Mandilin bende bayıldım ona yaa hatta bi ara plajda giyilirmi die düşündümm
vllahi yalan yok bende görünce yaa kolları böyle tüllü müllü olmazsa plaj için mükemmelmiş dicektim... kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydın bon bon şekerleriiiŞeniz
gene hortladım sabahın köründe...:1shok:
saolun anacım tencerem neyim yok ama nihalem hazırkaydirigubbakcemile3 buarada paramı aldım kız elissa tencereleri eve sokmadımgeri gitti ben de gittim aldım paramı geri:lepi:
kizlar bende bugün 4 tl´ye bunu aldim....
cayimiz sicacik olsun :)
kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz
güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar
Hepiniz güle güle kullanın agız tadınla
Çeyizime ördüğüm battaniyem
ay türkiyede nerde var acaba yaaa vallahi alcam bulsammm çok çok beğendim..
burdakiler böyle demirden işlemeli mişlemeli hiç güzel değil.. bu çok şıkmışşşş :1rolleyes:
istiyorum istiyorummmmmmm:dilcikar:
bende merak ettim canım yaa banada atabilir misin? :Saruboceq:
günaydın herkese
süpersin kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan saklama kaplarını ve nihaleni
enkısa sürede nihalelerin bi tencereye kavuşur inşallah
bu arada paranı alabilmene sevindim
bak boşuna sıkıntı ettin Şeniz
artık nişanımız da yapıldı ve beyaz eşyadan başladık:)
bekodan buzluğu altta olan no-frost buzdolabı ve yorgan yıkama programlı çamaşır makiknesine ve birde 3 program bulaşık makinesine karar verdik:)
vllahi yalan yok bende görünce yaa kolları böyle tüllü müllü olmazsa plaj için mükemmelmiş dicektim... kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydın bon bon şekerleriiiŞeniz
gene hortladım sabahın köründe...:1shok:
:teytey:
Selam burcu özge,bktbb,elissa ve şeker leblebi
çookk güzellll bu tam benlikkk.ama böyle şeyleri koymayın buraya aldıklarınızı falan hem özeniyorum hem kıskanıyorummmmm
çünkü alamıyorummmmiflas ettik ve toparlanamadık çokda seviyorum istekliyim ama benim çeyizim 3 havlu ve bir kahvaltı takımı+ablamın çeyizinden verdigi bikaç borcamdan oluşuyorsenağlamabazanın altını açıp açıp bakıyorum annemde gülüyor bana delikızın bi çeyizi olmuş açar açar bakarmış diye.napim mutlu oluyorum gördükce.hemde beni sevdigime vermiyorlar.dün akşam geldi misafirimiz oldu herkez çok begendi ama uzak ist.diye kararsızlar.o yüzden üzülüyorum gördükce hatta aglıyorummmm bende istiyorum böyle güzel çeyizler almakk:Saruboceq:
Hepiniz güle güle kullanın agız tadınla
[/IMG]
kıslarrr işte buda benim Raclette Party Grill'imm annecim almışşşş süper bişey sofrada sıcak sıcak herşeyi yapabiliyorsunuz
artık nişanımız da yapıldı ve beyaz eşyadan başladık:)
bekodan buzluğu altta olan no-frost buzdolabı ve yorgan yıkama programlı çamaşır makiknesine ve birde 3 program bulaşık makinesine karar verdik:)
ben gelince herkes kayboluyor
Günaydın Canım hemşerim. Nasılsın.Bu aralar keyfim yoktu yazasım bile gelmiyordu inan.
tubilik slm canım hg a.s.
Aşk olsun kuşum yaa seni görmemişim ozaman,MERHABALAR sanada:1hug: en taze gelin adayı sensin sanırım içimizdekeyfin yerinde valla bu sabahta ne güzelhihoyyyt adına çok sevindim bendedelikafadulden
kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz
6 adet çukur yemek tabağı /6 adet büyük y emek tabağı /6 adet kahvaltı tabağı / 6 adet kase / tuzluk ve biberlik /1 tane yuvarlak derin salata tabağı /1 taede byük kayık tabak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?