ABOWWWW NASIL:1shok::1shok:
Evet Songacım evlenmişim halen anlayamıyorumşaka gibi geliyorda :))))))Darısı sizlerin başına
kızlar resim nasıl ekliyoduk ?
şu eklemeyi öğrendiğim gün bir yere çöp sokacam valla
güle güle kullan sarya
fiyatı ne o nevresimin serya, ben de alacağım ama 60ı geçsin istemiyorum bi de düz renk istiyorum, dallı güllü olmasın yani.. nereden bulurum ki..
özdilekten aldığım havlular
pembe olanını aldım
pembe havluyu aldım
özdilek ve taçtan 8 tane havlu aldım ancak bu ikisinin fotosunu bulabildim bir de geçen hafta denizliye gittiğimde bambu havlu aldım
özdilekten aldığım havlular
pembe olanını aldım
pembe havluyu aldım
özdilek ve taçtan 8 tane havlu aldım ancak bu ikisinin fotosunu bulabildim bir de geçen hafta denizliye gittiğimde bambu havlu aldım
fiyatı ne o nevresimin serya, ben de alacağım ama 60ı geçsin istemiyorum bi de düz renk istiyorum, dallı güllü olmasın yani.. nereden bulurum ki..
canım ben onu geçen yaz 85 tl ye almıştım taksitle. taçın düz renk nevresim takımları var istersen taçın internet sitesine girip bakabilirsin
her markada öle var cnm senın ıstedın gıbı taç altınbaşak özdılek gıbı sarevde var tabı hepsını cok beğnıym bende gullu cıceklı deılde geometrık sevyom:1closedeyes:
bende alttakı pembe olandan hedıye aldım 4 rengını turkuaz pembe krem yesıl olarak galıba 7 tl ıdı ama tactan nevresım alınca ark bunlardan 47 tane hedıye ettı cok guzel gule gule kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?