Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

feyza kına gecen çok duygulu olmuş Allah mesut etsin canım

Arsima 13 gün kaldı nasıl bir duygu delikafadulden

böcük beşiktaşı senin nezdinde tebrik ediyorummm alkisalkisalkis

hulka güle güle kullanın canım

burcu bende kışlıkjlarımı bavullara yerleştiriken öyle oldum çok garip bir duygu yaaa

kızlar yorgunluktan öluyom yaaa ıkı gundur 4 saat uymadım suan varya ayakta zor duruyorum
komşum fotoları aksama koyarım cnm dun gec geldım o yuzden
yy ses cıkmıyo boğazım öluyom ama herseye değerrrrrrrrrr deıl mı:hooray:

Arsima 13 gün kaldı nasıl bir duygu delikafadulden

13 günü kalan normal bi gelinin duyguları heyecan dolu olmaktır herhalde
ama 13 günü kalan anormal gelinin hissettiği duygu gerginlikten başka hiçbişi değil

13 günüm kaldı kına ve düğünü çıkartırsak 10 günüm kaldı evime bi çivi çakılmadı :)

yaa kızlar ben sanırım ctesı ıdı resım yuklemıstım sılcem ama bulamıyorm bılen goren var mı

canım benim hiç üzülme herşey hallaolcak sırayla
gerekirse gece gündüz uyumadan çalışır yetiştirirsiniz valla aynı şehirde olsaydık yardıma geleyim derdim
evin suyu açılınca falan daha eşyalar gelmeden hallederdik ayrı kolllardan
ama olsun canım nolur üzme kendini daha önce sıkıntıda hastalanmıştın yanlış hatılamıyorsamm

teşekkür ederim tatlım Allah hepimize yardımcı olsun atlatalım şu telaşı

öpmek istiyorum hepinzi Şeniz

:1hug:

çok kıskandımmm komşumm ya sositososit

Arsima üzülme diyecem ama çok saçma olucak

Croiselle çok sewindim canım yaa hadi gözün aydın:)

dün bende yatak odasını boşalttım eşimin eşyalarını yerleştirdim oturma odasını yerleştirdik yerleştirirken elimi sakatladım :ecrin_bebek: çok güsel bi gündü akşam 9,5 ta yemek yerken babam aradı kızım gelme istersen die eşim bozulduu:) ama yinede çok güsel bi gündü babam çok duygusallaştı yaw mafoldumben

arsimammm tanıdıkların var sana yardım edicek dimi eğer yoksada nişanlınla 2 gün bile yeter sizeişin içinden çıkarsınız hiç üzme kendini bitanem benimmm

teşekkür ederim tatlım geçmiş olsun canım iyi mi elin bu arada

böcük acayip mutlu bir gün geçirdiğine eminim burda da kıyamet koptu bizde

var cimbomm vereliniortak

cnm bılmemmı ev tutulduktan sonraduguen kadar oan cok degısık aldıgımız esyalrı evımıze gotururduk bız yuk olmasın tekrar dıye

feyza1907 miydi cnm hayırlıı olsn ee kına oldu dugun ne zaman
kına masanı cok begenmsıtım zaten

bukett mafoldumben
croisssskaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…