sen de vazgeçilmezlerdensin kuzum burda ol tabii Şeniz
anladım kuzum :roflol:
ay unutmuşum çiğ köfte ve içli köftede muhakak yeee...
nerde oturuyor sizinkiler merkezde mi?
yer altı çarşısında imaj kozmetik var amcamın olur. a.s
canım bir sürü cici ekledim geçmişe bir bak istersen yerimsenibenkızlarr topikte neler oldu yaa bana özet geçin neolurrrr
:roflol::roflol: ilahi böcüğüm...beğendım ne demek bayıldım zemuszemus
bende dantelı sevmıyorum ama bakma cok var ama onlar tee orta okul lıse zmnlarında boş vakıtlerde bı özentı ıle yapılmıştır
evıme asla sermem zaten öle vıtrın yatak odası takımım yok ya masa yada nevresım yada bohcadır
dantel nevresımlerı kullanırım özel gunlerdeolunca falan
sende gule gule kullan onların basına bısey gelırse benden blmede :umursamaz:
ayy becerıksızler ya ben olsam o makınaın yenısını bıle ısterdım cok kızdım hekötükedihüso
neyse cnmm ınş hersey sorunsuz olur merakla beklıyoz
:gitme::gitme: off off
ay insallah hersey yolunda gider. Insallah cok mutlu olursunuz. Allah bir yastikta kocatsin ;=)))evet Arsima önce ben, benden sonra sen
:a015: güle güle düğündaşım yarın akşam ki kına gecemizde ve pazar günkü nikahımızda aklımda sen de olacaksın. Umarım ikimiz içinde hayırlısı olur canım benim :1hug:
oyy balımm
Nihall hoşgeldinn nerden girion kızzz
inşallh yine burda toplaşalım. opuyorumnanaktan
gamze, tubis, eccu, esmy gibi terketmeyelim burayı tamam mı?
O nasil olur ki? BIrsey mi calmaya caldilar canim?tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
şekerim aldatmak demeyelim burda da güzel dostlarım var o bakımdan :roflol:Demek sen topikler arasi aldatiyorsun bizi. Mandilinide gördüm, tubisde burada.
Öyle olsun kizlar sırnaşık şey
Merkezde canım koşuyolu mu ne uydurmayım öyle bir yerde gelecek yıl ofise taşıncak onlar da. Ben de pınar gibi mardinliyim bu arada. Zaten mardin muhteşem bi yer herkesin gezip görmesi gereken yerimseniben İçli köfteyi annem çok güzel yapıyor ama diyarbakırda da yerim. Eeee ben balayında bi ton şey yersem sonra diyarbakırda öyle 36 beden olarak gidip 40 beden olarak dönerim :roflol:
tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
buda benim çaydanlığım annem esseden almış kampanyalı 50 lira
bunlarda renkli bardaklarım 12 li ismar market 10 liraya almış annem
nihalcim geçmiş olsun :Saruboceq:
babaerko güle güle kullan bardaklarımız aynı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?