- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
500 fark ettmiş peşin alınca.Peşin almak lazım ya havaya 500 ödemektense..Güle güle kullan bu arada canım.Çok beğendim çamaşır makinanı
azelya valla benımkılerde ınox olduğu ıcın cok pahalıydı nette ole yazıyodu tanıdıktan aldım ıkısını 2400tl ye
nettekı fıyatlara pek bakma yanı 12 ay takstle ustelık 7 yıl garantılı ve model değişim ımkanı var ve evlenene kadr mağazada kalcak:roflol:
Seninki de arçelikti dimi? Zaten sen baya araştırıp almıştın yanılmıyorsam.Sizler ne alırsanız yazıyorum zaten aklıma.Aynılarından istiyorumAllah aşkıma kolaylık versin :jeyyar:
Walla benim trink param olsada vermem evlenene kadar az az öderimm
neden cevrendekilerle güne girmeyi düşünmüyorsun daha iyi değilmi sen taksitle vermiş gibi olacaksın sıra sana geldiğinde ihtiyacını peşin fiyatına daha daha karlı olur senin için
sen bilirsin tabii yine
annemde 100 lirasına güne girdi en son o alacak hazranda 1100 lira geçecek eline üstünü tamamlayıp takı işini halledecekler.. bencede mantıklı. normlade konmuyor kenara ama gün olunca mecbur veriyorsun...
gerçekten annelerimiz iyi düşünmüş zamanında iyiki var şu gün olayı ben başka türlü zor biriktiriyorum para
bu bizim şubatta başlayan güne abim sözlüm halam yaklaşık 12-15 kişi oluruz sanırımay aklıma yeni geldi..
aşkım kocacım sevilimde girmiş iş arkadaşlarıyla ayda tam altınına...
oda hazranda alacak...
vallahi mini etekçim çok mantıklı bencede kuzum... sengözlerimebaksanab
neden cevrendekilerle güne girmeyi düşünmüyorsun daha iyi değilmi sen taksitle vermiş gibi olacaksın sıra sana geldiğinde ihtiyacını peşin fiyatına daha daha karlı olur senin için
sen bilirsin tabii yine
komşu aylığını bankadan alsan ozmn bırıktrebılırsın madem gün yapamıyon ben mesela bankadan cekmıyorum kolay bırıkıyor elden almak kötuymuş yenı duzenleme ıle şirketlere böle bısey geldı ve cok sevındım
ya niye kimse bana fikir vermiyo kayınvalidem koffi marka elektrik süpürgesi almış nasıl bir marka ya ben hiç duymadım bi fikir verin bana değiştiriyimmi sizce
bence de çok güzeller çokta rahat görünüyolar delikafadulden hatta denizden çıkınca bile giyilebilir böyle şeyler, tabii bu kadar fırfırlısı değil
bu arada pahalı diye bunlara mı dediniz? yani bunların yapımı çok zormul gibi durmuyo, kendimiz bile yapabiiriz sanırım.. kapandığı kısım cırt cırt mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?