Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azelya valla benımkılerde ınox olduğu ıcın cok pahalıydı nette ole yazıyodu tanıdıktan aldım ıkısını 2400tl ye
nettekı fıyatlara pek bakma yanı 12 ay takstle ustelık 7 yıl garantılı ve model değişim ımkanı var ve evlenene kadr mağazada kalcak:roflol:

500 fark ettmiş peşin alınca.Peşin almak lazım ya havaya 500 ödemektense..Güle güle kullan bu arada canım.Çok beğendim çamaşır makinanı

tşk ederim daha iyileri senin olsun

canım öle trink para kimde var ki bu zamanda bende güne girmekte buldum çözümü ayda 100 ytl 11 kişiydik 1000 aldım üzerinede ekledim aldım bu ay yine başlıyo günümüz ama bu sefer nişan alışverısıne gıdecek para kalanıyla bulaşık makınası ıcın uzerıne ekleyıp alcam

Seninki de arçelikti dimi? Zaten sen baya araştırıp almıştın yanılmıyorsam.Sizler ne alırsanız yazıyorum zaten aklıma.Aynılarından istiyorum Allah aşkıma kolaylık versin :jeyyar:

Seninki de arçelikti dimi? Zaten sen baya araştırıp almıştın yanılmıyorsam.Sizler ne alırsanız yazıyorum zaten aklıma.Aynılarından istiyorum Allah aşkıma kolaylık versin :jeyyar:

yok arastrmadım yanı şöle arcelık alcaktım zaten kesın ama modellerın hepsıne canlı canlı baktım tanıdık yardımcı oldudelikafadulden

komsu ınox umu düşündun alla senı keske grı deseydın ben anlardımkaydirigubbakcemile3
bıde benım 2200 kaldı 12 ay dusun aman kım vrcek ayda 200tl dedım sımdık 500 500 vercem mayısta btcek bıan once odesem kurtulsam dersın ozmn ınan cunku suan bısey alamıyom delı oluyom bıan once bıtsın bende alam ıstedıklerımı sonra bıde pc alam eskısı gıbı resım koyam sızler ıcındelikafadulden

Walla benim trink param olsada vermem evlenene kadar az az öderimm

neden cevrendekilerle güne girmeyi düşünmüyorsun daha iyi değilmi sen taksitle vermiş gibi olacaksın sıra sana geldiğinde ihtiyacını peşin fiyatına daha daha karlı olur senin için
sen bilirsin tabii yine

annemde 100 lirasına güne girdi en son o alacak hazranda 1100 lira geçecek eline üstünü tamamlayıp takı işini halledecekler.. bencede mantıklı. normlade konmuyor kenara ama gün olunca mecbur veriyorsun...

annemde 100 lirasına güne girdi en son o alacak hazranda 1100 lira geçecek eline üstünü tamamlayıp takı işini halledecekler.. bencede mantıklı. normlade konmuyor kenara ama gün olunca mecbur veriyorsun...

gerçekten annelerimiz iyi düşünmüş zamanında iyiki var şu gün olayı ben başka türlü zor biriktiriyorum para

gerçekten annelerimiz iyi düşünmüş zamanında iyiki var şu gün olayı ben başka türlü zor biriktiriyorum para

ay aklıma yeni geldi..
aşkım kocacım sevilimde girmiş iş arkadaşlarıyla ayda tam altınına...
oda hazranda alacak...
vallahi mini etekçim çok mantıklı bencede kuzum... sengözlerimebaksanab

ay aklıma yeni geldi..
aşkım kocacım sevilimde girmiş iş arkadaşlarıyla ayda tam altınına...
oda hazranda alacak...
vallahi mini etekçim çok mantıklı bencede kuzum... sengözlerimebaksanab
bu bizim şubatta başlayan güne abim sözlüm halam yaklaşık 12-15 kişi oluruz sanırım

ha bak iste bu olabilirdi aslında ama geçti artıkk bendennn

komşu aylığını bankadan alsan ozmn bırıktrebılırsın madem gün yapamıyon ben mesela bankadan cekmıyorum kolay bırıkıyor elden almak kötuymuş yenı duzenleme ıle şirketlere böle bısey geldı ve cok sevındım

ya niye kimse bana fikir vermiyo kayınvalidem koffi marka elektrik süpürgesi almış nasıl bir marka ya ben hiç duymadım bi fikir verin bana değiştiriyimmi sizce

ya niye kimse bana fikir vermiyo kayınvalidem koffi marka elektrik süpürgesi almış nasıl bir marka ya ben hiç duymadım bi fikir verin bana değiştiriyimmi sizce

Ben de duymadım.Ama alınmış bir kere.Bence değiştirme kaynvaliden almış sonuçta.Kullan bozulunca yenisini alırsın.Garantisi ve bayisi varsa sorun yok bence

bencede kullan boşver bozulursa yaptırılabılırse yaptırılır yoksa alırsınız artık süpürgede emış gücü önemlı eğer emiş gücü iyiyse hıc korkma 1600 -2000 arası ıyıdır dıye bılıyorum

cırt cırt değil canım..kanca gibi bişey.kıyafetler için oluyo.geçmeli bişey varya adını da tam bilmiyorum :) işte ondan. ayyy çok afalladım yahuuuu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…