benide 29 temmuzda izni ayrılıcam kızlar 1 ağustos düğün 3ünde balayı 7sinde dönüş 11 ağustostada işbaşı anca ozamn görüşücez bende burdayım yani kısmetseopuyorumnanaktan
burcuu bunun bilekliği var bendeee annemin genç kızlığından kalmaa:)
iyiyiz caım sen nasılsın Şenizkızlar nasılsınızzzz
güzellllll hoşşş muşyerimseniben
Kizlar demek hepiniz burada takiliyorsunuzklava:
ekle tatlım beklıyorus
bende 6 temmuzda izine ayrılıcam 27 temmuzda iş başı yapıcam ama evde net var yani nasipse sonuna kadar yanınızda olurum...
mardının gumus işlemelerı meshur
bılıyomusun benım bıle yok
iyiyiz caım sen nasılsın Şeniz
Şeniz
teşekkür ederim böcükçümm :1hug: bende yorumunu merak ediyordum beğenecekmisn diye :1hug: beğenmene sevindim.... Şeniz
hayatm okusa bunu derdiki arsima
çünkü o 17:00
ben 17:20 :roflol:
ayy becerıksızler ya ben olsam o makınaın yenısını bıle ısterdım cok kızdım hekötükedihüsoSaolun kızlar. Nişanlım herşey tamamlansın öyle resim çekip koyarsın dedi kulübüne. Sorunsuz gibi , Dün koltukçular tv ünitesinin altındaki sehpayı kırmışlar tekrar yapılacak. Arçelikçiler şimdi bulaşık makinesinin ekranını kırmışlar garantiden 1 haftaya kadar değişecekmiş.Kayınvalidem evi temizletmişti 2 gün sürmüştü. Şimdi yine çook pislenmiş
kızlar ben şimdi allahın iznile önümüzdeki hafta sonu gidicem. 1 hafta falan yokum sonra gelcem 16 temmuz yani düğün günüme kadar burdayım evi falan temizliycez ama yine ara ara uğrama fırsatım olacaktır. 16 temmuzdan sonra ağustos başını bulacak evimize gitmemiz. sonra hemen interneti bekar evinden çektirecek aşkım bizim eve ve tahminime göre en geç ağustos ikinci haftasında sizlerle olurum. belkide daha erken.... peki benim merak ettiğim yine herkesi burda bıraktığım yerde mi bulucam....
uuff herkes gidiyo yaa ben burdayım(
Demek sen topikler arasi aldatiyorsun bizi. Mandilinide gördüm, tubisde burada.eyvah basıldık :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?