kızlar ben bu kaptan aldım 3 boy sizce işe yarar mı??
merhaba kızlar bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum umarım resim ekleme işini becerebilmişimdir.
üçlü mantar nihale 3.5 lira ama benimkiler bunun karesi ve üç farklı boy değişikti aldım:) en büyük boyu baya büyük kesme tahtası olarak da kullanılabilir gerekirse çünkü mantar kesme tahtaları da vardı:)
kızlar fırınmı almalı sizce yoksa set üstü alıp ayrıca fırınmı alsak kullanış açısından hangisi iyi ve az yer kaplar acaba?
kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz
6 adet çukur yemek tabağı /6 adet büyük yemek tabağı /6 adet kahvaltı tabağı / 6 adet kase / tuzluk ve biberlik /1 tane yuvarlak derin salata tabağı /1 taede byük kayık tabak aldım
ayy kızlar sizin yaptığınız aldığınız bazı şeyler başka sitelerde örnek olarak veriliyor daha önce gördğümden biliyorum burda oldupunu görünce güldüm:)
kalpli tabakları meşhur ettniz resmen ondan bahsetmişler bir de fıstık yeşili pembe yemek takımı yapanlar vardı onların takımları gösterip ben de yapcam demişler:)
Güle güle kullan canım.Çok canlı gözüküyorlar hihoyyyt
Çalmasınlar da örnek alsınlar tabiki dimi kıslar :jeyyar: Kıskanç şeyler nolcak naniknanik:dilcikar::dilcikar:
aime21 canım benim kseme tahtam var zaten ama hani gerekirse mecbur kalındığında kullanabilirim die düşündüm kocaman olunca:lepi:
anladim canim....
güle güle kullan... :1hug:
iyi günlerde kullan insallah
ayy kızlar sizin yaptığınız aldığınız bazı şeyler başka sitelerde örnek olarak veriliyor daha önce gördğümden biliyorum burda oldupunu görünce güldüm:)
kalpli tabakları meşhur ettniz resmen ondan bahsetmişler bir de fıstık yeşili pembe yemek takımı yapanlar vardı onların takımları gösterip ben de yapcam demişler:)
aaa kıs fıstık yeşili pembe takım yapan bendim :roflol: hangi siteymiş o merak ettim özelden atar mısın bana cnm adresi?
güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar
saol tatlım hepimiz inşallah:1hug:
bir de tenceremi alabilsem de bu nihalelerin üstü boş kalmasakaydirigubbakcemile3
güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar
canim üzgünüm ama almanyadan aldim ben :çok üzgünüm:
züccaciyelerde varmis bunlardan türkiyede....
bende zaten tam senin anlattigin nedenler dolayi aldim...
annem kullaniyor bundan... kahvaltida kalabalik olunca cok isimize yariyor...
bende 4 tl ye görünce kacirmiyim dedim kaydirigubbakcemile3
ay türkiyede nerde var acaba yaaa vallahi alcam bulsammm çok çok beğendim..
burdakiler böyle demirden işlemeli mişlemeli hiç güzel değil.. bu çok şıkmışşşş :1rolleyes:
istiyorum istiyorummmmmmm:dilcikar:
bende bu takımdan çok istiyordum canım takii banyomuzun krem somon ve sarı tonlarında olduğunu öğrenen kadarhihoyyyt güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?