Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aabariiiiii sayfalar almış başlını gitmiş
yafs bi öğle yemeğine gittim amanııııın

lahanam ,geçmiş olsun inşallh çok büyük bişi değildir. cana değil mala gelsin napcan. :1hug:

baberko, güle güle kullan cicilerini.yerimseniben

aimecim, canım dondurma kaselerin çok tatlı, renkli bardaklarınlada uyumlu olur.
julide, hoşgeldin a.s.

tubis de evleniyor ne hüzün sardı yaaa
1 senedir hazırlıklarındaydı, çok bekledi, evi zamanında yetişemeyecek diye az streslere girmedi ama şimdi hepsini bitirmiş ve düğününün zamanı gelmiş

hayatım ve tubiş mutluluklar diliyorum size
:gitme:

Son düzenleme:
meraba kızLar yorum yapamadım hiç sadece okudum anca okuyabildim daha doğrusu
burcu canım sen bu kadar örtüyü nerelere sercen merak ettim doğrusu hepsi harika harika iyi günlerde kullan canım bu arada ben bi orta sehpa bide yemek masasının üstüne arıyorum öle 2 örtü ama 2 li satılmıyo hiç bulamadım nerelere bakmalıyım sizce nerde bulabilirim?

21 Mayıs 2006 yılında Hayati’mle çıkmaya başladık. 10 Mayıs 2008’de istemeye geldiler beni ve aynı gün nişanımız da oldu. O ana kadar çeyiz işine o kadar uzaktım ki, sürekli internetten koltuk, yatak odası, beyaz eşya, nevresim takımı vs. araştırıyordum. Bir gün google’a çeyiz yazdığımda karşıma KADINLAR KULÜBÜ diye bir site çıktı. Dur dedim bi gireyim bakalım neymiş. O zaman da Ocak 2009’du… Nickim ne olsun diye hiç düşünmedim bile. Çünkü herşeyim Hayati'm di. Allah’ım dedim keşke daha evvel gireymişim, daha önce bileymişim. Nişandan önce görseydim burayı daha farklı hazırlanabilirdim diye iç geçirdim. Ama hiçbir şey için geç değildi…
Daha önümde kına alışverişim, düğün alışverişim, gelinlik, ayakkabı, çeyiz serme gibi hazırlıklarım vardı. Sanki herkes birbirini tanıyormuş, sanki herkes birbirini görmüş gibi samimiyetle, içten, candan, yardımsever bir şekilde birbirine yardım eden bu grubun içine nasıl dahil olacaktım?
Hemen Nişan Bohçalarım diye bir topic açtım ve bohçalarımın resmini koydum. Biri sürekli daha yok mu, aa şöle mi, böle mi diye sorular sorup yorumlar yapıyor. Ama ben o zamanlar onun Çeyiz Bakanı olduğunu bilemezdim ki? Böylelikle ilk olarak böcüğümle karşılıklı diyaloğa girmiş olduk. Ve gerisinin nasıl geldiğini gerçekten hatırlamıyorum. Artık tamamen Çeyizlerimiz topiğine çakılı kalmıştım.
Her aldığım çeyizimi acaba kızlar da beğenecek mi diye düşünürken buldum kendimi. Keza gelin ayakkabılarımı, gelinliğimi, tacımı alırken hep içten içe her aldığımı sizin de beğenmenizi diledim. Hepsinin fotoğrafını koydum binbir hevesle…
Evimizi tutmadan önce dedim ki size nolur dua edin en güzelini ve ucuzunu bulalım diye. Mucizevi bir şekilde bizim için mükemmel bir ev tuttuk. Bir ara ayrılmak istediğim de nişanlımdan, gelinlik için çemkirdiğim de anneme, babam beğenmediğin de koltuklarımı hep yanımda olduğunuz, hep destek verdiniz.
Bilerek hiçbir zaman yaptığım bir şey değildir kalp kırmak ama sinir anında bilmeyerek fark etmeden birinizin kalbini kırdıysam affola (bir tek Sinay’a çıkıştığımı hatırlıyorum o da çok gergin olduğum bir güne denk gelmişti) Gerçi o beni affetti ama yine özür dilerim Sinay…
Çok beklenen vakit gelmez sanıyordum küçükken… ıple çekme kopar, halatla çek derdi annem…
Kaldı 3 gün…
Araf’tayım sanki…
Umarım 3 gün sonra cennete çıkarım…
Bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim…
Şayet varsa bir hakkım üstünüzde helal olsun…
Siz de hakkınızı helal edin…
Gelini nasıl bilirdiniz :a015:

NOT: Bugün son günüm, bugünde sonra izne ayrılıyorum. Yaklaşık 1 ay yokum ve evimde bilgisayarım yok. 1 ay sonra görüşmek üzere. Yokluğumda evlenecek olanlara mutluluklar diliyorum. Beni özleyin zira ben sizi şimdiden özledim kızçelerim opuyorumnanaktan

hayatımmm cnm ne bu duygusallaık dıycem ama saçma olur gelın olmanın verdiği birşey bu
onceki sayfalarda da sana ve arsimaya iyi dileklerimi yazdım gozden kacmıstır belki
tekrar yazaym,,,
kınanız nıkahnız dugununuz herbişeyiniz babaevınden cıkısnız kendı evınızde ılk gecenız
hepsi mükemmel ötesi olsun ve hiç bi sorun çıkmasınnnnnn
HAKKIMDA VARSA HELAL OLSUNNNN a.s.

hayatım çok duygusallaşmışın sen ama çok normal yeni bi ev yeni bi yuva ailenden ayrılmak insana çok dokunur biliyorum ama zamanla alışacaksın hatta baba evin sana yabancı gelecek senin yolun açık olsun allah mutluluk versin aksiliklerden korusun

ayy sen neler yazıyosun öle hayatim ya oturduğum yerde yığıldım resmen herşey gönlünce olsun hepimiz böyleyiz gerçekten tanımıyoruz ama paylaşıyoruz ve hiçbir artniyet yok güzel paylaşımlar bunlar ne mutlu

yooook eccuşum, sizin gibi terketmeyelim dimek istedim.
siz terketmediniz yani Şeniz

okiş o zman kırmızılımm opuyorumnanaktan

HAYATİM nickinini bugüne kadar hep hayatım diye okudum meğer HAYATİymiş :)))))
herşey gönlünce olsun inşallahhh hep mutlu ol..Helal olsun sende helal et canım Allah mübarek eylesinopuyorumnanaktanyerimseniben

canım beni ağlattın resmenmafoldumben
hayalini kurduğundan daha büyük bi mutluluğa kavuşucaksın inşallah
sana mutluluklar diliyorum balım
Allah yardımcın olsun rüya gibi evliliğin huzurlu bi yuvan olsun kuşum
koskocaman öpüyorumopuyorumnanaktan:gitme::gitme:

Hayatım, kuruttunuz beni yaaa kaç gündür ağlamaktan mafoldumben Gerçekten birbirimizi tanımasak da çok güzel dostluklar kurduk. Ve bu böyle devam edicek inş. 1 ay uzun zaman ama geldiğinde biz yine burda olcaz ve deneyimlerini paylaşmanı beklicez yerimseniben Üstünde bir hakkım yok ama helal hoş olsun diyeyim adet olduğu üzere, sen de hakkını helal et canım arkadaşım. Mutlu haberlerle dön aramıza. yüzün hep gülsün, hayatinle hayat boyu aşk dolu, huzur dolu, sağlıklı, bebişlerinizle yaşayın inş Şeniz

hayatım, mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım arkadaşım şimdiden mutlulukllar dilerim.
inşallh herşey kusursuz geçer seninde arsininde.
ağzınız kulaklarınıza yakın olsun.
güzel mutlu haberlerlerle gülen yüzlerinizle dönün. opuyorumnanaktan
sımsıkı sarıl anneciğine iyice kokla onu tamam mı :gitme:

lahanam ,geçmiş olsun inşallh çok büyük bişi değildir. cana değil mala gelsin napcan. :1hug:

sağol mandilin.bend eöle düşünüyorum kasko karşıladı ne yapalım kısmet...

oyy oyy oyy.
deli gelinler sizi.ay sanki bu kısçeleri alıp götürecekler gibi oluyorum.
skın gelmemezlik yamayın.
biz evlenip gidenlerdende bi ton şey öğreniyoruz...
hepiniz için hayırlısı olsun...

Hayatım ömür boyu mutlu ol. ınşaal herşey çok güzel olur senin için. Ağlattın beni yaaa. Sende hakkını helal et. Benimde varsa helal olsun.

Kızlar aranızda evlerini boyatanlar var mı? Bugün boyacı gelcek 3+1 ev için ne kadar fiyat çıkarcaklar bakalım. Gerçi ev sıfır temiz ama doğalgaz boruları oldu bir de eşyalara göre renk değişikliği olcak çok bi iş yok. Var mı bi fikriniz?

hayatımm çoookk mutlu olursun işallahh hem siz simdi evlenin bi tecrübe edinin daha böcükle beni evlendirceksiniz

oyy HAYATIM benımmŞeniz ne dıycemı bılemedım bıan ıyıkı bı ceyıs derdın olmuş ve buraya gelmışsın :gitme: senı cok cok ozluycez emın ol ınş geldığnde herseye kaldığımız yerden devam ederız
mutluluklar cnm :gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…