Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gazzwoman apla ınş yoktur
babası rizeli annesı artvınlı ondan sordum

ya kızlar resımler evde aksam eklerım sabaha kadr durur sılerım
album yapmaktan vazgectım cunku her resımde ıkımız var ve ben nazardan cok korkuyorum

Kizlarrrrrr sabah şerifleriniz hayrolsunnnnnn :) geçmişi okuyamadim simdi azcik flash back yapip gelim

kız zaten arada bi girebiliyorum ondada geçmişi okusam ooooo...çok şey kaçırıyorum ama napiimm dün okudum okudum tam arsimanın banyo sepetlerine falan yorum yapacaktım pat iş çıktı çıkmak zorunda kaldım..sonra bi girdim sayfalar almış başını gitmiş senağlama

Hayırlı olsun tatlim mutlulugun hep boyle daim olsun insallah

herkesler gelmiş...
akşam başıyazmalı eklemiş,fincanların ve masa örtün çok güzel...güle güle kullan...
diğer kıslar hepinizi öptüm hayırlı günler olsun inş..
.

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
hava ışıl ışılhihoyyyt
dilerim bugün hepimiz için çoooook güzel bi gün oluropuyorumnanaktan

canımcım Allah nazarlardan saklasın.
gözü kalanın gözü çıksın yazarız fotoların altına zemuszemus
Allah senin için hayırlısını versin inşallh. Üzülmeni, kırılmanı kimse istemez.
Sen eski sözlüne gereken toleransı yeterince göstermişsin, onu düşünme tamam mı?
akşam ekle sabah hemen silme olurr mu? opuyorumnanaktan

hoomm:uhm:kız kim nazar edicek nazar duası okuda ekle...burdakilerin nazarı dokunmaz..herkezin seffgilisiii var ahhaha.bende hiç resim eklemiyorum gerçide çokta möhööm deel boşver canım nasıl istiosan öle yap
Kizlarrrrrr sabah şerifleriniz hayrolsunnnnnn :) geçmişi okuyamadim simdi azcik flash back yapip gelim
Şeniz
hehe haklısın kuzumkaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
hava ışıl ışılhihoyyyt
dilerim bugün hepimiz için çoooook güzel bi gün oluropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz

Buketcim mobilyalarinin hepsi birbirinden güzel cok iyi secimler yapmissiniz arkadasim güle güle saglikla huzurla kullanin inşallah..:1hug:

vıcdanım suan cok rahat
tek dıleğım mutlu olmak cok korksamda bellı etmıyom ama o benden cok korkuyo sureklı benı bırakma nolur falan dıo ıkımısınde korkuları aynı
bana yıllık ıznını kullanma dıo-tatlicadiarzu-
aksam eklıycem sbh bıraz gec kaldrırım
ama album yapmıycam

günaydın güzeller 2 gündür sessiz takipteyim işler yoğun birazcık uğur böcüğüm hayırlısı olsun bu arada o mandallardan 2.resimin sağ tarafındakiler cok hoşuma gitti.

böcük nan sevgilimi yaptın kendine sen :jeyyar:

azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm

BABERKO günaydın
BÖCÜK gördüm akşam...vefalı düşünceli arkadaş seni....bunlardan bulamıyorsa bardak mandalları da var,kitap ayracı gibi olanlarda dolu..nie illa üstteki düğünün temasıylamı uyumlu acabaCADIARZUdaha cicileride var ya.romantik bir simgemii yoksaamm

Mandal mevzuunu anlamadım.nerelere tutturulacak düğünde kullanılacak sanırım ... ?

azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm

nie özenmiosun kıss kaydirigubbakcemile
mandalcı BÖCÜÜÜÜKK mandalcı... ahah bu işe gir valla..toptan mandal bulunur kargo size ait die ilanda verhihoyyyt

canım yaa beklersin beklersin kimseden ses çıkmaz,beklemediğin anda hepsi birden gelir sanada öle olmuş galiba,umarım herşey gönlünce olur,mutlu olmak seninde hakkın canım.

esenlerde cnm
kızlar cıkıyorum cok yorgunum artı resımelrı bugunde yukleyemıycem ama sıze suprısım var 2 dk beklen sılcem hemen :jeyyar:
ben görmedim böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkötükedihüso

kızlar kk mutfak önlüğü almak istiyorum da sayfayı nerde onun bulamadım ya :S
öle bi önlükmü var bende istiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…