kızlar halı alanınız var mı? herşeyi yazdık bu konu da da fikirlerinize ihtiyacım var
Ben altı beyaz olan yani kaydırmaz halı dedikleri halılardan almak istiyorum fiyatları daha uygun oluyomuş sadece mutfağa,antreye,koridora düşünüyorum odalara daha kaliteli alayım diyorum bu halılardan alan var mı?
canım henüz evimiz belli olmadığından halı olayına girmedim...
ama zaten marmaris sıcak memleket olduğundan öyle kalın halı almıycam daha cicili bicili kilim tarzı şeyler seçmeye gayret edicem özellikle mutfak halısını makinada yıkanır cins olmasını istiyorum ki kirlendikçe atıp yıkıyım. herhalde sadece salona adam akıllı şık bir şey alırım diğer odalara ikea tarzı spor ve kullanışlı kilimler tercih edicem... yerimseniben
dün gelinlikte baktım
3 4 model giydim
ama beğenemedim
dergilere baktım yine içime sinen olmadı
zati boyumda kısa herşey güzel olmuyor :)
bu gelinliğin üst modelini gördüm dergide
bunun gibi üst olup altı organze kumaş olup bi kısmında aksesuarla tutturup altında dantel görüncekmiş (anlatamadım kanımca)
bunun gibi ama üstü düz tülün göründüğü yer daha dar acılı dantel olacakmış
daha sonra eve gelince anneme elimde olduğu için modelin üstünü gösterdim oda o modelin bile güzel olduğunu söyledi
haftaya fuardada gezince kesin karar vercem ya üstteki modelin aynısı yada üsteki modelin üstü alttaki modelin altı tarzında bişe olacak sizce nasıl ?
fiyatıda yaklaşık olarak 1400 fln
çok şekerler burcuözge bunlar bayıldım bende mor ve tonları yapıcam banyomu
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
merhaba öncelikle banyo cicilerin çok güzelmiş iyi günlerde kullan.nerden aldığını nasıl öğrenebilirim acaba?
tatlım özeline mesaj attımm canikommm Şeniz
yok cnm gayet aciklayici olmus ben anladim umarim hayalindeki gelinlige kavusursun fiyati da bana biraz tuzlu geldi ama imkaniniz varsa tabi neden olmasin :)))
ikisi de çok güzel ama ilki daha tatı sanki..:1rolleyes:
gerçi ikisinin karışımı da çok tatlı olur.
umarım gönlüne göre olur canıma.s.
Arsima alttakinin model olarak üst kısmı daha hoş bence canım
evet bencede alttakinin üst kısmı daha hoş
arsimacım bende alttakini daha çok beğendi.hem üst kısmı,hem alt etekleri daha şık duruyor.diğeri sanki çok dantelli.sırf dantel gibi yani.ama yine sen bilirsin şekerrrr
Bende kati suretle ilknin hem üstünü hem altını çok daha sevimli ve alışılmışın dışında buldum arsimacım...
nacizane fikrim....
bence de üsttekinin hem altı hm üst çok çok hoş .ben çok beğendim.
kızlar halı alanınız var mı? herşeyi yazdık bu konu da da fikirlerinize ihtiyacım var
Ben altı beyaz olan yani kaydırmaz halı dedikleri halılardan almak istiyorum fiyatları daha uygun oluyomuş sadece mutfağa,antreye,koridora düşünüyorum odalara daha kaliteli alayım diyorum bu halılardan alan var mı?
işte ben böyle yıkanabilir bir halı buldum yani tam halı değilde kilim gibi diyelim yıkanabiliyormuş,antibakteriyel öz sahipmiş...vs apeks halı adresini yazamıyorum gittim baktım renleri modelleri güzel ama çevremde bu halıdan kullanan hiç yok o yüzden kararsız kaldım
Bende bu ilk gelinliğe hayranım işte :) hatta daha birşey belli olmasa bile çıktısını alıp dosyama koydum, forumdaki gelinlik sayfalarınıda taradım durdum ama bu ilk gelinlikten daha iyisini bulamadım açıkçası yerimseniben
inşallah herşey istediğin gibi olur, bu arada fiyatıda iyiymiş o zaman ya korktuğum gibi birşey değilmiş :lepi: ne beğensem hep uçuk fiyatlar çıkıyoda erkek arkadaşım korkmaya başlamıştı :dance:
Cnm eklediğin gelinlikler çok güzel bence.Benimkininde yakası böyleydi ancak gelinlikçi ön yakayı tam V yapmadı ben biraz dekolte istediğim için.
arkadşlar aranızda birisi ekmeklik ve peçete yüzüğü yapmıştı gri boncuklardan...ya rica etsem eğer çok uğraştırmıyosa vaktin varsa banada yapabilirmisin dicektim de :S
dantelden hoşlanmayanlar için süperrr salon takımları adres vermek yasak sanırım ama resimlerin üstünde yazıyo merak edenler ordan bakabilir çok çeşit var bilginize kızçelerhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?