hayırlı cumalar kızlarrr..merhabalar nasılsınız?acaba erkekler içinde çeyiz bölümü var mıdır bir erkek forumundakaydirigubbakcemile3neden herşeyi biz düşünüyoruz:bbo:
:1hug:
çok komikk :roflol: :roflol: ne yaratıcı insanlar var
aralarında konuşuyolar mıdır bilmem ama benim abimin benden çok çeğizi var kaydirigubbakcemile3
benımkının bır ıgneıs bıle yoktur.hıc bakalım da demezz onun da zamanını beklıoo cok zamanlı projelıdır benımm sevgulumm:asigim::asigim:
benimkinin 1 iğnesi olmadığı gibi 1 iğne alacak parasıda yok kaydirigubbakcemile3
:lepi:Şenizkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
aralarında konuşuyolar mıdır bilmem ama benim abimin benden çok çeğizi var kaydirigubbakcemile3
güzell gelinlerrr nasılsınızzz?
çok iyiymiş cnm aslında indirim sezonu btmesine rağmen çok ucuk değil.yol parasının olmaması çok büyük avantaj bizim 500 e yakın yol parası tutuyor.ıNş bal ayı olur cnm:)
sulfat, neeeee güzeeeel yaa :1shok: ben arasam tarasam evi ancaaak bozuk para bulurum kıyıda köşede.
çatır çatır harca :)
bende çoook üzgünüm bu sıralar.
bılıyom cnm ara benımde var ama pıke neden daha pahalı ya yanı ıkısı neden aynıkı anlamadım neyse hayrlı olsun resım koyunca değmiş derız ınş
sulfatcım gerçekten çok iyi olmuş.bazen banada oluyor öyle şeyler.bende kendi kendime nekirli çıkıymışım ben beeea diyorum :) naniknanik
sulfatım yav ne ballısın he.
elli yüz bi kenarda kalır bunu duydumda 740 lirayı unutuanda hiç duymamıştımkaydirigubbakcemile2
güle güle harca ve kardeşlerine dua et en kısa zamnda bizim çekmecelerde para kussun...kaydirigubbakcemile3
cidden yaniii sulfat bu ne ball
he walla ben 740 lirayı kaybetsem o evi boşaltırdımm
sulfat vallah ballısın aksam bende bakcam dıycem ama maasları gec aldık enson kumbaramdakı 1 tl olusan 100 150 lıralık 1 tl bıle harcadım:roflol: artık yoktur ımkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?