Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benide 29 temmuzda izni ayrılıcam kızlar 1 ağustos düğün 3ünde balayı 7sinde dönüş 11 ağustostada işbaşı anca ozamn görüşücez bende burdayım yani kısmetseopuyorumnanaktan

çak o zaman kaydirigubbakcemile5

burcuu bunun bilekliği var bendeee annemin genç kızlığından kalmaa:)

annen nerden almış. mardin zaten gümüş işlemeciliğiyle çok meşurdur. türküyede iki iddialı yerden biridir. biri ankara bey pazarı biri mardin midyat civarı a.s

bende 6 temmuzda izine ayrılıcam 27 temmuzda iş başı yapıcam ama evde net var yani nasipse sonuna kadar yanınızda olurum...

teşekkür ederim böcükçümm :1hug: bende yorumunu merak ediyordum beğenecekmisn diye :1hug: beğenmene sevindim.... Şeniz

beğendım ne demek bayıldım zemuszemus
bende dantelı sevmıyorum ama bakma cok var ama onlar tee orta okul lıse zmnlarında boş vakıtlerde bı özentı ıle yapılmıştır
evıme asla sermem zaten öle vıtrın yatak odası takımım yok ya masa yada nevresım yada bohcadır
dantel nevresımlerı kullanırım özel gunlerde olunca falan
sende gule gule kullan onların basına bısey gelırse benden blmede :umursamaz:

O kadar çok şey okudum ve o kadar çok şey okuyamadım ki,
zaten 2 gündür kafamı da toplayamıyorum. şimdilik sadece şuna cevap vermek istiyorum

hayatm okusa bunu derdiki arsima

çünkü o 17:00
ben 17:20 :roflol:

evet Arsima önce ben, benden sonra sen
:a015: güle güle düğündaşım yarın akşam ki kına gecemizde ve pazar günkü nikahımızda aklımda sen de olacaksın. Umarım ikimiz içinde hayırlısı olur canım benim :1hug:

ayy becerıksızler ya ben olsam o makınaın yenısını bıle ısterdım cok kızdım hekötükedihüso
neyse cnmm ınş hersey sorunsuz olur merakla beklıyoz

:gitme::gitme: off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…