Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar dün fakirin el blender setini aldım. kampanyadaymış 80 liraya 5 taksitle aldımm:))
arzum robotum vardı onu kardeşime vericem blender daha kullanışlı geldi bana

aynen bktbb, [/B] :1hug: bizde herşeyimizi kendimiz hallediyoruz. Nişan alışverişi, alyanslar hepsini ikimiz gönlümüzce seçtik. Şimdide eşyalar için yardımları olacak bi miktar fakat yine biz her hafta ikimiz geziyoruz, karar werdiğimizde de alacağız inşallah. Böylesi çoook daha iyi. Hem gerek yok zaten üçüncü kişilere. . .

Songa84, bu mini bornozlara bayıldım, çok güzeller. İnşallah en kısa zamanda homesweete gidicem.

Müebbetsevdam, başın sagolsun, Allah kalanlarınza ömür versin.

böcüğüm yatak odasının markası doğtaş mı? Gayet sade ve şık bi model.

Kızlar herkese günaydın,

Arsima, işin en keyifli noktasından yaa keşke ben de o yere gelebilsem tatlıM. Modellerin ikii de çok hoşmuş gerçekten eminim ki beğendiğin model çok yakışacaktır sana :)​

inşallah canım sende geleceksin
hepimiz en güzel şekilde bitireceğiz bu güzel telaşları
bana hep uzak geliyordu bu günler
yeri geldi çok sıkııntı yaptım kendime yıprandım
ama hepsi yersizmiş
çünkü vakti gelince hepsi çorap söküğü gibi geliyormuş

umarım sende en kısa sürede sana yakışan en güzel gelinliğe sahip olursun

günaydınlarrr kızlarrr..dün barem e gitmiştik bide ne göreyim patates kızartma tabagı :))) bende be kervana katılıyım bari dedim ve aldım çok güzelmiş gercekten 4,99 tl

Son düzenleme:

AMİN:Saruboceq:ben baya sorun yaşıyorum ağır oluyo o yüzden de herşeyimm ama sonuçlanmasını istiyoruz artık bizde, olmazsa kaçıyım aşkıma diyorum delikafadulden.
Tabi yaş 26 olunca kaçtı denilmez heralde.

Allah tekrar mutluluğunu daim etsin keyfini sür canım bu anların

komşu tabıkıde yarar cnm gule gule kullan
eccu sende cnm cok guzel
d.bump gule gule kullan cnm

pashmina saol canım
komsum sende sağol
bide bunların fiyatları değişiyo
şöyleki büyük orta küçük şu şekilde 4,5 3,5 ve 3
hoş zararınız ve karınız max 2 tl olur ama olsun çeyizciler grubu olaraktan dikkat etmek lazımm dimii.

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydınlar, bol çeyizli günler delikafadulden

arkadşlar aranızda birisi ekmeklik ve peçete yüzüğü yapmıştı gri boncuklardan...ya rica etsem eğer çok uğraştırmıyosa vaktin varsa banada yapabilirmisin dicektim de :S

O bendim canım.Peçete yüzüklerinden yapayım dedim isteyene.Fiyat fazla geldi 4 ytl dedim tanesine :jeyyar: Malzemesini siz alın tanesi 1ytlden yapayım dedim, isteyen olmadı.Peçete yüzüğü yapmak çok basit aslında.Boncukculara gidiyorsun, zaten o kadar çok çeşit var ki bayılırsın.Onlardan istediklerini alıp lastik misinaya diziyorsun.Ekmekliğe gelince; o çok uğraştırdı, sinirden tepem attı yaparken Onun için ekmeklik yapmıyorum canım :çok üzgünüm:

yanlış hatırlamıyorsam azelya idi
ama yanılıyor olabilirim -tatlicadiarzu-

Hafızana hayran kalmamak elde değil kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bu kaptan aldım 3 boy sizce işe yarar mı??

Güle güle kullan buketcim.Onlar çok gerekli.Erzak malzemelerin poşetinde duracağına hepsini böyle kavanozlara koy.Hem görünüş açısından güzel, hem de kullanımı daha rahat.Ben de alıcam, pirinci,bulguru,unu bu tarz kavanozlara koyucam.

günaydınnn şeker parelerrrr.......
günaydın hihoyyyt

günaydınlarrr kızlarrr..dün barem e gitmiştik bide ne göreyim patates kızartma tabagı :))) bende be kervana katılıyım bari dedim ve aldım çok güzelmiş gercekten 4,99 tl

ya bende istiyorum senağlama

inan herkes belli bi zorluklarla sonuca ulaşıyor
kimseninki kolay olmuyor
öncelikle bi mücadele ediyoruz sonra zaferimizi kutluyoruz hihoyyyt
önemli olan yılmamak :lepi:
geçen hafta bi yazı yazmıştım buraya ne ka ümitsizdim ama bak şimdi nasılım

kızlar ben bu kaptan aldım 3 boy sizce işe yarar mı??

yarar tabi
hatta eğer başka kavanozun yoksa erzak için birkaç tane daha al hepsi aynı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…