Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mini etek benim nişan çikolatamda altın sarısı cam taşlı salon takımı varya onun ayaklı tabağı içinde geldi hoş oldu yani.

takımını almışlar ayaklı derini getircekler diğerlerini sonra herhalde onu tam bilmiyorum

ben çok anlamam doğru söylemek gerekirse siz bakın bana iyi kötü diyin ok

buda yemek odası yatak odamla aynı model ama anlamadım bısey var aynı fıyattı ıkısıde bu 2300 dusmus yatak odam çıkmış ,

buna kac ekran sığarkı

ya şey diyorum kampanya dakileri alırım özelliğini beğenmediğimi çıkartır üstüne para ekler beğendiğimi alırım olmaz mı öyle

ayy 106 lar süper nede güzel film izlenirr
ahh paranın gözü körolsunn

Canım haberlerde gösteriyor 106 ekran lcdler plazmalar İstanbul'da piyasanın yarı fiyatına bi mağazada diye.

buda yemek odası yatak odamla aynı model ama anlamadım bısey var aynı fıyattı ıkısıde bu 2300 dusmus yatak odam çıkmış ,

buna kac ekran sığarkı

İstediğin gibi 102 ekran sığar.Ama daha büyük istersen duvara monte ettir.Çok hoş duruyo

selcım valla madem ustune para vercen ozmn kampanyadan cıkarmış olurssun aldıklarını tv gene paralı hale gelır bence arastr yada tv buyuk ındrım ıste nede olsa okadr ürün alıyorsun deıl mı

nan yemek odama nedne bısey demedınız hee

yemek odan çok güzel böcük onun üstüneden her boyutta tv olur tatlım dert etme.

bilmiyorum bakalım Dubaiden para gelcek onu bekliyoruz bu ay alıcaz, o zaman konuşuruz mağaza sahibiyle

6251 EI

Renk : Inox

Program sayısı : 5

1/2 Yük : Var

Parlatıcı Göstergesi : Var

Tuz Göstergesi : Var

Program Takip göstergesi : Var

Zaman Programlama : 30dak-24 saat

Kalan Zaman Göstergesi : Var

Ekran : Var

Çocuk Kilidi : Var

Doluyken üst sepet yükseklik ayarı : Var

Üst sepet yükseklik ayarı : -

Alt sepet katlanır teller : Var

Sensör : -

Enerji Performansı : A

Yıkama Performansı : A

Kurutma perf : A

Su tüketimi (lt) : 13

Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) : 1,05

Peşin Fiyatı : 1.308,00 TL.

bulaşık makınasınıda bunu istiyorum

oyyy çok para bu delikafadulden benim piyasa fiyatlarından hiç haberim yok ya kusura bakmayın kıslar :1shok:

yaa kızlar içinizde 7 kg. çamaşır makinası alan var mı?
ben aldım ama içim hala rahat değil...
içine çift kişilik yorgan sığar mı dersiniz???
ona göre hala mağazada olduğu için değiştirme imkanım var...

burcucum sorsana mağazadakilere.hoş onlar satmak için sığarda der

evet sığar dediler a.s gerçi çok samimiyiz yalan söyleyeceklerini sanmam ama erkekler için önemli değil bu konular. sığacağını düşünmüş olabilir ordaki abimiz... :uhm: çünkü çok kendinden emin değildi...
ben 10 kiloluk almak istedim satmadı bana...
delimisin ne yapacaksın 10 kiloluğu serhat taburun çamaşırlarımı getirip yıkatacak dedi:roflol::roflol::roflol:

oyyy çok para bu delikafadulden benim piyasa fiyatlarından hiç haberim yok ya kusura bakmayın kıslar :1shok:

sen orda yazana bakma peşin alınca 1.350 ödedim artı 100 ytl lık elektırıkli süpürge hediyeydi 100 daha ödeyim istediğim süpürgeyi aldım arçelikten arkadaşlarla güne girerek sıra bana geldiğinde peşin almış oldum yoksa taksitle çok farkediyo yazık valla ben aldığımda 1.734 falandı fiyatı artmış

sizde gün yapın bence şimdi yine güne giricez bulaşık makinamı alcam ölee
hem taksitle almış oluyorum hemde peşin fiyatına

mınıetek camasr ve bulasık mak cok benzıyo ayy modelı unuttum ama bulasık mak galıba aynı
camasr mak 7 kg aldığımda bana uyku setı sığar denmıstı sığıyoda 8 kg baktım pek buyuk geldı gozume o yuzden ben 7 kg almıstım

yemek odamı beğenmenıze sevındım tv unıtesıne gerek yok ozmn

500 fark ettmiş peşin alınca.Peşin almak lazım ya havaya 500 ödemektense..Güle güle kullan bu arada canım.Çok beğendim çamaşır makinanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…