Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar resim nasıl ekliyoduk ?
şu eklemeyi öğrendiğim gün bir yere çöp sokacam valla

resmın ustune tıkla ÖZELLIKLERDEN url adresını kopyala sonra msj yadın kısma gel usttekı sarı kutuyu tıkla (dağ resmı var)sonra ordakı yazının hepsını sıl(http)kopyaladığını yapiştr
ıns anlatabıldım

merhaba kızlar bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum umarım resim ekleme işini becerebilmişimdir.

1 uyku seti 2 de nevresim takımı aldım taçtan netten ikisinin fotosunu bulabildim. iki tane de annem nevresim takımı diktirdi kumaşları sarev onlar fırfırlı oldu. bir de günlük kullanmalık 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı aldım narin markalı ama onu fotosunu yükleyemedim. ben yeni başladım çeyiz almaya çok eğlenceli bir işmiş gerçekten

fiyatı ne o nevresimin serya, ben de alacağım ama 60ı geçsin istemiyorum bi de düz renk istiyorum, dallı güllü olmasın yani.. nereden bulurum ki..

özdilekten aldığım havlular
pembe olanını aldım

pembe havluyu aldım

özdilek ve taçtan 8 tane havlu aldım ancak bu ikisinin fotosunu bulabildim bir de geçen hafta denizliye gittiğimde bambu havlu aldım

fiyatı ne o nevresimin serya, ben de alacağım ama 60ı geçsin istemiyorum bi de düz renk istiyorum, dallı güllü olmasın yani.. nereden bulurum ki..

canım ben onu geçen yaz 85 tl ye almıştım taksitle. taçın düz renk nevresim takımları var istersen taçın internet sitesine girip bakabilirsin

Sarya bu pembe denizkabuklu takımın aynısını öğrenciyken kullanayım diye almıştım kendime bornozu ve havlusunu keyifle kullanıyorum halaaa hiçte bişeycik olmadı.
İyi günlerde kullan sende.:teytey:​

bende alttakı pembe olandan hedıye aldım 4 rengını turkuaz pembe krem yesıl olarak galıba 7 tl ıdı ama tactan nevresım alınca ark bunlardan 4 tane hedıye ettı cok guzel gule gule kullan cnm

Son düzenleme:

her markada öle var cnm senın ıstedın gıbı taç altınbaşak özdılek gıbı sarevde var tabı hepsını cok beğnıym bende gullu cıceklı deılde geometrık sevyom:1closedeyes:

canım ben onu geçen yaz 85 tl ye almıştım taksitle. taçın düz renk nevresim takımları var istersen taçın internet sitesine girip bakabilirsin

her markada öle var cnm senın ıstedın gıbı taç altınbaşak özdılek gıbı sarevde var tabı hepsını cok beğnıym bende gullu cıceklı deılde geometrık sevyom:1closedeyes:

teşekkürler yardımlarınız içina.s.
evet her markada var..
umarım fiyatı uygun bir şey de bulurum..
kendme almayacağım, arkadaşıma hediye alacağım, sade bir şey olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…