Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sizin fikirleriniz önemli kızçler gerçekten vazgeçebilirm yanikaydirigubbakcemile

Canım bizim oturma odamızda ip perde var ama tül olarak değil fon olarak. Koltuklarımız mor, tülümüz beyaz içinde çok hafif simli mor var. Yanlarda fonlar ise ip perde lila olarak. Ben ip perdeyi fon olarak kullan derim yerimseniben Yan tarafta topladığında açık halinden daha güzel görünüyor

önü öyle olacak tepesine istemiyorum zaten yerimseniben

kaydirigubbakcemile5

fon pembeyse beyaz simli al yatak örtünede uyar..halıda pembe beyazmış madem..güzel durur...

oyyyy bende daha önce gitmedim ağdacıya kızlar tekme atabilirmyim sizce ağdacıya o acıyla kaydirigubbakcemile3:kedi:

ay valla şaşırdım kızlar...gitmesenizde siz yapın.normal ağdayı kullanamıyorum derseniz ılık ağdalar var sesu mesela...ılıt sür kağıdı yapıştır çek..inanın vazgeçemiyceksiniz...illa utanırım gitmem diyorsanız evde siz yapın..2-3 denemden sonra eliniz alışır..ağda ölü hücreleride aldığı için harika.ama en güzeli sir ağda.acı yok..tüyleride azaltıyor

Burcu elisaaya katılıyorum canım, sir ağda 1 ayda istediğin gibi çıkmayabilir, bu sefer düğün üstü zorlanırsın. Ben sir ağda yaptırdığımda diğer yöntemlere göre daha geç çıkıyor çünkü

ben uzaga gidicem eksikler var ama sizce bunblar yeterlı mı

1 tane banyo paspas tk
2 yün 3 mıcrofıber cift kişilik yorgan
6 yastık
2 cotton nevresşm özdilek
1 pamuk saten idaş nakışlı nevresim
1 idaş nakışlı 4 mevsim nevresim
1 tane cift kişilik battanıye
havlu bambu 4 tane
cottonda 10 15 yakın var
dantel falan hazır oru takımlarımda var
tencere falan tabak ozaman gelınce alıcam

uyku setı alıyım mı dıye dusunuyrm cunku 4 mevsım hem pike hemde nevresim uyku setı gibi kullanıyr gerek varmı bıde ıstanbuldan sivasa kadar cok götürmek istemiyorum zor olur yeterli mi sizce tekstil olarak
???

kesinlikle burcum düğün arafesinde zorluk yaşama bu kez de

canım bir eşimin kuzeni(aynı zmanda liseden arkadasım) tutturdu seni g ötürcem die bide kankam dio götürcem ağdacıya die ikisi yarış halindeler şaştım kaldım hangisiyle gitceemi

burcum sirle alınınca 1 ayda tüyler gelirmi :) geç gelir diye biliyorum ben..
ewet sirle geç çıkıyor...evde ılık ağdayla yaptığım 4 hafta..merkezde sirle yaptığım 5-6 haftayı buluo
süt koyup kaynatılmasını teflonlarda duydum canm
çelikte duydum okudum kız
sizin fikirleriniz önemli kızçler gerçekten vazgeçebilirm yanikaydirigubbakcemile
canım valla fon perdeler çok moda ipi kullanırım diyorsan al.sana kalmış.fon+tülde olur...önemli olan kullanışlı olması...
Annemde ilk aldığı çelik tencerede süt kaynatıp öyle kullanıyor.

yaa öleymiş kuşum anacım heeç dememişti bende görmemiştim.tencere seti almıştım geçen sene açıp baktım içinde kocaman not:kullanmadan önce içinde süt kaynatınız yazıodu

ay babam cumaya gidecek birazdan bende kıyafetlerimi giyip giyip çıkartıcam hangisi güzel olursa valize onları koyucam... :))))))) ee tabi tüm eşyamı göndereceğimiz için balayı valizini şimdiden ayarlıyorum. tüm yazlıklarıda taşımak istemiyorum. 7 günlük bir giyim tasarlıyım kendime onları götüreyim diyorum. zaten gecelikti bilmem neydi bir dünya yer kaplıyacak annem ve kardeşim sağolsun nerdeyse hepsini koyduracaklar:))) değişik değişik giyecekmişim

canımmadem öyle ben fikimi söyliyim.
ip perdelerin bir iki sezonluk olduğunu düşünüyorum bir kaç ay sonra canın sıkılacak bence. modası çabuk geçecek he yok maddi durumum iyi 3 ay sonra yeni perde yaptırabilirim diyorsan al hevesini. ama hem pahalı hemde benim gözüme hiç güzel görünümüyor. çok abartılı duruyor.

ben beğeniyorum ip perdeleri.yaptırırmıydım bilmiyorum ama gördüklerimde çok beğendim..
karokumun yatak odası öleydi mesela çok güzel duruyordu.
reism bulayımda göstereyin..

canım öncelikle selam..ve hayırlı uğurlu olsun..başka şehire gidiceksen çok şey alam dicemde ist daki herşeyde sivasta olurmu onuda düşün..
canım bir eşimin kuzeni(aynı zmanda liseden arkadasım) tutturdu seni g ötürcem die bide kankam dio götürcem ağdacıya die ikisi yarış halindeler şaştım kaldım hangisiyle gitceemi
ay 2siylede git kız alemsin..ahahhaha
haklılarrr bol bol iç giyim koy
kaça yaptırıosun kuşum sir i bide onu soriim sana zeysb cim?

canım benim gittiğim yer 30a yapıo komple..ama ben komple yaptırmıorum.çünkü bacaklarımda dize kadar var ve çok azlar,koltuk altıda çok az bu bölgeleri makinayla hallediyorum çok geç çıkıolar zaten..bikini bölgesini bana 15e yapıyorlar canım.ama iş güçten üşenirsem..gidemediğimde de sesu ılık ada alıp evde 15dk da hallediyorumlaelaelaelaelae

Ayyy kızların yokluğu belli yaaa, hayatım ve arsimanın kına gecesi bugün :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…