ay gözünü sevdiğimin resim eklemesi yaa ne kadar özlemişim:))))))))))
tam burcunun cicilerine bakıyordum sabah sabah arabamın camını patlatmışlar ...
mafoldumbenmafoldumben
aime gule gule kullan cnm..esmanın kınasında o sarkıda cokk aglamıstım o yüzden ben dinleyemiceemmm senağlama
aime cok tatli dondurma bardaklarin. Benimkilerine benziyorlar. Ama benimkiler tek renk. Güle güle kullan. Yükledigin video'ya bakmaya cesaret edemedim. Hemen aglarim. Benimde kinam 3 hafta sonra :gitme:
bak aımede almış yaa gule gule kullan cnm kardesınnde doğum gunu kutlu olsun
Sen ağustos başı gelirsen ben seni hem uğurlarım hem karşılarım bitanem Şeniz Beni uğurlayacak kimse kalmıcak galiba burda mafoldumben
Kizlar demek hepiniz burada takiliyorsunuzklava:
O kadar çok şey okudum ve o kadar çok şey okuyamadım ki,
zaten 2 gündür kafamı da toplayamıyorum. şimdilik sadece şuna cevap vermek istiyorum
evet Arsima önce ben, benden sonra sen
:a015: güle güle düğündaşım yarın akşam ki kına gecemizde ve pazar günkü nikahımızda aklımda sen de olacaksın. Umarım ikimiz içinde hayırlısı olur canım benim :1hug:
böcükcüm bende ilk görür görmez el yakarmı dedim cünkü cok beceriksizim ve elim kesim yanar ama ısı gecirmezmiş o bakımdan rahatım :)) ismar bkırköyde var kartaltepe mah. yazıyo sitesinden baktımda
O nasil olur ki? BIrsey mi calmaya caldilar canim?
ayyy kıyamam canımmmm:teselli:
geçmiş olsun :çok üzgünüm: cana geleceğine mala gelsin dicem ama öylede olmuyor ki işte şu paranın hüküm sürdüğü hayatta:çok üzgünüm:
hay allah ya acaba bişimi çalmak istemişlerlmaz: geçmiş olsun
Baberko
Karalahanam çok geçmiş olsun canım yaa, gündüz vakti ne istedikler ki? Bizim arabanın da başına bikaç kez geldi
geçmiş olsun lahana
[
lahana gecmıs olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?