Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

croıselle bende muthış heycanlıyım ya ama korkuyom hala heycan yarım kalmasın ınş
annenlere de gelsınler dıo ama ıkımızın aılesıde suan gelemz o yuzden onun ablası enıstesı enıstesının anası babası amcası falan gelcekmış
benımde temsılı aılem olcak ısteme olcakmış söz hemennışan besıktasta nıhakmışş
mışş dıyom cunku onun dedıklerı
ben daha düşünmuyom bu ay bı gecsın hele

canımcım çok güzel görünüyor da hiç mi tanımayacaksınız birbirinizi yahu
bence dediğin gibi hele bir ay geçsin sürekli görüşüün bakalım huyunu suyunu alırsın zaten hemen
temsili aile nasıl olcak kuşum bence ailenin gelişine denk getirmeye çalış mutlaka onlarda görsün

hayırlısı canım

a.s bende bişi anlamadım güldüm geçtim.

yorum yapan herkese teşekkürler kızlar
ayrıca ben banyo sepeti arıyorum ama klozet takımım vs hepsi pembe oda ona uyumlu olsun istiyorum nerden bulabilirim?[

aynen cnm misafir geldiginde kullanıyorum bende şimdi günlük olarak örgü battaniyemi seriyorum ohh öle çıkıyorum evden hele çalışında hepten zor oluyo gereksiz o kadar para verip dolap bekliyo-tatlicadiarzu-

böcüğüm maşallh kız bu ne hız enişte beydeki.

ay benimde halam geldi bugun, sanırsam bakayında rahat edicem umarım.

ikiside çok güzel ama fuşya olana bayıldım, güle güle kullan.

aynen bende öyle kullanıyorum. günlük pike örtüyorum.
ama almadan da olmuyor.

benım aılemm ıst gelmıyo znm hele sımdık gelemezler 3 tane torunları yanlarında yengem abım ablam calıstığı ıcın annem gotrdu onlara bakıyo
oyuzden şöle dusunduk
onun aılesıde rızede
ıstemeye baskaları gelcek benımde annemın dayısı yengesı ve bazı buyukler sonra bız onlara gtcez gun belırtıp söz yüzüğü takcaz nışanı en gec 1 ay ıcınde yapcaz onunda benımde aılem nışana gelcekMIŞ
o öle dıo ama bu ay bı bıtsınde bakalım

Valla gamzecim bnde aldım öyle yatak örtüsünden muhtemelen bende misafir geldikçe sericem bu arada bebişin sağlıkla dünyaya gelir inşalh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…