Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik senağlama hiç dedem kalmadı hayatta :a015: haliyle buralara girip sizleri takip edemedim.1 kere girdim onda da okuyup takip edemedim.. :çok üzgünüm:
alıpta eklediğiniz bütün cicileri güle güle seve seve hayırla kullanın inşallah arkadaşlar... sizleri bol bol öpüyorum... :teselli:
arkadaşlar bernardo yemek takımmı olan varmı ?varsa resmini koyabılırmı?
yada netten bakabılecegım bı yer varmı ?adres verirseniz sevinirim
iyi pazarlar kıslarrrhihoyyythihoyyyt Hava çok kötü ama bugün yapacağım alışverişe engel mi?? tabiki değil delikafadulden Alışveriş dediğimde söylesem güleceğiniz bişiMutfak kapıma kapı süsü yapıyorum onun için boncuk almaya gidicem Çeyi
zlik almaya param olmayınca ben de çeyize süsler yapıyorum.Amerikan servisleri felan.Bitince hepsini paylaşıcam kıslar
heycanla bitmesini bekliyorum şekerim kaydirigubbakcemile5 kapı süslerini falan çokkk severim... :teytey: hele birde şimdi pon ponlu falan modeller var gördüm hasta oldum ya...
bende mi yapsam acep CADIARZU çabuk bitirde görelim :mymeka:
azelyaçok merak ettim bitirince mutlaka resmini çek olur mu?
:
aha buydu arsimaa:roflol::roflol::roflol:
ama neyseki vazgeçirdiler beni :roflol:
senin annede benm kafadanmış:roflol: sığan her şeyi yıka makinada:sm_cool:
caım hayırlı olsunŞeniz
insanın üstünden büyük yük kalkıyor yer falan belli olunca:1hug:
selam kızlar
kuzene oturmaya gittim yolda bi mağazaya girdim silikon yumurta fırçası aldım çıktım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bernardo yemek takımmı olan varmı ?varsa resmini koyabılırmı?
yada netten bakabılecegım bı yer varmı ?adres verirseniz sevinirim
bernardonun web sayfası maalesef hala kapalı bende çok merak ediyorum modelleri ama gidip inceleme fırsatımda olmadı :)
bi kampanyası varmış diye yazmıştı eski sayfalarda birisi ama tam hatırlamıyorum almışmıydı almamımıydı :sm_confused:
burcuözge cnm sn kocaelinin neresindensin? Dün belsa nın ordaki japon pazarına gittim acaip ucuzluk var aldım bikaç bişey ama tekrar uğrıcam çok güzel şeyler var ya rengarenk tabaklar falan :)
dün gelinlikte baktım
3 4 model giydim
ama beğenemedim
dergilere baktım yine içime sinen olmadı
zati boyumda kısa herşey güzel olmuyor :)
bu gelinliğin üst modelini gördüm dergide
bunun gibi üst olup altı organze kumaş olup bi kısmında aksesuarla tutturup altında dantel görüncekmiş (anlatamadım kanımca)
bunun gibi ama üstü düz tülün göründüğü yer daha dar acılı dantel olacakmış
daha sonra eve gelince anneme elimde olduğu için modelin üstünü gösterdim oda o modelin bile güzel olduğunu söyledi
haftaya fuardada gezince kesin karar vercem ya üstteki modelin aynısı yada üsteki modelin üstü alttaki modelin altı tarzında bişe olacak sizce nasıl ?
fiyatıda yaklaşık olarak 1400 fln
Arsima alttakinin model olarak üst kısmı daha hoş bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?