Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz
canım benim hiç üzülme herşey hallaolcak sırayla
gerekirse gece gündüz uyumadan çalışır yetiştirirsiniz valla aynı şehirde olsaydık yardıma geleyim derdim
evin suyu açılınca falan daha eşyalar gelmeden hallederdik ayrı kolllardan
ama olsun canım nolur üzme kendini daha önce sıkıntıda hastalanmıştın yanlış hatılamıyorsamm
Arsima üzülme diyecem ama çok saçma olucak
yerleştirirken elimi sakatladım :ecrin_bebek: çok
arsimammm tanıdıkların var sana yardım edicek dimi eğer yoksada nişanlınla 2 gün bile yeter sizeişin içinden çıkarsınız hiç üzme kendini bitanem benimmm
komşuu ben bu resmi görüp kıskanmıştıum zatenn mafoldumben
buket güle güle kullanın, hayırlı olsun a.s.
özellikle yemek odasını çok beğendim:lepi:
komşum bbıdahakıne sende gel emıŞeniz ben snı besıktastakı baska kutlamaya goturuum ıstersen
ayy ayağım yandı ya mesale kıvılcımları yaktı cok acıyo hala dunde sahada yandı-tatlicadiarzu- kendım yanmadan geldım ya
ayy demet akalın mustafa sandal falan bı suru resım cektım aksama koycam bıde hafıza kartım cok az alıyo dığer resımlerde arkadaslarımda onlarda yollasın hemen eklıycem
ayy ayağım yandı ya mesale kıvılcımları yaktı cok acıyo hala dunde sahada yandı-tatlicadiarzu- kendım yanmadan geldım ya
günaydın güzellerrr
mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki kaydirigubbakcemile3
düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik
yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )
evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa
uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy hihoyyyt
esmacım çok güzel duruo ama. umarım benim yatağada sardırdıklarım küçük gelmez 1,60x2,00 aldım yatağı
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
Arsima ya ben zaten bu erkekleri anlamıom ya bu ne gevşeklik acelesimi varmış yok ne acelesi olucak. sabret cnm ya sabret
günaydın kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?