Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandilin bende bayıldım ona yaa hatta bi ara plajda giyilirmi die düşündümm

vllahi yalan yok bende görünce yaa kolları böyle tüllü müllü olmazsa plaj için mükemmelmiş dicektim... kaydirigubbakcemile3

bu arada günaydın bon bon şekerleriiiŞeniz
gene hortladım sabahın köründe...:1shok:

Kızlar hafta sonu ben baktım fırfırlı havlularını 25 ytl kadar indiler nakitte alıcam büyük olasılıkla bu hafta aldım da maaşımı.:sm_cool:

Selam burcu özge,bktbb,elissa ve şeker leblebi
:teytey:

günaydın herkese

saolun anacım tencerem neyim yok ama nihalem hazırkaydirigubbakcemile3 buarada paramı aldım kız elissa tencereleri eve sokmadımgeri gitti ben de gittim aldım paramı geri:lepi:

süpersin kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan saklama kaplarını ve nihaleni
enkısa sürede nihalelerin bi tencereye kavuşur inşallah
bu arada paranı alabilmene sevindim
bak boşuna sıkıntı ettin Şeniz

kizlar bende bugün 4 tl´ye bunu aldim....

cayimiz sicacik olsun :)

çok güzel ve kullanışlı güle güle kullan
bende bulsam keşke delikafadulden

kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz

çok güzeller inanılmaz canlı güle güle kullan

güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar

80de çok bunun için ya :çok üzgünüm:

Hepiniz güle güle kullanın agız tadınla

üzülme ve sakın ağlama
yaşadığın herkesin başına gelebilir aynısı olmasa bile işten çıkartılabiliriz bizde böyle bi duruma düşebiliriz ama önemli olan kendimizi yıpratmadan bu sıkıntıdan çıkabilmek
çeyiz mutluluk getirmez unutma huzurda vermez yeterki Allah seni sevdiğine kavuştursun gerisi zamanla olacaktır
benimde ailem ilk zamanlar istemiyordu istanbuldan ankaraya gidicem diye
ama öyle direndim ki sevgimi öyle anlattım ki vazgeçmeyeceğimi anladılar
ne olursa olsun yılma
ve Allah öyle bi kapı actıki bize artık ankarada değil istanbulda yaşıcaz
ben sadece en başta çektiğim sıkıntılarla kaldım
hakkınızda hayırlısı olsun Şeniz

Çeyizime ördüğüm battaniyem

ellerine sağlık

aynen kaydirigubbakcemile5

bende merak ettim canım yaa banada atabilir misin? :Saruboceq:

atttım canım bakalbilirsin

ederim ben herşeyi dert etmeyi severim kendimekaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun :asigim:

etrafında eli dikişe yatkın biri varsa yapabilir kanımca

Selam burcu özge,bktbb,elissa ve şeker leblebi
:teytey:

bana yokmu

:teselli: hayrlısı olsun cnm cok takma ınş hersey duzelır hayatndaŞeniz

[/IMG]

kıslarrr işte buda benim Raclette Party Grill'imm annecim almışşşş süper bişey sofrada sıcak sıcak herşeyi yapabiliyorsunuz

hoş ama cok değişık bısey cok yer kaplar gıbıme gelıo
gule gule kullankaydirigubbakcemile5

hayrlı olsun
camasr makınan kac kg acabaCADIARZU

Aşk olsun kuşum yaa seni görmemişim ozaman,MERHABALAR sanada:1hug: en taze gelin adayı sensin sanırım içimizdekeyfin yerinde valla bu sabahta ne güzelhihoyyyt adına çok sevindim bendedelikafadulden

çok şükür iyiyim ve olmaya çalışıyorum
zaman zaman keyifsizleşiyorum ama üstümden atmaya çalışıyorum yoksa kafamda büyüyo büyüyo kocaman bi çığ oluşuyor
benden öncesi vardır yaf

tam bu takım üzerinde araştırmalarım vardı.porlandın sitesinde çok beğendim.eline geçtiyse canlı canlı bir resmini eklesen diyorum:dance::dance:yakından çok merak ediyorum.birde sitede baya ölçüleri var kafam karıştı biraz

Çeyizime ördüğüm battaniyem

Allahım bu ne güzel bişiy böyle.ellerine sağlık sıcacık sevimli çk harika bişiy olmuş vallahi.bende örüyorum yeni başladım.bitince mutlaka ekleyeceğim.bunun altında soğuk kış geceleri televizyon izlemenin deymeyin keyfinedelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…