Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bekliioruum kuzum benn....opuyorumnanaktan
saolun kızlar içimi rahatlatıosunuz ablam yanımda olmayınca hiç bişey içime sinmio :sinifsinif:
uy canım yaaaa mutluluklaaaaaaaar tekrara.s.

pazar günü aslında philips tost makinası almak istiyorum hazır taksitimde yokken onu alsam diyorum alırsam eklerim ptesiye :) annemde esse caydanlık almış. bide gecen ctesi sirkeciye gittik aşkımla bi yere girdik bi bakim biev in satış yeri ayy bi sevindirik oldum ama beyendiğim baharatlıktan yoktu mafoldumben

Çok uyguna almışsın canım yaaa, bize tek sandalye için 75-150 arası fiyat verdiler yaaa. Kaç yere sorduk üstelik. Bizim 6 sandalye olcak mutfak büyük baya. Fiyat iyice artıyor. Koy tabii ki merakla bekliyoruz. Ekle yaaa gelinliğini de çok merak ediyorum ben üstü çok yakışmıştı altı nasıl acaba? Sana da moral olur yorumlar kaydirigubbakcemile3

Vala benim yeni bi ton çeyiz var da netten fotosunu eklemeyim diye bekletiyorum. Henüz eve getirmedim çünkü nişanlımda duruyolar. Ykm nin indiriminden almıştım. Ama netteki fotoları isterseniz eklerim kaydirigubbakcemile3

mınıkcıĞım ÇokŞık cnm ıns gonluen gÖre olru sartlar ev durumları ımkan verır ısteddıklerını alırsın cnm bennmm

mandılınnnnnnnnnn yatak odan cok Şık
ee tullerın kırmızı olmasında payım var dımı yanlıs hatırlamıyorsam oyle olmuŞtu
salonund aguzel cnm ama favorum yatak odan cnm bnmmm

mİnİkcİĞİm ÇokŞık cnm ıns gonluen gÖre olru sartlar ev durumları ımkan verır ısteddıklerını alırsın cnm bennmm

sağol tatlımm ŞenizŞeniz

mandilin sana en içtenliğimle söylüyorum harikaaaa

yatakodan salonun renkler seçimlerr çookk güzel gerçekten

:lepi: :lepi: :lepi:

mandılın hmen soruyom yatk odasındakı kırmızı uzun lambamı? Nerden aldın ve oturma pufu ayrı bır parcamı onu nerden aldnn?

Tünaydın kızlar.. Çok iş var yoğunum takip edemiyorum sizleri. Aldığınız şeyler varsa güle güle kullanın.
Mandilin çok güzel güle güle otur.

esmacım evet, sormuştum aacaba fonlar mı kırmızı olsa yoksa tül mü diye zemuszemus
canım yatak odasındaki uzun şey lamba evet. Pazarlıkla 30 liraya almıştım.
Yatağın dibindeki ayakucuda ayrıca bi parça, iki yandan çekmece gibi açılabiliyor sandık görevi görüyor :)
Takımda yoktu ekstra parçasıydı.

Son düzenleme:
mandalinnn yatak odan harikaaa benim yatak odasıda pazar günü düzenlendi ama beyaz olcak dediler die başka bi renk yapamadım malesef ben çok sewiorum kırmızıyı yaww
köşe takımında bi harikaa tam benim beğendiim tarzda:)

güle güle , iyi ,güzel ,mutlu günlerde kullan inşallah a.s.

Mandilin tüm içtenliğimle söylüyorum herşey çok güzel. Salon hele çok ferah aydınlık çok hoş dekore edilmiş :lepi:

hehe kız sen ne çok sevion kırmızıyı,her yer kırmızı:))
çok güzel ama güle güle oturun

Ya croıs hayatım felan nerdele benmı goremedım kızlar
canım cross un işyerinde yurtdışından misafirleri varmış dün ondan yokmuş bugünde gelemicekmiş,herkese slmı var:)

hadi bakalım canım gözünaydın,allah yardımcn olsun,herşey gönlünce olsun,ayakkabının altınada benim adımı iliştiriverirsen bende çok mutlu mesut olucam:)))
öptüm canım mutluluklar

benım boyumda 155 :roflol: en ufacık benım ozmn
ben 1,69:))vereliniortak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…