Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu sende mı alla alla 47 tane aynı model havlu sıkılır ınsan be ama cok guldum haa kendıme

oldu:roflol: okadar araba bulmak ayrı sorun dur onuda ark dıyem 47 tanede araba bulsun:roflol:

ben büyük pahalı şeyler yerine gördükçe böyle ıvır zıvır küçüklerden alıyorum:)
tanesi bire aldım :)
bunlardan 4 tane aldım saklama kabı kapaklı ikitane de dikdçrtgeninden aldım süslü kahvaltılıklarda saklanmaz ama bu tip kapaklılarda dolaba hem koku dağılmaz hem de daha çok taze kalır:) süslülerden de beğenince alcam:)

Son düzenleme:
Böcükçüm ,

English Home a gittin mi bilmem ama hani bana sor demiştin patchwork bi örtü dün gittim fiyatını öğrendim 109 TL cicim, ama çok kalmamış, bilgine...

Böcükçüm ,

English Home a gittin mi bilmem ama hani bana sor demiştin patchwork bi örtü dün gittim fiyatını öğrendim 109 TL cicim, ama çok kalmamış, bilgine...

ana :1shok: bu ctesı gtsem kalır mı acaba yadelikafadulden ayy ne etcem ben ya aksam gıdemem kı gec oluyoo ne etcem ne etcem delikafadulden

kizlar bende bugün 4 tl´ye bunu aldim....

cayimiz sicacik olsun :)

buda yandan resmi

aaa bu çok güzelmiş çaydanlığı masaya getirimek için çok güzelmiş kaydirigubbakcemile5
bunun demirden olanlarını görmüştüm ama onlar bunun kadar hoşuma gitmeişti. şu tam bir kahvaltı sofrasına yakışacak cinstenmiş... güle güle kullan hayatımmm.. kahvaltıda mutfağa gidip gelmekten nefret ederim :1rolleyes: u arada sorması ayıp nerden aldın canım ..:)))

kızlar fırınmı almalı sizce yoksa set üstü alıp ayrıca fırınmı alsak kullanış açısından hangisi iyi ve az yer kaplar acaba?

canim üzgünüm ama almanyadan aldim ben :çok üzgünüm:
züccaciyelerde varmis bunlardan türkiyede....

bende zaten tam senin anlattigin nedenler dolayi aldim...
annem kullaniyor bundan... kahvaltida kalabalik olunca cok isimize yariyor...
bende 4 tl ye görünce kacirmiyim dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…