kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz
6 adet çukur yemek tabağı /6 adet büyük y emek tabağı /6 adet kahvaltı tabağı / 6 adet kase / tuzluk ve biberlik /1 tane yuvarlak derin salata tabağı /1 taede byük kayık tabak aldım
ah su mesafeler ahhh...))) bende sizin eklediginiz seyleri cok begeniyorum ama alamiyorum anca izine geldigimde denk gelirse.... senağlama
bucuözgecimm banyo setin çok tatlı canikom güle güle kullan.. benim de baştan alcaklarım arasındaydı bu sonra ev belli olup mavi olduğunu görünce banyonun vazgeçmiştim boğar diye..
ahh şimdide sen öyle dedin ben üzüldüm kuşum yaaa:teselli:
hayatım orda daha güzelleri yokmuuu..
biz burda cumartesi pazarından alıyoruz kızz üzme sen kendini :roflol:
ya burda varda daha pahali... hemde türkiyede daha güzel esyalar var...
asil zevkli olanda zaten pazarlarda alisveris yapmak))))))
tamam o zaman sen buraya geldiğinde misafirim oluyorsun ben seni pazarları,mağazaları gezdiriyorum ne nerde ne kadar gösteriyorum arkadaşım...
çok ciddi söylüyorum gel misafirim ol Şeniz
canim tschiboda ara sira bunlardan cikar herhalde
ama bu fiyata cikicagini sanmiyorum..... :çok üzgünüm:
Evet haklısın Trye girince algısı vergisi ile kimbilir kaça gelir
Aslında geçen dönemlerde bi ayaklı ve dönmeli cam tabanlı pasta tabağı gördüm hoşuma gitmişti ama fiyatı çok gibime geldi Allah bilir oda orda daha uygundur
[/IMG]
kıslarrr işte buda benim Raclette Party Grill'imm annecim almışşşş süper bişey sofrada sıcak sıcak herşeyi yapabiliyorsunuz
sağol canım hihoyyyt almayı düşünen olursa gayet kullanışlı birşey kaydirigubbakcemile2
çookk güzellll bu tam benlikkk.ama böyle şeyleri koymayın buraya aldıklarınızı falan hem özeniyorum hem kıskanıyorummmmm
çünkü alamıyorummmmiflas ettik ve toparlanamadık çokda seviyorum istekliyim ama benim çeyizim 3 havlu ve bir kahvaltı takımı+ablamın çeyizinden verdigi bikaç borcamdan oluşuyorsenağlamabazanın altını açıp açıp bakıyorum annemde gülüyor bana delikızın bi çeyizi olmuş açar açar bakarmış diye.napim mutlu oluyorum gördükce.hemde beni sevdigime vermiyorlar.dün akşam geldi misafirimiz oldu herkez çok begendi ama uzak ist.diye kararsızlar.o yüzden üzülüyorum gördükce hatta aglıyorummmm bende istiyorum böyle güzel çeyizler almakk:Saruboceq:
Hepiniz güle güle kullanın agız tadınla
kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz
6 adet çukur yemek tabağı /6 adet büyük y emek tabağı /6 adet kahvaltı tabağı / 6 adet kase / tuzluk ve biberlik /1 tane yuvarlak derin salata tabağı /1 taede byük kayık tabak aldım
evet bencede üzülme bende bu ara alamıyorum ama burda kızlardan görüp hem ilerde alırım diye kafama bişeyler koyuyorum hemde göz zevki yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?