kaydirigubbakcemile5:asigim:a.s.
gunaydın gamze ne sorcam sana send ebas donmesı mıde bulantısı basladımı sekerım??günaydın kızlarrrrrr
parpalm kız ben sana bi özel msj atmıştım okumadınmıı
okudum güzelim de onun kargo parası kendinden pahalıya patlar bana taa izmir'e......
emeğine sağlık gerçekten güzeller ama
:çok üzgünüm::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
böcük okadar resmini arayıp bulduk yazdık insan bir saol der yafu
1- ya benimde aklıma geldi çok toz gösteriomu siyah cam cnm ya
2-Evet cnm senin masanıda sandalyelerinide çok net hatırlıyorum hatta öyle beyaz lakeli bi takım gördüm direk aklıma geldin
3-yatak odası salonla aynı renkler değil cnm ama resimde aynı gibi çıkmış aynı renk olunca sıkar gibime geldi biri hareli ceviz biri erik rengi
4- çok saol kuzum burdan pek anlaşılmıyo eve yerleşince daha net olur inşallah
oy kıyamam , çok şeker yazmışsın ondan güldüm, çok mu acıyooo? kıyamam , üpiyim geçsin:teselli::çok üzgünüm:
[/FONT]
Esma sen bu hafta sonu sandıklarımı açtın kuzum süper şeyler bunlar
Gamzee gezmene eğlenmene çok sevindim bende burda kahve dünyasında içerim sakızlı kahveyi:) bebişi nasıl çok kahve içme ööleee
günaydınnnnnnn
Günaydın kızlar cumartesi günü gelinliğimin son provasına gittim arkadaşımla, fotolarımı çekti sağolsun sizinle 1 tanesini paylaşıcam ama ön kısmını sürpriz yapmak istiyorum umarım kızmazsınız banabenneyaptımki
günaydın güzellerrr
mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki kaydirigubbakcemile3
düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik
yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )
evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa
uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy hihoyyyt
Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?