Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy küstünmü banaa :sinifsinif: Ben dün görmemişim sen ne yazmıştın bana :kedi:

cnm nerden aldın 30a istanbulda varmı ve sandıgı nerden aldn
ıkısıde odama cok uuyor ve sandıga cok ıhtıyacım var yaaaaaa
sandık kac para?

minikçım bende beğendım markası nedır

mandalın oturma odan süpermış yaa cok sevdım hee yatak odanda harıka

anam çeyizde yokki ekleyelimkaydirigubbakcemile3
vayy yaramazzz kaydirigubbakcemile2
bende bosch un tostunu istiorum..ızgara fırın özelliği olan...ekle kız dierlerinide beliyorum.hepsini güle güle kullan şimdidenkaydirigubbakcemile5
saol bitanem önerilerinle içimeiice sinio walla dün çok mutsuzdum akıl alabilceem kimsem yoktu yanımda iiki eklemişim:)
ay canım yaa..haklısın ben bi bluz alırken bin kere sorarım...önerilenmi yanlış anlamadığın için asıl ben teşekkür ederim.sonuçta eglinlik ya hassas bişi kırmak vs istemem bide insna pek duygusal olii bu dönemde..ah canım yaa Allah mesut etsin.kalbin kadar güzel bir evliliğin olur inşallahŞeniz
ben size çok beğendiğim koltuk takımını ekliyim bari :kedi:

hee fena deel kıss kadifemi bualkisalkisalkis
bende foto mak ile çekip eklemeyi bilmiom öğrenirim okde zamanında yok kuşum.hepsini güle güle kullan ekle bekliikyerimsenibennetten fotosu olanları ekliorum bende yoksa ıvır zıvır çook şey alıorum anamda alıo sağ olsun..:1hug:
kızlar buarada aranızda en son evlenecek benim
hayırr bende varım kuşum seneye kaldı benim
MANDıLıNCıM:
canım güle güle oturrr tatlişimmm....yatak odan pek şeker olmuş halı perde yatak örtüsü kırmızı pek şeker..mobilyalarda koyu olduğu için sanki biraz karanlık yapmış(samimi yorum dedin die diom ha kızma:kedi:)ilerde açık renk bir örtü açık renk gene böle kırçıllı bir halı ilede dekore edilebilir..salonuna bittimkaydirigubbakcemile5.tam benim tarzım.sade şık ve modern.aynalarda harika olmuş.bayıldım bayıldım..sağlıkla aşk ile oturun:1hug:a.s..

Son düzenleme:
Mandilincım tüm içtenliğimle söylüyorum herşey çok güzel olmuş yatak odan olsun mutfagın olsun tek kelımeyle harıkaaa

Mandılın sıralama yaparsam en cok yatak odanı begendım mutfagıda sanırım senın gıbı kırmızılar cekıyor ılgımı kendı evımdede yatak odamı begenıyom en cok cunku
dedıgım gıbı evınde cok guzel gozkuyorr
allah gule gule oturmayı nasıp etsınnn

mandilin tek kelimeyle BAYILDIMMM:lepi:
çok zevli ferah bi ev canım benim.
mutlulukla sağlıkla oturursunuz inşallahopuyorumnanaktan

mandilin kız ben sadece mutfağı kırmızı yapıcan sanıyodum :)
yatak odası da kırmızı kaydirigubbakcemile2
salonun da çok şık ve hoş
ağız tadıyla oturun
(yorumum samimi valla beğendim )sositososito

oktar, minik, esma, gülay, baberko, sulfat, pıtırcık, böcük, zeysb, pınar, dkb, gülçin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. öpüyorum yanacıklarınıxzdan
yolunuz Ankara'ya düşerse mandiline çaya beklerim.

esmacım çok üzgünüm yardımcı olmak isterdim ama istanbulda varmıdır bilmem
Ama lambayı seyyar bi satıcıdan tesadüfen aldık, bidaha rastlarsam alimmi sana?
Ayakucuda mobilyacaıda 150 ye yaptılar bize. Ama bütün öobilyacılar yapar sanırım canm.

pıtırcığımve zeysbcim, alıntınızı silermisiniz ?

Son düzenleme:
minik, koltuk çok güzel.

mandilin, evin çok çok güzel olmuş gerçkten çok beğendim.
salondaki aynalar çok güzel durmuş.
Huzurla yaşayın yuvanızda.

ykm çeyizcisi netten olsun ekle bakalım.

zysb saol canım benimmm ben acaip duygusallaştım özellikle ablamı çok arıorum yanımda Allahtan cuma akşamı gidicem canım ablamın yanına onlada konuşur öneri alırım artık ayh çok heyecanlı ve çok hüzünlüyüm ...

esmacım çok üzgünüm yardımcı olmak isterdim ama istanbulda varmıdır bilmem
Ama lambayı seyyar bi satıcıdan tesadüfen aldık, bidaha rastlarsam alimmi sana?
Ayakucuda mobilyacaıda 150 ye yaptılar bize. Ama bütün öobilyacılar yapar sanırım canm.

HMM SANDIK OZAMAN İPTAL LAMBAYI YOLLAMA SANSIN OLURMU CNM NASIL GELIRKI ANKRADAN DUR OZELDEN YAZAYIM

hemen siliom hemşom...evin nerde kız belki bana komşusundur...
kuzumm ya benimde kardeşim var oda bana çok düştükdür:gitme:valla duygulandım haa..sı..bana sorar bende ona çok düşkünümdür..Allah ayırmasın Allah kavuştursun..ne tatlı güzel zamanlar bunlar tadını çıkart...bende ne zaman istersen yanındayım balım...ay cuma çabuk gelsin kızz o zaman
:1hug:
kızlar:ben adımı face boook olduğu için paylaşamıyorum...resimelrde ekliyemiyorum.size değil net ortamına güvenmediğim içindir..sakın yanlış anlamayın..ilerde inşallah daha da samimi oluruzda msn den de yüzyüzede görüşürük..ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum.herkezin yeri ayrı bende:1hug:a.s.Şeniz

EVET CNM SAĞLIK OLSUN VALLA

mandilin ben salonuna yatak oana bayıldım gerçekten ya herşey çok güzel ve şık olmuş

Tamam kızlar çeyizlerimi eklicem bugün ama şuan değil. Çünkü annem bana iş verdi, sarma sarıcam kaydirigubbakcemile3

Gülaycım gelinliğini gördüm öncelikle mutlululk diliyorum bi ömür... Gelinliğin gayet gayet hoş özellikle askılarıyla eminimki çok rahat ediceksin.ışıl ışıl. ama benim nacizane fikrim eldiven takma hele bide bu sıcakta. illa eldiven istiyorum diosan dantel bilekte kısa bi eldiven olabilir.hoş ben ondanda pekk hoşlanmıom ama tercih meselesi tabi.Hayırlı uğurlu olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…