Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahhh canımmm keşke o bornoz 30 tl olsaydıııı.ama havlular 30 tl.bornoz 150 falan

başın sağolsun arkadaşım.çok üzüldüm

günaydın herkese
bugün biraz geç günaydın oldu
işte geç geldim
yiğenime baktm çünkü sabahtan

Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik teselli:

başın sağolsn
Allah sizlere sabır versin dedeciğinin mekanınıda cennet eylesin

Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???

canım beyaz eşyanın hepsini kız tarafı almazkiiiiii.:1shok: benim bildiğim sadece bulaşık makinasını kız tarafı alıyor.geriye kalan beyaz eşyalar erkeğe ait.ama bazı çiftlerde anlaşma oluyor.mesela siz beyaz eşyaları düzün,bizde mobilyaları düzelim falan diyenlerde var.ama onun dışında küçük ev aletleri hariç dediğim şkilde olduğunu biliyorum.

bizde de yok kanımca
ben küçük ev aletlerini alacaktım nişanlım aldı (benim almam lazımken)

çamaşır bulaşık fırın alacaktım abisi ocak fırın davlumbaz hariç tüm beyazları aldı

şuan ben bikaç şey alıyorum belki onun alması gerkenler ama bakmıyoruz ona çok fazla

uğur böceği ablan yere yakın yatak kullanıyormuş.acaba ne tarz yatak örtüsü seriyor o yatağa?resim ekleyebilirmisin bir tane.ben de yere yakın yatak istiyorum ama aldığım yatak örtüleri çirkin duracak üzerinde

canım 10kiloluğu ne yapacaksın
bence değiştirme 7 ideal bence
hem sen lojmanda kalacaksın taşınma fln olacak
her eve sığmayabilir 10kg'lıklar
bende 7 kg aldım annem sığar dedi
bizim evdeki 5 yada 6 annem koca mutfagın halısını yıkıyor

ya niye kimse bana fikir vermiyo kayınvalidem koffi marka elektrik süpürgesi almış nasıl bir marka ya ben hiç duymadım bi fikir verin bana değiştiriyimmi sizce

güzelim yazını daha öncede okudum ama o markayı duymadığım için fikir veremedim.yani hiç duymadım???

10kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 937 x 687 x 767 mm

kocaman ben ondan korkarım :roflol:

buda 7kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 847 x 600 x 590 mm

yok cnm biz nişanlımla ikimiz alıoz hepsini

herkese iyi haftasonları bende gideyim
anlaştığımız yerle sözleşme yapıcaz, gelinlik bakıcaz vaktimiz kalırsada kına için biyere bakcaz
offf acaip heyecanlıyım
biz evleniyoruz :)
ihihih şaka gibi

:
10kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 937 x 687 x 767 mm

kocaman ben ondan korkarım :roflol:

buda 7kg'lık makina
Ürünün boyutları (mm): 847 x 600 x 590 mm

aha buydu arsimaa:roflol::roflol::roflol:
ama neyseki vazgeçirdiler beni :roflol:
senin annede benm kafadanmış:roflol: sığan her şeyi yıka makinada:sm_cool:

herkese iyi haftasonları bende gideyim
anlaştığımız yerle sözleşme yapıcaz, gelinlik bakıcaz vaktimiz kalırsada kına için biyere bakcaz
offf acaip heyecanlıyım
biz evleniyoruz :)
ihihih şaka gibi

caım hayırlı olsunŞeniz
insanın üstünden büyük yük kalkıyor yer falan belli olunca:1hug:

selam kızlar
kuzene oturmaya gittim yolda bi mağazaya girdim silikon yumurta fırçası aldım çıktım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
kuzene oturmaya gittim yolda bi mağazaya girdim silikon yumurta fırçası aldım çıktım kaydirigubbakcemile3

ay tatlım bende bu gün pazardan oklava,merdane,hamur yoğurma kabı,çay süzgeci,ayak havlusu,kaşıklık ve 2 tane kahvaltı için cici tabak aldım genee kaydirigubbakcemile3 çok mutluyumkaydirigubbakcemile2

büyük eşyları değilde küçük kırık derik eşya almayı daha çok seviyorum vaktim olsa bütün çeyiz bölümünü kurcalıycaktım ama vakit yoktu kuzenin bebücüğünü sevmeye geç kalamazdım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…