Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet kızlar bu sefer kesin ve net gidiyorum ve giderken son sözü HAYATIM a söylemek istiyorum...

Bu bir son değil hayatım...
bu bir başlangıç.
biz artık birbirimizi tanıdık öylede böylede buluşucaz
ama şimdi sizin için mutluluk zamanı.
Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız burda heycanla. ve fotolarınızı....
öpücüklerimiz yanaklarınızda allık olsun bir tanem....
:1hug:

Baberko bardaklarımız aynı, iyi günlerde kullan canım kaydirigubbakcemile5. Çaydanlığın da çok cici
Karalahanam çok geçmiş olsun canım yaa, gündüz vakti ne istedikler ki? Bizim arabanın da başına bikaç kez geldi
Burcu güle güle canım, ben de çıkıcam öğleden sonra eve boya için bakmaya gelcekler

hayatımm cnm benımm az kaldıı ALLAH her daim mutluluguna gölge düşürmesin cnm her zaman mutlu olman dileğiyleeee

kizlar herkese günaydinlar...
dün giremedim.... kardesimin dogumgünü vardi ve kendisi bizimle yasamiyor, o geldi bütün gün onunla idim...

bugünde kutlamasi olucak, yani bugünde fazla sizinle olamiyacagim

gecmiside okuyamiyorum, yeni esyalar alanlar olduysa hepinizinki hayirli olsun, güzel günlerde kullanirsiniz insallah.

arsimanin dün veda ettigini biliyorum bizlere, cok üzüldüm.... icim burkuldu bir anda....

kizlar bu ekledigim video bütün bu hafta sonu evlenenceklere gelsin... nede olsa bizde burada bir aile gibi olduk ve bizimde "evimizden" bir kiz cikiyor....

[dailymotion]video/x2iag1_alisan-kinayi-getir-aney_music[/dailymotion]

bu arada söz vermistim pazartesi aksami birsey ekliyecegim diye, elimde olmayan sebeplerden ötürü anca bugün ekliye biliyorum, kizmayin bana

dondurma kaselerim..... (bardaklarima uyuyorlar mi sizce???)

saolun kızlar geçmiş olsun lahana burcucum evet olur annem alırken bi bayan ben bunlara dondurmada koyuyorum demiş :)

aime gule gule kullan cnm..esmanın kınasında o sarkıda cokk aglamıstım o yüzden ben dinleyemiceemmm senağlama

aime cok tatli dondurma bardaklarin. Benimkilerine benziyorlar. Ama benimkiler tek renk. Güle güle kullan. Yükledigin video'ya bakmaya cesaret edemedim. Hemen aglarim. Benimde kinam 3 hafta sonra :gitme:

kendımı ıntıhar etcmkaydirigubbakcemile3

baberko
caydanlık hem cok şık hemde ucuz acep sapları yakar mı
bıde o kaselerden bende arıyom ama bulamıyom cocukluğumda ısmar marketımız vardı sımdık yok koca ceyıs mağazalarında renklı kase bardak yok ıstedığım gıbı:sinifsinif: sen gule gule kullan

bak aımede almış yaa gule gule kullan cnm kardesınnde doğum gunu kutlu olsun

ay gözünü sevdiğimin resim eklemesi yaa ne kadar özlemişim:))))))))))

tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...

mafoldumbenmafoldumben

[
burcu benmde vardı dugunde takcaktımama unutmusum takmayı cok guzel
lahana gecmıs olsn

ARSıMA- HAYATIM
KINANIZ NIKAHINIZ DUGUNUZU ILK GECENIZlülülülülülü
HEPSı SORUNSUZ KUSURSUZ OLSUN COK AGLAMAYIN EMI
BIZıDE ÖZLETMEYIN KENDINIZE
NEZAMAN BURDASINIZ HEE??
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN

böcükcüm bende ilk görür görmez el yakarmı dedim cünkü cok beceriksizim ve elim kesim yanar ama ısı gecirmezmiş o bakımdan rahatım :)) ismar bkırköyde var kartaltepe mah. yazıyo sitesinden baktımda

aime gule gule kullan cnm..esmanın kınasında o sarkıda cokk aglamıstım o yüzden ben dinleyemiceemmm senağlama

tskler canim
aslinda ben arsima burdayken yapicaktim bunu daha ama yetisemedim... oda gelince okur artik... Hayatim icin kina gecesi yapariz bizde simdi....

aime cok tatli dondurma bardaklarin. Benimkilerine benziyorlar. Ama benimkiler tek renk. Güle güle kullan. Yükledigin video'ya bakmaya cesaret edemedim. Hemen aglarim. Benimde kinam 3 hafta sonra :gitme:

tsk ederim canim...3 hafta sonrada senin icin eklerim bir video

bak aımede almış yaa gule gule kullan cnm kardesınnde doğum gunu kutlu olsun

sagol böcügüüüm iletirim kardesime... kardesim dedigimde 22 yasina girdi kücük mücük degil ha lmaz:

Sen ağustos başı gelirsen ben seni hem uğurlarım hem karşılarım bitanem Şeniz Beni uğurlayacak kimse kalmıcak galiba burda mafoldumben

biz varızzz

Kizlar demek hepiniz burada takiliyorsunuz klava:

her tarafı takip ediyoruz canım.

Mutluluklar hayatım, herşey gönlünün istediği gibi olsun.

baberko; güle güle kullan.

lahana, cam harici zarar varmı?

burcu, canım künefe istedi saymışsın yemekleri çok acıktım.

Yok kiz aime ekleme, cok duygusalim bak...
Bende Ananas yemege gidiyorum kizlar. Her gün iki dilim. Selulite karsi faydali vede cok saglikli. Tavsiye ederim. Biraz sonra yine girerim....

aaa bılıyom orayı hemen pazar gıdem dıycem ama gıdememkı zaten burcu ve crosılle ıcın mandal bakcam ama ctesı de olabılır
pazar gunu akraba zıyaretımız var elbıse falan alcaz bıde ınş

gittim kimse farketmemiş ben geldimmm diyim bari fakedin yawwww:gitme:senağlama

tubiscim opuyorumnanaktan bende kırmamaya çalışıyorum, her istediğini yapıyorum.
ama sanırım son zamanlar hem anneler hem biz çooook şırı kırılgan oluyoruz sanırım.

O nasil olur ki? BIrsey mi calmaya caldilar canim?

ayyy kıyamam canımmmm:teselli:
geçmiş olsun :çok üzgünüm: cana geleceğine mala gelsin dicem ama öylede olmuyor ki işte şu paranın hüküm sürdüğü hayatta:çok üzgünüm:

hay allah ya acaba bişimi çalmak istemişlerlmaz: geçmiş olsun

Baberko
Karalahanam çok geçmiş olsun canım yaa, gündüz vakti ne istedikler ki? Bizim arabanın da başına bikaç kez geldi

geçmiş olsun lahana

[
lahana gecmıs olsn

canlarım ya
şimdi böle maytap sesleri geldi.2 çocuk koşturuyor.arka bahçedeydi araba.içerden bir abi gedli camını patlatmışlar diye.bir gittim ön cam hemde böle soldan paramparça...
ALLAH'tan kasko karşılıyormuş.hemen gel yaparım dedi...
kısmet işte vardır bir hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…