Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

croiselle, ev mi tuttunuz ben kaçırmışım sanırım.
hayırlı olsun canımcım anlatırmısın nasıl?
anlattıysan kusuruma balkma emi

teşekkür ederim tatlımm
mandilincimm hoş geldin balım ama gittinmi hemen :1no2:

zemuszemus burdayım ışılım

mandilin cookt tsk ederim canim... seninde son 12 gün kalmis.... heyecan durumu ne alemde?

hiiiç sorma canım annemle her bakışmamızda ağlaşıyoruz.
haftasonu kayınvalidem geldi. nişanlımla salonda oturuyorlardı yine duygusallaştı annem kalktı gitti bi baktımki odada ağlıyor. dayanamadım. mafoldumben
zorla belli etmeyelim diye mutfakta oyalandık.
çook zor şeylermiş..
işe gitmek istemiyorum kalan son12 günümüde annemle evde geçirmek istityorum senağlama

hayat cok yasa emi... hic dikkat etmemisim kulaga tanimiyorum canim netten bulugum bir fotograf
ama benim bildigim de bitek kulak memesine zarari yok diye sinir gecen kikirdak olan yerlerde sagliksiz. Bende hoslanmiyorum öyle cok küpeden. Benim birer tane var her kulagimda yetiyor ve artiyor.

gamzeee şunlara bakkk yaaa hamişşş kaldığımda mutlaka alıcam bunlardan delikafadulden

ah canim benim.
haklisin insanin dogdugu büyüdügü evden
her gün her gece birlikte oldugu kisilerden onca sene sonra ayrilmasi cok zor olsa gerek...
ben düsünmek bile istemiyorum....
eviniz annenlere yakin mi ????

bunlarda benim işyerimdeki çiçeklerimin bi kısmı kızlar:)

ay çok güzeller kız
merak ettiğim bişey var o çiçekler merdivende duruyorsa siz nasıl çıkıyonuz o merdivenden bacım :roflol:

croiselle, ev mi tuttunuz ben kaçırmışım sanırım.
hayırlı olsun canımcım anlatırmısın nasıl?
anlattıysan kusuruma balkma emi

canım benim tam dataylı anlatmadım anlatsamda bidaa anlatırım nolcak birtanecimm
şimdik şöle
ev sahibiyle konuşmuş nişanlım yaşlı bir kadınmış iki katlı bir ev (zaten almanya da pek yüksek bina yok : )) ) kadın üst katta oturuyormuş bizim ki de alt kat giriş katı olacak
ama çok küçücük şirin bir evmiş yaklaşık 75 mt kare :çok üzgünüm: sizin evleriniz kadar büyük değil yani :çok üzgünüm:

ama nasıl olsa 2 ya da 3 sene sonra döneceğimiz için şimdilik böyle olsun dedik evde oturan olduğu için içinin resimlerini çekememiş nişanlım ama vakit bulabilrise dıştan görünümünü çektiği resimleri gönderecek bende size göstereceğim
eşyaları ise nişalım oradan ayarlıycak bana gösterecek bende tabiiki size gösteereceğim

ay çok mutluyum buna bile o kadar seviniyorum ki hihoyyyt

sende üzülme canım annecinle ayrılcaksınız diye
ya ben napayım teeee alamanya ya gidiyorum he diyince göremiycem annecimii mafoldumben

croiselle hayırlı olsun aşk yuvanız kuşumm

teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı olur inşallah

ah canim benim.
haklisin insanin dogdugu büyüdügü evden
her gün her gece birlikte oldugu kisilerden onca sene sonra ayrilmasi cok zor olsa gerek...
ben düsünmek bile istemiyorum....
eviniz annenlere yakin mi ????

malesef canım planlarımız değişti.
annemler ben evlendikten hemen sonra istanbula taşıınıyorlar mafoldumben
sen hiiiç düşünme bunları :çok üzgünüm:

Basiyazmalikiz özellikle banyo takimin diyer hediyelelerde tabiki harika güle güle kulan böyle arkadaslarin oldugu icin kendini sansli sayabilirsin.

evet canım şanslıyım..çocukluk arkadaşı gibisi olmuyor..

başıyazmalı kız banyo aksesuarlarımız aynı bide bunun mutfak için olanı var bende iyi günlerde kullan

sağol tatlım..evet mutfak sıvı sabunluğuna da bayılıyorum ama hemen ayılıyorumdelikafaduldenpara yok artık..

Başıyazmalıkız arkadaslarına helal olsun ne güzel şeyler almışlar:d iyi günlerde kullan...

teşekkürler buketcimmopuyorumnanaktan

Basiyazmali kiz annenin dikis makinasi almasi bide söyledigi sözler gercektende cok güzel. Kimseye muhtac olma! Yüregine saglik annenin ne kadar da dogru söylemis. Insallah hic birimiz muhtac olmayiz baskalarina.

anne işte canım adı üstünde en çok onlar düşünüyor en ince ayrıntılarısenağlama

lazım olunca ben sana yollarım balımopuyorumnanaktan

günaydınnn....

başıyazmalıkzı arkadaşların çok inceymiş gerçekten güle güle kullan hepsini

fmk çok güldüm yazık adama ama kaydirigubbakcemile3

teşekkürler minikimkaydirigubbakcemile5

canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan kullandıukçada cici arkadaşlarını hatırlaŞeniz

canım teşekkür ederim burcumopuyorumnanaktan

başıyazmalıkız cnm hedıyelerın süper hele banyo setın harıka ı gunlerde kullan cok dusuncelı ınsnlr var cnm ayrıca anneler herseyı düşünür yaa ne guzel

sağol böcüğüm annem benim canım ya :a015:

Canım iyi günlerde kullan hepsini, çok düşünceli arkadaşların varmış yerimseniben

teşekkürler sulfatımmopuyorumnanaktan

hepsini iyi günlerde kullan
annen çok haklı :)

kaydirigubbakcemile5

bktbb, başıyazmalıkız,sulfat,burcuözgem :asigim: cicilerinizi güle güle kullanın...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım o merdiven öle süs için,korkulukları göstermek için:)

malesef canım planlarımız değişti.
annemler ben evlendikten hemen sonra istanbula taşıınıyorlar mafoldumben
sen hiiiç düşünme bunları :çok üzgünüm:

ya üzülme....
benide üzüyorsun... sevdigin kisiyle evlenmene 12 gün kalmis bunu düsün, gülümse....
annen arada gelir senin yanina, sen ona gidersin.... hasret giderirsiniz....

ben ne yapayim... sevdigim adami 5 aydir görmüyorum.... :1no2:
kücük halami, biricik kuzenimi, cogu sevdigimi aylarca senelerce göremiyorum....

benide aglaticaksin ya mafoldumben

ışılcım küçüklüğü büyüklüğü hiiç önemli değil biliyorsun.
bitanecik nişanlınla birlikte yyaşayacaksınız, eminim çok sewimli bi hale getirisin sen o evi.
hayırlısı olsun inşallh.
için kıpır kıpırdır eminim, çook güzel bi heycan sevdiğinle yaşayacağın evi düşünmek.
sende hiiiç dert etme ben bakamıyorum eşyalara falan diye,
orda dahada cicileri vardır, sen nişanlına rengini az çok nasıl bişey istediğini söylersin o
da en yakın olanlarını alır. 2-3 yıl sonra dönecekseniz minimal şeyler alırsınız zaten kuzum abartmaya gerk yok zati. zemuszemus

aime, teşekkür ederim canım, insan yaşamadan anlayamıyor. Sen kimbilir ne kadar zamandır özlem çekiyorsun benneyaptımki
neyse biraz daha anlatırsan burdada ağlıcam şimdi. hadi kapatalım gitsin bu konuyu.

meraba kızlar sayfalara yetişemiyorum artık resmen, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın düğünlerde yaklaştı arsima ve mandilini düşünemiyorum şuandelikafadulden

HAYATIM h geldın cnm
off ne etceksın pekı almıycak mısn kaseyı
ayy sen öle dedın ya bende celık tencree setımı acmadım hıc yemek takımımı actım tek tek baktım

alıcam artık balayından döndükten sonra şu an vaktim yok canım

o kıkırdaktaki öldürdü zaten beni :1ninca:

hosgeldin hayatim
tsk ederim canim.... valla ben mandallari pek begenmedim ama biricik halamin hediyesi onu mu kiracagim opuyorumnanaktan

kizlar bu arada benimde baba tarafim trakyali....

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan yani baba tarafın olduğuna göre sen de trakyalısın hihoyyyt

meraba kızlar sayfalara yetişemiyorum artık resmen, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın düğünlerde yaklaştı arsima ve mandilini düşünemiyorum şuandelikafadulden

beni düşünebiliyor musun peki benneyaptımki

ayy canım benim hayatım atlamışım ya:1shok: kusura bakma biliyosun aklımdasın sen hatta hatırlarsan perdelerine bitmiştim

bu beni kurtarır mı?:1hug:

kızcıklarım;

oysho'dan sarı üçgen içi dolgulu bikini aldım fiyatı 30 TL.

adidas'tan düğün ayakkabısı aldım beyaz kenarları 3 çizgi lame 145 TL.

pasta siparişini verdik bi de, toplamda 100 kişi falan olcaz. biz 50 kişilik verdik pasta siparişini. çünka pastanalerin dilimi dana kadar, onlar da dedi zaten 50 kişilik pastadan 100 kişiye pasta çıkar diye. o da 150 TL.

şimdi bana acele cevap verin. pasta kare üstü beyaz iki tane kalp var üstünde, kalplerin içi kırmızı jöle. kalplerin içinde isimlerimiz yazıyor. pastanın dört bi kenarı gümüş rengi incilerle süslü...
pastanın iç kısmı neli olsun? pastaneyi arayıp sölicem çabuk cevap verin banaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…