlıye gıdıyom hem olmas
ama bugun ne aldım bılın mı sen ıkı oje sıyah ve beyaz bıde mandalın hanı kendıne saat almıştıya kucucuk kırmızı bende fıstık yesılını aldım odam o renk olduğu için
ayy ben odamın rengını hıc svmıyom yaa sıyah beyaz var ama yatağım fıstık yesılı perdem krem halım fıstık yesılı krem turuncu renklı annemm almıştı sımdık o yok ayıp olur değiştrmem

yaa NIHAL sen mıydın unuttumda püf olan sandık alırım demışsın bende öle dusunuyorum ama bızde kız alır sen kaynana mı aldrcaksın demekkı adetler değişıyo

sulfat yazdın nıe sıldın bakem,:mymeka:tukrbayragivereliniortak yenı smılı bunlar

ıyyım cnm hemde cok ıyı ve cok heycanlı ılk defa uçağa bıncemde
off oje surcem sızlerden ayrılamıyomkı

kizlar yarin kinam vaarrrr, dua edinde hersey tikirinda gitsin :)
resim cektim gelin masamin KK ile paylasim dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…