Canım bizim oturma odamızda ip perde var ama tül olarak değil fon olarak. Koltuklarımız mor, tülümüz beyaz içinde çok hafif simli mor var. Yanlarda fonlar ise ip perde lila olarak. Ben ip perdeyi fon olarak kullan derim yerimseniben Yan tarafta topladığında açık halinden daha güzel görünüyorkızlar yatakodası halım buna uygun olarak perde için şöyle düşündüm fon pembe tonunda olsun,yanlız tül değilde ip perde istiyorum ip perdeyi çok uçuk bir pembemi alayım yoksa beyaz mı örtümde simli böle halıya uyuyor yani fikir verin bana
önü öyle olacak tepesine istemiyorum zaten yerimseniben
fon pembeyse beyaz simli al yatak örtünede uyar..halıda pembe beyazmış madem..güzel durur...kızlar yatakodası halım buna uygun olarak perde için şöyle düşündüm fon pembe tonunda olsun,yanlız tül değilde ip perde istiyorum ip perdeyi çok uçuk bir pembemi alayım yoksa beyaz mı örtümde simli böle halıya uyuyor yani fikir verin bana
oyyyy bende daha önce gitmedim ağdacıya kızlar tekme atabilirmyim sizce ağdacıya o acıyla kaydirigubbakcemile3:kedi:
Burcu elisaaya katılıyorum canım, sir ağda 1 ayda istediğin gibi çıkmayabilir, bu sefer düğün üstü zorlanırsın. Ben sir ağda yaptırdığımda diğer yöntemlere göre daha geç çıkıyor çünkü
ewet sirle geç çıkıyor...evde ılık ağdayla yaptığım 4 hafta..merkezde sirle yaptığım 5-6 haftayı buluoburcum sirle alınınca 1 ayda tüyler gelirmi :) geç gelir diye biliyorum ben..
çelikte duydum okudum kızsüt koyup kaynatılmasını teflonlarda duydum canm
canım valla fon perdeler çok moda ipi kullanırım diyorsan al.sana kalmış.fon+tülde olur...önemli olan kullanışlı olması...sizin fikirleriniz önemli kızçler gerçekten vazgeçebilirm yanikaydirigubbakcemile
Annemde ilk aldığı çelik tencerede süt kaynatıp öyle kullanıyor.
sizin fikirleriniz önemli kızçler gerçekten vazgeçebilirm yanikaydirigubbakcemile
kaça yaptırıosun kuşum sir i bide onu soriim sana zeysb cim?
canım öncelikle selam..ve hayırlı uğurlu olsun..başka şehire gidiceksen çok şey alam dicemde ist daki herşeyde sivasta olurmu onuda düşün..ben uzaga gidicem eksikler var ama sizce bunblar yeterlı mı
1 tane banyo paspas tk
2 yün 3 mıcrofıber cift kişilik yorgan
6 yastık
2 cotton nevresşm özdilek
1 pamuk saten idaş nakışlı nevresim
1 idaş nakışlı 4 mevsim nevresim
1 tane cift kişilik battanıye
havlu bambu 4 tane
cottonda 10 15 yakın var
dantel falan hazır oru takımlarımda var
tencere falan tabak ozaman gelınce alıcam
uyku setı alıyım mı dıye dusunuyrm cunku 4 mevsım hem pike hemde nevresim uyku setı gibi kullanıyr gerek varmı bıde ıstanbuldan sivasa kadar cok götürmek istemiyorum zor olur yeterli mi sizce tekstil olarak
???
ay 2siylede git kız alemsin..ahahhahacanım bir eşimin kuzeni(aynı zmanda liseden arkadasım) tutturdu seni g ötürcem die bide kankam dio götürcem ağdacıya die ikisi yarış halindeler şaştım kaldım hangisiyle gitceemi
haklılarrr bol bol iç giyim koyay babam cumaya gidecek birazdan bende kıyafetlerimi giyip giyip çıkartıcam hangisi güzel olursa valize onları koyucam... :))))))) ee tabi tüm eşyamı göndereceğimiz için balayı valizini şimdiden ayarlıyorum. tüm yazlıklarıda taşımak istemiyorum. 7 günlük bir giyim tasarlıyım kendime onları götüreyim diyorum. zaten gecelikti bilmem neydi bir dünya yer kaplıyacak annem ve kardeşim sağolsun nerdeyse hepsini koyduracaklar:))) değişik değişik giyecekmişim
kaça yaptırıosun kuşum sir i bide onu soriim sana zeysb cim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?