Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım kuzum :roflol:
ay unutmuşum çiğ köfte ve içli köftede muhakak yeee...
nerde oturuyor sizinkiler merkezde mi?
yer altı çarşısında imaj kozmetik var amcamın olur. a.s

Merkezde canım koşuyolu mu ne uydurmayım öyle bir yerde gelecek yıl ofise taşıncak onlar da. Ben de pınar gibi mardinliyim bu arada. Zaten mardin muhteşem bi yer herkesin gezip görmesi gereken yerimseniben İçli köfteyi annem çok güzel yapıyor ama diyarbakırda da yerim. Eeee ben balayında bi ton şey yersem sonra diyarbakırda öyle 36 beden olarak gidip 40 beden olarak dönerim :roflol:

kızlarr topikte neler oldu yaa bana özet geçin neolurrrr
canım bir sürü cici ekledim geçmişe bir bak istersen yerimseniben

:roflol::roflol: ilahi böcüğüm...
bende aynen öyle dedim bebek falan olursa gelir serersin beyaz işleri bend eyatarım prensesler gibi dedim :roflol:
yok yok senden bilmem merak etme Şeniz

ayy becerıksızler ya ben olsam o makınaın yenısını bıle ısterdım cok kızdım hekötükedihüso
neyse cnmm ınş hersey sorunsuz olur merakla beklıyoz

:gitme::gitme: off off

ama gittiğimiz gibi gelicez böcükçümmŞeniz

kızlar ben şimdi gidiyorum çok yazmayın hee geldiğimde yormayın beni :roflol:
cicilerim hakkında yorum yapabilirsiniz:roflol:
hadi öpüldünüzŞeniz

ay insallah hersey yolunda gider. Insallah cok mutlu olursunuz. Allah bir yastikta kocatsin ;=)))

buda benim çaydanlığım annem esseden almış kampanyalı 50 lira

bunlarda renkli bardaklarım 12 li ismar market 10 liraya almış annem

Demek sen topikler arasi aldatiyorsun bizi. Mandilinide gördüm, tubisde burada.
Öyle olsun kizlar sırnaşık şey
şekerim aldatmak demeyelim burda da güzel dostlarım var o bakımdan :roflol:
bak bir kaç sayfa önce çeyizlerimi ekledim bak istersen Şeniz
valalhi hepimiz burdayız:roflol:

ee gene iyi kuşum benim gibi 40 beden olsan nasıl dönerdin kim bilir :roflol:eve koşuyolu diye bir yeri var yerimseniben ama ofisi tek geçerim a.s
mardin midyat diyarbakır gerçekten büyülü yerler. tarih kokuyor her yer. ve şimdi geliştilerde öyle düşünüldüğü gibi köy değiller. vallahi orda çarşıda daha çok çeşiy buluyordum ben:roflol:
neyse ben gittim kızlarr öpüyorum kocaman siziŞenizŞenizŞeniz

burcucum gördüm cnm hepsimı bılmıyorumm ama güle güle kullan cnm bnmopuyorumnanaktan

Hayatım herşey gönlünce olsun. Dualarımız arsima ve senin için. Umarım hiç bir pürüz çıkmadan hayallerinize yakışrı şekilde evlenirsiniz. Dönüp burda keyifle anlatırsınız. Çok mutlu olmanı diliyorum Şeniz

Hayatım mutluluklar güzel heyacanlar allah nazardan korusun dua edin hep kendinize

baktin demin Burcu. O Yazmaya bayildim, harika ve orginal olmus. Herseyini güle güle kullan canim. Cok güzel herseyin...

hay allah ya acaba bişimi çalmak istemişlerlmaz: geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…