teşekkür ederim tatlımm
mandilincimm hoş geldin balım ama gittinmi hemen :1no2:
mandilin cookt tsk ederim canim... seninde son 12 gün kalmis.... heyecan durumu ne alemde?
güle güle kullan canım, mandalara bayıldım
hiiiç sorma canım annemle her bakışmamızda ağlaşıyoruz.
haftasonu kayınvalidem geldi. nişanlımla salonda oturuyorlardı yine duygusallaştı annem kalktı gitti bi baktımki odada ağlıyor. dayanamadım. mafoldumben
zorla belli etmeyelim diye mutfakta oyalandık.
çook zor şeylermiş..
işe gitmek istemiyorum kalan son12 günümüde annemle evde geçirmek istityorum senağlama
bunlarda benim işyerimdeki çiçeklerimin bi kısmı kızlar:)
croiselle, ev mi tuttunuz ben kaçırmışım sanırım.
hayırlı olsun canımcım anlatırmısın nasıl?
anlattıysan kusuruma balkma emi
croiselle hayırlı olsun aşk yuvanız kuşumm
ah canim benim.
haklisin insanin dogdugu büyüdügü evden
her gün her gece birlikte oldugu kisilerden onca sene sonra ayrilmasi cok zor olsa gerek...
ben düsünmek bile istemiyorum....
eviniz annenlere yakin mi ????
Basiyazmalikiz özellikle banyo takimin diyer hediyelelerde tabiki harika güle güle kulan böyle arkadaslarin oldugu icin kendini sansli sayabilirsin.
başıyazmalı kız banyo aksesuarlarımız aynı bide bunun mutfak için olanı var bende iyi günlerde kullan
Başıyazmalıkız arkadaslarına helal olsun ne güzel şeyler almışlar:d iyi günlerde kullan...
Basiyazmali kiz annenin dikis makinasi almasi bide söyledigi sözler gercektende cok güzel. Kimseye muhtac olma! Yüregine saglik annenin ne kadar da dogru söylemis. Insallah hic birimiz muhtac olmayiz baskalarina.
canım arkadaşların ne kadar düşünceliymiş hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım
annecinde çok tatlıymış
maalesef bana dikiş makinası gerekmez ki ben dikiş dikmeyi sizin gibi elemeği ürünler yapmayı bilmiyorumm :1no2:
günaydınnn....
başıyazmalıkzı arkadaşların çok inceymiş gerçekten güle güle kullan hepsini
fmk çok güldüm yazık adama ama kaydirigubbakcemile3
canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan kullandıukçada cici arkadaşlarını hatırlaŞeniz
başıyazmalıkız cnm hedıyelerın süper hele banyo setın harıka ı gunlerde kullan cok dusuncelı ınsnlr var cnm ayrıca anneler herseyı düşünür yaa ne guzel
Canım iyi günlerde kullan hepsini, çok düşünceli arkadaşların varmış yerimseniben
teşekkürler sulfatımmopuyorumnanaktan
hepsini iyi günlerde kullan
annen çok haklı :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbktbb, başıyazmalıkız,sulfat,burcuözgem :asigim: cicilerinizi güle güle kullanın...
her zamn olduğu gibi başıyazmalım yine en güzel cicileri kapmış valla.
banyo takımına bittim ay o çok para kız ne güzel rahatlatıcı bir hediye öle valla.arkadaşına tebrikler....diğerleride harika reçelliğin makinan süpürgen.hayrılı olsun...
lahanam banyo takımı resmen ilaç etkisi yaptı..sağol tatlımvereliniortak
ay çok güzeller kız
merak ettiğim bişey var o çiçekler merdivende duruyorsa siz nasıl çıkıyonuz o merdivenden bacım :roflol:
canım benim tam dataylı anlatmadım anlatsamda bidaa anlatırım nolcak birtanecimm
şimdik şöle
ev sahibiyle konuşmuş nişanlım yaşlı bir kadınmış iki katlı bir ev (zaten almanya da pek yüksek bina yok : )) ) kadın üst katta oturuyormuş bizim ki de alt kat giriş katı olacak
ama çok küçücük şirin bir evmiş yaklaşık 75 mt kare :çok üzgünüm: sizin evleriniz kadar büyük değil yani :çok üzgünüm:
ama nasıl olsa 2 ya da 3 sene sonra döneceğimiz için şimdilik böyle olsun dedik evde oturan olduğu için içinin resimlerini çekememiş nişanlım ama vakit bulabilrise dıştan görünümünü çektiği resimleri gönderecek bende size göstereceğim
eşyaları ise nişalım oradan ayarlıycak bana gösterecek bende tabiiki size gösteereceğim
ay çok mutluyum buna bile o kadar seviniyorum ki hihoyyyt
sende üzülme canım annecinle ayrılcaksınız diye
ya ben napayım teeee alamanya ya gidiyorum he diyince göremiycem annecimii mafoldumben
teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı olur inşallah
malesef canım planlarımız değişti.
annemler ben evlendikten hemen sonra istanbula taşıınıyorlar mafoldumben
sen hiiiç düşünme bunları :çok üzgünüm:
meraba kızlar sayfalara yetişemiyorum artık resmen, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın düğünlerde yaklaştı arsima ve mandilini düşünemiyorum şuandelikafadulden
HAYATIM h geldın cnm
off ne etceksın pekı almıycak mısn kaseyı
ayy sen öle dedın ya bende celık tencree setımı acmadım hıc yemek takımımı actım tek tek baktım
hayat cok yasa emi... hic dikkat etmemisim kulaga tanimiyorum canimnetten bulugum bir fotograf
ama benim bildigim de bitek kulak memesine zarari yok diye sinir gecen kikirdak olan yerlerde sagliksiz. Bende hoslanmiyorum öyle cok küpeden. Benim birer tane var her kulagimda yetiyor ve artiyor.
hosgeldin hayatim
tsk ederim canim.... valla ben mandallari pek begenmedim ama biricik halamin hediyesi onu mu kiracagim opuyorumnanaktan
kizlar bu arada benimde baba tarafim trakyali....
meraba kızlar sayfalara yetişemiyorum artık resmen, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın düğünlerde yaklaştı arsima ve mandilini düşünemiyorum şuandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?