- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
geçmişi okumayanlarda belli oliii hemen:dilcikar: kimse öle bişi yapmaz galiba demiiii ne komik olurkaydirigubbakcemile3
bende merak ediorum eminim güzeldir mandilinciğimin seçimi...
ay biz kızlarda amma takyoruz ha gelinliğe.erkekler bir takımla hallediyorlar ohhh
günaydın güzellerrr
mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki kaydirigubbakcemile3
düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik
yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )
evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa
uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy hihoyyyt
gazzwoman apla ınş yoktur
babası rizeli annesı artvınlı ondan sordum
ya kızlar resımler evde aksam eklerım sabaha kadr durur sılerım
album yapmaktan vazgectım cunku her resımde ıkımız var ve ben nazardan cok korkuyorum
hoomm:uhm:kız kim nazar edicek nazar duası okuda ekle...burdakilerin nazarı dokunmaz..herkezin seffgilisiii var ahhaha.bende hiç resim eklemiyorum gerçide çokta möhööm deel boşver canım nasıl istiosan öle yapgazzwoman apla ınş yoktur
album yapmaktan vazgectım cunku her resımde ıkımız var ve ben nazardan cok korkuyorum
ŞenizKizlarrrrrr sabah şerifleriniz hayrolsunnnnnn :) geçmişi okuyamadim simdi azcik flash back yapip gelim
hehe haklısın kuzumkaydirigubbakcemile5kız zaten arada bi girebiliyorum ondada geçmişi okusam ooooo...çok şey kaçırıyorum ama napiimm dün okudum okudum tam arsimanın banyo sepetlerine falan yorum yapacaktım pat iş çıktı çıkmak zorunda kaldım..sonra bi girdim sayfalar almış başını gitmiş senağlama
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
hava ışıl ışılhihoyyyt
dilerim bugün hepimiz için çoooook güzel bi gün oluropuyorumnanaktan
Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz
canımcım Allah nazarlardan saklasın.
gözü kalanın gözü çıksın yazarız fotoların altına zemuszemus
Allah senin için hayırlısını versin inşallh. Üzülmeni, kırılmanı kimse istemez.
Sen eski sözlüne gereken toleransı yeterince göstermişsin, onu düşünme tamam mı?
akşam ekle sabah hemen silme olurr mu? opuyorumnanaktan
gazzwoman apla ınş yoktur
azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm
canım yaa beklersin beklersin kimseden ses çıkmaz,beklemediğin anda hepsi birden gelir sanada öle olmuş galiba,umarım herşey gönlünce olur,mutlu olmak seninde hakkın canım.ve ben abaydan cok yakınlık gordum hatta o bana neden moralın bozuk ddı anlattımm boşver dedı ben sana eskıyı sormadım suan onemlı olan dedı
sonra bı kız ark geldı ılkk defa tanıstık kız bzı sevgılı sanmış kız dedıkı ne kadrdırbırlıktesınız ben şok
abay hemen 1,5 yıldır dmeez mı ben yok ya dedım yenı tanıstık grupta ılk defa goruyom:roflol:snra devam ettı
yolda gelene kadr ben cok cıddıyı ceyısn tmm mı dedı(nerden bılsın tmm olduğunu) sonra basladı sorular sormaya
aılene de gelsınler benımkılerde rızeden gelsın ıstemeye gelıyozben gene şok ya dalga mı gecıyon dedım deılmış resmen cıddı bende olmz dedı tabı 2 gundr konusuyorz ve suan cok mutluym
ha sözlum ıcın uzulmuyor muyum
tabıkıde 3 yılımı verıdım emek ettım ama neden bı adım atıp dığerı ıcın hep zmn ıstıyo bu zmnda ama o hayatına devam edıo
bılmoym belkıde cok sevıyo benı emınım ama nedn hala çekınıyo
abaya gelınce ınş hayrlısı olur cunku sankı onunla olmak zorundaymışım gıbı hersey karsı karsıya getrdı bızı
offf bana kızabılırsınız ama suan cok mutluyum ınş hıc bozulmaz
Bu arada GLCNN hayırlı uğurlu olsun canım. Mutluluklar diliyorum :asigim:
Pıtırcık senin zammın da hayırlı olsun güle güle harca, darısı lahananın başına :Saruboceq:
saol canım
Mandilin hani gelinliğin altı :mymeka:
Başka ne vardı bugün olan yaaa :uhm:
ben görmedim böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkötükedihüsoesenlerde cnm
kızlar cıkıyorum cok yorgunum artı resımelrı bugunde yukleyemıycem ama sıze suprısım var 2 dk beklen sılcem hemen :jeyyar:
valla çoks evindim istedin gibi bişi bulmana...güle güle kullan canıma.s.
banada bir dilim yok yok 2olsun..eline sağlık canımalkisalkisalkis
gel verim canım:))
canım mudo outletten almıştım ben..yemek takımı daha almadım.onun içindede olucak tabikidee.bunlarıda alayım dedim.çelik ama asılmıyor benimkiler...ulustanda arkadaşım almıştı çok ucuz diodu ve çok şıklardı.öelsine gezerken görmüş kapmış yerini öğreneyim sölicema.s.
Allah güle güle harcatmak nasip etsin:teytey:
kıss hepsi ayrı güzela.s.
albümüne baktım canım herşey çok cicia.s.
öle bi önlükmü var bende istiomkızlar kk mutfak önlüğü almak istiyorum da sayfayı nerde onun bulamadım ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?