esmy küstünmü banaa :sinifsinif: Ben dün görmemişim sen ne yazmıştın bana :kedi:
esmacım evet, sormuştum aacaba fonlar mı kırmızı olsa yoksa tül mü diye zemuszemus
canım yatak odasındaki uzun şey lamba evet. Pazarlıkla 30 liraya almıştım.
Yatağın dibindeki ayakucuda ayrıca bi parça, iki yandan çekmece gibi açılabiliyor sandık görevi görüyor :)
takımda yoktu ekstra parçasıydı.
vayy yaramazzz kaydirigubbakcemile2anam çeyizde yokki ekleyelimkaydirigubbakcemile3
bende bosch un tostunu istiorum..ızgara fırın özelliği olan...ekle kız dierlerinide beliyorum.hepsini güle güle kullan şimdidenkaydirigubbakcemile5pazar günü aslında philips tost makinası almak istiyorum hazır taksitimde yokken onu alsam diyorum alırsam eklerim ptesiye :) annemde esse caydanlık almış. bide gecen ctesi sirkeciye gittik aşkımla bi yere girdik bi bakim biev in satış yeri ayy bi sevindirik oldum ama beyendiğim baharatlıktan yoktu mafoldumben
ay canım yaa..haklısın ben bi bluz alırken bin kere sorarım...önerilenmi yanlış anlamadığın için asıl ben teşekkür ederim.sonuçta eglinlik ya hassas bişi kırmak vs istemem bide insna pek duygusal olii bu dönemde..ah canım yaa Allah mesut etsin.kalbin kadar güzel bir evliliğin olur inşallahŞenizsaol bitanem önerilerinle içimeiice sinio walla dün çok mutsuzdum akıl alabilceem kimsem yoktu yanımda iiki eklemişim:)
hee fena deel kıss kadifemi bualkisalkisalkisben size çok beğendiğim koltuk takımını ekliyim bari :kedi:
bende foto mak ile çekip eklemeyi bilmiom öğrenirim okde zamanında yok kuşum.hepsini güle güle kullan ekle bekliikyerimsenibennetten fotosu olanları ekliorum bende yoksa ıvır zıvır çook şey alıorum anamda alıo sağ olsun..:1hug:Vala benim yeni bi ton çeyiz var da netten fotosunu eklemeyim diye bekletiyorum. Henüz eve getirmedim çünkü nişanlımda duruyolar. Ykm nin indiriminden almıştım. Ama netteki fotoları isterseniz eklerim kaydirigubbakcemile3
hayırr bende varım kuşum seneye kaldı benimkızlar buarada aranızda en son evlenecek benim
minikçım bende beğendım markası nedır
mandalın oturma odan süpermış yaa cok sevdım hee yatak odanda harıka
Vala benim yeni bi ton çeyiz var da netten fotosunu eklemeyim diye bekletiyorum. Henüz eve getirmedim çünkü nişanlımda duruyolar. Ykm nin indiriminden almıştım. Ama netteki fotoları isterseniz eklerim kaydirigubbakcemile3
hemen siliom hemşom...evin nerde kız belki bana komşusundur...oktar, minik, esma, gülay, baberko, sulfat, pıtırcık, böcük, zeysb, pınar, dkb, gülçin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. öpüyorum yanacıklarınıxzdan
yolunuz Ankara'ya düşerse mandiline çaya beklerim.
esmacım çok üzgünüm yardımcı olmak isterdim ama istanbulda varmıdır bilmem
Ama lambayı seyyar bi satıcıdan tesadüfen aldık, bidaha rastlarsam alimmi sana?
Ayakucuda mobilyacaıda 150 ye yaptılar bize. Ama bütün öobilyacılar yapar sanırım canm.
pıtırcığımve zeysbcim, alıntınızı silermisiniz ?
kuzumm ya benimde kardeşim var oda bana çok düştükdür:gitme:valla duygulandım haa..sı..bana sorar bende ona çok düşkünümdür..Allah ayırmasın Allah kavuştursun..ne tatlı güzel zamanlar bunlar tadını çıkart...bende ne zaman istersen yanındayım balım...ay cuma çabuk gelsin kızz o zamanzysb saol canım benimmm ben acaip duygusallaştım özellikle ablamı çok arıorum yanımda Allahtan cuma akşamı gidicem canım ablamın yanına onlada konuşur öneri alırım artık ayh çok heyecanlı ve çok hüzünlüyüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?