Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım porland değil mi bu???
çok sevimli gündelik içinde acayip hareketli..güle güle en cici mamişlerini bunlarda yersiniz umarım Şeniz

ah su mesafeler ahhh... ))) bende sizin eklediginiz seyleri cok begeniyorum ama alamiyorum anca izine geldigimde denk gelirse.... senağlama

ahh şimdide sen öyle dedin ben üzüldüm kuşum yaaa:teselli:
hayatım orda daha güzelleri yokmuuu..
biz burda cumartesi pazarından alıyoruz kızz üzme sen kendini :roflol:

bucuözgecimm banyo setin çok tatlı canikom güle güle kullan.. benim de baştan alcaklarım arasındaydı bu sonra ev belli olup mavi olduğunu görünce banyonun vazgeçmiştim boğar diye..

evet maviye mavi boğardı tatlım yerimseniben daha açık renklerde güzel durur...
olsun sende sana uyanları alırsın balım yaaaŞeniz

Son düzenleme:
ahh şimdide sen öyle dedin ben üzüldüm kuşum yaaa:teselli:
hayatım orda daha güzelleri yokmuuu..
biz burda cumartesi pazarından alıyoruz kızz üzme sen kendini :roflol:

ya burda varda daha pahali... hemde türkiyede daha güzel esyalar var...

asil zevkli olanda zaten pazarlarda alisveris yapmak ))))))

ya burda varda daha pahali... hemde türkiyede daha güzel esyalar var...

asil zevkli olanda zaten pazarlarda alisveris yapmak ))))))

tamam o zaman sen buraya geldiğinde misafirim oluyorsun ben seni pazarları,mağazaları gezdiriyorum ne nerde ne kadar gösteriyorum arkadaşım...
çok ciddi söylüyorum gel misafirim ol Şeniz

canim tschiboda ara sira bunlardan cikar herhalde

ama bu fiyata cikicagini sanmiyorum..... :çok üzgünüm:

Evet haklısın Trye girince algısı vergisi ile kimbilir kaça gelir

Aslında geçen dönemlerde bi ayaklı ve dönmeli cam tabanlı pasta tabağı gördüm hoşuma gitmişti ama fiyatı çok gibime geldi Allah bilir oda orda daha uygundur

canim tschibonun ürünleri biraz daha pahali oluyor....
uygunlarida var tabi almanyada... ama türkiye ile kiyaslandiginda (genel anlamda) türkiyede ev esyalarini cok daha uygun fiyatlara alabiliyoruz

hmm mesela su yeni cikan viledalar varya... onlardan daha burda yok....

artık nişanımız da yapıldı ve beyaz eşyadan başladık:)

bekodan buzluğu altta olan no-frost buzdolabı ve yorgan yıkama programlı çamaşır makiknesine ve birde 3 program bulaşık makinesine karar verdik:)

tatlım üzülme lütfen... bazen bizde böyle sınanıyoruz hayat yolunda... istediklerimiz ya olmuyo yada bi engelle karşılaşıyoruz.. bazen bende her anlamda kısmetimn bağlı olduğunu düşünsemde gerçek böyle değil.. ben belki iş konusunda sense bu konuda sabır testinden geçiyorsun.. inş herşey gönlünce ve de senin için hayırlı oluacak şekilde olur...

unutmadan benim evlenebilceğim biri bile yokkken bu sayfaları gezmek hoşuma gidiyor, sanırm seninde öyle kaydirigubbakcemile5

evet bencede üzülme bende bu ara alamıyorum ama burda kızlardan görüp hem ilerde alırım diye kafama bişeyler koyuyorum hemde göz zevki yaşıyorum

songacım, güle güle kullan. tam gündelik kullanım için cıvıl cıvıl :)
hemen sorabilir miyim, nerden ve ne kadara aldın?

evet bencede üzülme bende bu ara alamıyorum ama burda kızlardan görüp hem ilerde alırım diye kafama bişeyler koyuyorum hemde göz zevki yaşıyorum

aynen bende öyle... alacaklarımın listesini çıkarmak bile zewkli oluyor..
mesala şimdi listeme en son homeswetin mini bornozunu ekledim, sahiden çok tatlılar..
bi gün alırım elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…