tamam kıskanmadım o zaman buketim bizimkiside 20 dk falan sürüyor. Ama arabayla mirmirmirmir
gecmiş olsun cnm neyin var kioyyyyyyyy karnım ariiiyiii ölcem şimdii mafoldumben
anammm çok güldüm heee biri reklam kokan şeyler yazmışşşşakkıdı
varya aldık şu yatak örtülerini fırfırlı falan yemin ediorum 1 hfta serdim sonra kaldırdım yahuu annem gelince gördü kızdı bana okadar para verdim sen kullanmıon die anca misafir gelince seriom artık
varya aldık şu yatak örtülerini fırfırlı falan yemin ediorum 1 hfta serdim sonra kaldırdım yahuu annem gelince gördü kızdı bana okadar para verdim sen kullanmıon die anca misafir gelince seriom artık
yorum yapan herkese teşekkürler kızlar
ayrıca ben banyo sepeti arıyorum ama klozet takımım vs hepsi pembe oda ona uyumlu olsun istiyorum nerden bulabilirim?[
canımcım çok güzel görünüyor da hiç mi tanımayacaksınız birbirinizi yahu
bence dediğin gibi hele bir ay geçsin sürekli görüşüün bakalım huyunu suyunu alırsın zaten hemen
temsili aile nasıl olcak kuşum bence ailenin gelişine denk getirmeye çalış mutlaka onlarda görsün
hayırlısı canım
beyaz hasır sepet uyarsa tepehome bakabilirsin süper şeyler var vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?