Şu elbise şeklinde bornozlara bayıldım 30 lira iyi aslında çok pahalı değil.
Ah kızlar strese giriyorsunuz ama şanslısınız bizim düğün tarihimiz bile belli değil.Ne tarihimiz ne yaşayacağımız şehir nede nasıl geçineceğimiz belli:) Yani ağustos diye düşünyoruz ama hiç bir şey belli değil işe girmem gerek ilk önceStajyerlik gibi iğrenç bir dönemdeyim.400 milyona çeyiz mi yapayım ihtiyaçlarımı mı alayım bilmiyorum.Ağlıyım mı gülüyüm mü bilmiyorum.üstüne bir de nişanlımla kavgalıyım
Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik senağlama hiç dedem kalmadı hayatta :a015: haliyle buralara girip sizleri takip edemedim.1 kere girdim onda da okuyup takip edemedim.. :çok üzgünüm:
alıpta eklediğiniz bütün cicileri güle güle seve seve hayırla kullanın inşallah arkadaşlar... sizleri bol bol öpüyorum... :teselli:
Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik teselli:
evlendi canımm :sm_cool:
ama henüz yazmadı heycanla bekliyoruz bizdee:1hug:
Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???
darısı başımıza dimi şeker leblişşş :1hug:
ayakkaplarınızın altına nickimi yazmayı unutmayın emii senağlama
yaa canım yanlış anlamayında ben bu devirde kız tarafı erkek tarafı diye ayırmayı çok doğru bulmuyorum...
böyle şeyler kutuplaşmaya sebep oluyor.
kimde varsa o yapar kimsede yoksa el birliğiyle gayret edilir...
sonra görüyoruz işte aileler arası savaşları...
markası aldora
yere yakın ıstemıyorum cunku hep yuksekte yattım uyyamam ablamın yatağı alcak cok tuhaf geldı obakımdan bıde örtulerde sorun oluyo bıde bazalı bu bazalı ıstıyorumm ozellıkle cok guzel oluyo esyalarını koyabılırsın
parası evt 12 ay ııcn 3000 6 ay ııcnde 2500 dıolar
evet sığar dediler a.s gerçi çok samimiyiz yalan söyleyeceklerini sanmam ama erkekler için önemli değil bu konular. sığacağını düşünmüş olabilir ordaki abimiz... :uhm: çünkü çok kendinden emin değildi...
ben 10 kiloluk almak istedim satmadı bana...
delimisin ne yapacaksın 10 kiloluğu serhat taburun çamaşırlarımı getirip yıkatacak dedi:roflol::roflol::roflol:
ya niye kimse bana fikir vermiyo kayınvalidem koffi marka elektrik süpürgesi almış nasıl bir marka ya ben hiç duymadım bi fikir verin bana değiştiriyimmi sizce
canım beyaz eşyanın hepsini kız tarafı almazkiiiiii.:1shok: Benim bildiğim sadece bulaşık makinasını kız tarafı alıyor.geriye kalan beyaz eşyalar erkeğe ait.ama bazı çiftlerde anlaşma oluyor.mesela siz beyaz eşyaları düzün,bizde mobilyaları düzelim falan diyenlerde var.ama onun dışında küçük ev aletleri hariç dediğim şkilde olduğunu biliyorum.
10kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 937 x 687 x 767 mm
kocaman ben ondan korkarım :roflol:
buda 7kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 847 x 600 x 590 mm
herkese iyi haftasonları bende gideyim
anlaştığımız yerle sözleşme yapıcaz, gelinlik bakıcaz vaktimiz kalırsada kına için biyere bakcaz
offf acaip heyecanlıyım
biz evleniyoruz :)
ihihih şaka gibi
selam kızlar
kuzene oturmaya gittim yolda bi mağazaya girdim silikon yumurta fırçası aldım çıktım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?