- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.canım sıkkın biraz bu aralar gelemez oldum =( içimden gelmiyor.
Bende 14 haziranda nikahlanıyorum.ama düğün sonra temmuzda
ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın bakem:asigim:
roselın neyın varhay ben çeneme yaaa
Esma kuzumm senağlama
burda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-
mandilin gelinliğin üstüne güzel durur cnm
mandalinacım çok güzelll birşey buuuuuuuuuu
mandili ne kız o
mandilin, nereye takılcak o anlayamadım kafamçokkarıştı
[/COLOR]
bu arada bunlarıda aldım eklim dedim
valla çoks evindim istedin gibi bişi bulmana...güle güle kullan canıma.s.
canım mudo outletten almıştım ben..yemek takımı daha almadım.onun içindede olucak tabikidee.bunlarıda alayım dedim.çelik ama asılmıyor benimkiler...ulustanda arkadaşım almıştı çok ucuz diodu ve çok şıklardı.öelsine gezerken görmüş kapmış yerini öğreneyim sölicema.s.
hiiiçte unutmamış canım benim ŞenizMandilin hani gelinliğin altı :mymeka:
ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın bakem:asigim:
nnnnnnnnnnnnnnnn
Yaaa benim beğendiğim çatal bıçak takımını ben mat beğendim saten dedikleri işte. Ama kız bana çok çabuk çizilir parlak daha kullanışlı dedi kafamı karıştırdı benneyaptımki Parlak 50 lira kadar daha ucuz. Ama öyle mi gerçekten çabuk mu çiziliyolar
gece kuşu geldi:)
kızlar gündüz vaktim olmuyo anca gece ekleyebiliyorum.
geçmişi okuyorum tek tek..
Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun inşAllah..
en son aldıklarımı ekliyim hemen
kahve fincanlarım 12 kişilik aldım..
çöp kovam
evimin girişinde ki kapı mermerine yapıştırcam yere.altı yapışkanlı
bu çelik kapının iç kısmına kapı süsüm:)
salata kaselerim
vee mutfak masa örtüm
ay eklede görelim kısss..arkadaşım 3.provada gitti giydi aldı çıktı.kadın çok hızlıymış.inşallah istediğin gibi olmuştur...ya o telaşta ben kilo alan görmedimde veren çok gördüm.a.s.
günaydın kızlar hepinize.esmy tatlım canım sorduğn için sağol.boşver.can sıkmak istemem.zaten tekrarlamak daha kötü oluyor
günaydın mandilincim....opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
MANDİLİNCİM:ewet hızlı ve güzel diken terzi bol ankarada Allahtan..şanslıyız..aa sende stresten yedin demek.aman1kg ne kız.ekle gelinliğini tam olarak ben çok merak ediyorum.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin canım..babamda"kız boğazı kaz boğazı der"ne yesem die dolandığımdakaydirigubbakcemile3
TOBİCİM günaydınzemuszemus
bende de yok zaten batıl inanç falan çok şükür, o yüzden annem dikicek :)) teyzem-ben-annem tasarlayacağız, annem dikicek işlicek inş. bakalım hayırlısı :)cnm bende 3 provaya gittim bu dördüncü olucak artık baya bi bitmiş olucakmış bi düğmeleri bırakıcak kilo alma verme durumuna göre ayarlamak için
Gasoline hiç batıl inanç yapma herkes kendi kaderini yaşıyor. hem annenede nazın gecerr
rizeli iyi de artvin ne ayak kııızzz, ben artvinlileri pek sevmemburda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-
ZEYSB şimdi dikkatimi çekti düğününe yaklaşık 1.5 yıl falan var şimdiden diktirdinmi kız gelinliğini :1shok:
eklicem canım makınayı nişanlımdan alayımda. zemuszemusMANDİLİNCİM:ewet hızlı ve güzel diken terzi bol ankarada Allahtan..şanslıyız..aa sende stresten yedin demek.aman1kg ne kız.ekle gelinliğini tam olarak ben çok merak ediyorum.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin canım..babamda"kız boğazı kaz boğazı der"ne yesem die dolandığımdakaydirigubbakcemile3
TOBİCİM günaydınzemuszemus
eklicem canım makınayı nişanlımdan alayımda. zemuszemus
ahhahaha nerden çıkardın ne gelinliğiiiii.genel olarak gelinlikten konuşuyorduk canım...o süreyide ölesine yazdım canım her an herşey olabilir bizde aaha.nişanlıyım canım...ay çok yaşa emikaydirigubbakcemile3:roflol:
Günaydın kızlarrr
ay dedim bende noliiiii kaydirigubbakcemile3
mandilin kız ekle vall bende merak ediyorum snein gelinliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?