Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar bernardo yemek takımmı olan varmı ?varsa resmini koyabılırmı?
yada netten bakabılecegım bı yer varmı ?adres verirseniz sevinirim

MüebbetSevdam başın sağolsun :teselli: dedeni de Allah nur içinde yatırsın

bernardonun web sayfası maalesef hala kapalı bende çok merak ediyorum modelleri ama gidip inceleme fırsatımda olmadı :)

bi kampanyası varmış diye yazmıştı eski sayfalarda birisi ama tam hatırlamıyorum almışmıydı almamımıydı :sm_confused:

iyi pazarlar kıslarrrhihoyyythihoyyyt Hava çok kötü ama bugün yapacağım alışverişe engel mi?? tabiki değil delikafadulden Alışveriş dediğimde söylesem güleceğiniz bişi Mutfak kapıma kapı süsü yapıyorum onun için boncuk almaya gidicem Çeyi
zlik almaya param olmayınca ben de çeyize süsler yapıyorum.Amerikan servisleri felan.Bitince hepsini paylaşıcam kıslar

heycanla bitmesini bekliyorum şekerim kaydirigubbakcemile5 kapı süslerini falan çokkk severim... :teytey: hele birde şimdi pon ponlu falan modeller var gördüm hasta oldum ya...
bende mi yapsam acep CADIARZU çabuk bitirde görelim :mymeka:

burcuözge cnm sn kocaelinin neresindensin? Dün belsa nın ordaki japon pazarına gittim acaip ucuzluk var aldım bikaç bişey ama tekrar uğrıcam çok güzel şeyler var ya rengarenk tabaklar falan :)

ben de ponponlu yapıyorum.Aralarına boncuk eklicem ama misina gözükmesin diye hihoyyythihoyyyt Ben de acele ediyorum bitsin diye ama ponpon çok yoruyor yaww delikafadulden

:

aha buydu arsimaa:roflol::roflol::roflol:
ama neyseki vazgeçirdiler beni :roflol:
senin annede benm kafadanmış:roflol: sığan her şeyi yıka makinada:sm_cool:

kuru temizlemecideki makinalar gibi bu ya sakın :)
korkuyorum bigün bizide atacak annem makinaya :roflol:

caım hayırlı olsunŞeniz
insanın üstünden büyük yük kalkıyor yer falan belli olunca:1hug:

sağolasın canım
öyle valla üstümüzden büyük bi yük kalktı

selam kızlar
kuzene oturmaya gittim yolda bi mağazaya girdim silikon yumurta fırçası aldım çıktım kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan

şuan sitesi yenileniyor
ben aldım ama resmi yok malesef
çekme imkanımda yok çünkü hepsini kolileyip kaldırdık

bendim onu yazan
almadım çünkü yemek takımımı daha önceden almıştım
kampanya dahilindeki diğer ürünlerimde olduğu için almadım sadece baktım
kedinin ciğere baktığı gibi

burcuözge cnm sn kocaelinin neresindensin? Dün belsa nın ordaki japon pazarına gittim acaip ucuzluk var aldım bikaç bişey ama tekrar uğrıcam çok güzel şeyler var ya rengarenk tabaklar falan :)

canımmm n nerde bu japonn pasajııı:dance:
ay çok merak ettim nasıl kaçar benden böyle şey yaaa....:mymeka:
gerçi izmit uzak ya canım bize aydan aya taksit ödemeye diye evkura geliyorum o kadar a.s bu arada ben gölcükteyim tatlım... gölcük DEĞİRMENDERE

dün gelinlikte baktım
3 4 model giydim
ama beğenemedim
dergilere baktım yine içime sinen olmadı
zati boyumda kısa herşey güzel olmuyor :)
bu gelinliğin üst modelini gördüm dergide
bunun gibi üst olup altı organze kumaş olup bi kısmında aksesuarla tutturup altında dantel görüncekmiş (anlatamadım kanımca)
bunun gibi ama üstü düz tülün göründüğü yer daha dar acılı dantel olacakmış
daha sonra eve gelince anneme elimde olduğu için modelin üstünü gösterdim oda o modelin bile güzel olduğunu söyledi
haftaya fuardada gezince kesin karar vercem ya üstteki modelin aynısı yada üsteki modelin üstü alttaki modelin altı tarzında bişe olacak sizce nasıl ?
fiyatıda yaklaşık olarak 1400 fln

Son düzenleme:
yok cnm gayet aciklayici olmus ben anladim umarim hayalindeki gelinlige kavusursun fiyati da bana biraz tuzlu geldi ama imkaniniz varsa tabi neden olmasin :)))

ikisi de çok güzel ama ilki daha tatı sanki..:1rolleyes:
gerçi ikisinin karışımı da çok tatlı olur.
umarım gönlüne göre olur canıma.s.

arsimacım bende alttakini daha çok beğendi.hem üst kısmı,hem alt etekleri daha şık duruyor.diğeri sanki çok dantelli.sırf dantel gibi yani.ama yine sen bilirsin şekerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…