Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy kızlar sizin yaptığınız aldığınız bazı şeyler başka sitelerde örnek olarak veriliyor daha önce gördğümden biliyorum burda oldupunu görünce güldüm:)
kalpli tabakları meşhur ettniz resmen ondan bahsetmişler bir de fıstık yeşili pembe yemek takımı yapanlar vardı onların takımları gösterip ben de yapcam demişler:)

güle güle kullan kaydirigubbakcemile3....
ama kesme tahtasi olarak en sagliklisi cammis canim haberin olsun a.s.

kızlar fırınmı almalı sizce yoksa set üstü alıp ayrıca fırınmı alsak kullanış açısından hangisi iyi ve az yer kaplar acaba?

Setüstü ocak al.Ayrıca turba mini fırın al.Bence daha iyi.Bazı evlerde olmuyor fırın yeri.Bulaşığı alta koyuyorsun, setüstünüde üstüne a.s

Güle güle kullan canım.Çok canlı gözüküyorlar hihoyyyt

Çalmasınlar da örnek alsınlar tabiki dimi kıslar :jeyyar: Kıskanç şeyler nolcak naniknanik:dilcikar::dilcikar:

Çalmasınlar da örnek alsınlar tabiki dimi kıslar :jeyyar: Kıskanç şeyler nolcak naniknanik:dilcikar::dilcikar:

hehe ama baya takip ediliyorsunuz çeyiz severler haberiniz olsun tabak takımları aldıklarınız kaydirigubbakcemile3

aime21 canım benim kseme tahtam var zaten ama hani gerekirse mecbur kalındığında kullanabilirim die düşündüm kocaman olunca:lepi:

aaa kıs fıstık yeşili pembe takım yapan bendim :roflol: hangi siteymiş o merak ettim özelden atar mısın bana cnm adresi?

bucuözgecimm banyo setin çok tatlı canikom güle güle kullan.. benim de baştan alcaklarım arasındaydı bu sonra ev belli olup mavi olduğunu görünce banyonun vazgeçmiştim boğar diye..

güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar

çookk güzellll bu tam benlikkk.ama böyle şeyleri koymayın buraya aldıklarınızı falan hem özeniyorum hem kıskanıyorummmmm
çünkü alamıyorummmmiflas ettik ve toparlanamadık çokda seviyorum istekliyim ama benim çeyizim 3 havlu ve bir kahvaltı takımı+ablamın çeyizinden verdigi bikaç borcamdan oluşuyorsenağlamabazanın altını açıp açıp bakıyorum annemde gülüyor bana delikızın bi çeyizi olmuş açar açar bakarmış diye.napim mutlu oluyorum gördükce.hemde beni sevdigime vermiyorlar.dün akşam geldi misafirimiz oldu herkez çok begendi ama uzak ist.diye kararsızlar.o yüzden üzülüyorum gördükce hatta aglıyorummmm bende istiyorum böyle güzel çeyizler almakk:Saruboceq:
Hepiniz güle güle kullanın agız tadınla

ay türkiyede nerde var acaba yaaa vallahi alcam bulsammm çok çok beğendim..
burdakiler böyle demirden işlemeli mişlemeli hiç güzel değil.. bu çok şıkmışşşş :1rolleyes:
istiyorum istiyorummmmmmm:dilcikar:

ah su mesafeler ahhh... ))) bende sizin eklediginiz seyleri cok begeniyorum ama alamiyorum anca izine geldigimde denk gelirse.... senağlama

bende bu takımdan çok istiyordum canım takii banyomuzun krem somon ve sarı tonlarında olduğunu öğrenen kadarhihoyyyt güle güle kullan..

canım üzerinde bir çok renk olduğu için çok absürt uçuk olmadığı sürece her renkle kullanılır bu takım. içinde sarı oldukça yoğun. hele krem ve sarıyla en iyi kullanacak mekanlar diyebilirim. yerimseniben
hoş zaten benim için önemi yok her gittiğim banyoya uyduramam ki diymi ama :teytey: o lojman senin bu lojman benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…