Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hafta sonu nişanlımla atıştık biraz, her zamanki gibi 5 dk sürdü küslüğümüz ama son zamanlarda daha hassas oldum.Burukluk var üstümde

oy oy oy
üzmüş hemşerimi ama emin ol herkeste var bu tarz şeyler
bende son zamanlarda inanılmaz alınganım herşeye üzülebiliyorum
kafana takma hiçbişe
taktıkça büyür sorunlar içinden çıkılamaz bi hale gelira.s.

Dediğin gibi bende çok alıngan oldum son zamanlarda. Evlilik stresinden olduğunu düşünüyorum.Umarım bu zor günleri birbirimizi çok fazla yaralamadan atlatırız hepimiz canım. Desteğin için teşekkür ederim balım.

Canlarım günaydın.yeni çeyizleriniz hayırlı olsun.özleidm sizleri.Arsima ve esra-karadeniz bende hemşeriniz olacam yada oldum sayılır.kaynanam tarafı karadenizli.trabzon-rize karışık :)

Ben de nişanlımla ilk tanıştığımda şahsen karadenizli olmasının cazibesine de kapılmıştım.çünkü çok sevmişimdir hep o yöre insanını.dürüst sıcak sempatik çalışkan doğal bulmuşumdur

songacım, güle güle kullan. tam gündelik kullanım için cıvıl cıvıl :)
hemen sorabilir miyim, nerden ve ne kadara aldın?

çok teşekkür ederim canım.porland dan aldım.porlandda kendi takımını kendin yaratabiliyorsun canım.ben öyle yaptım.biraz pahalı aslında diğer markalara göre ama porlandın renk ve desen ahengini çok beğendiğim için bu mağazadan aldım.şöyle : 6 adet çukur emek tabağı/ 6 adet büük yemek tabağı /6 adet kase /tuzluk ve biberlik 189 idi.ben buna 6 adet kahvaltı takımı ve 2 tanede salata tabağı eklettim.böylece 230 oldu.salata tabakları biri yuvarlak derin,diğeride kayık tabaklardan

çoook teşşekkür ederim songacım, bence 230 a değer bi takım yapmışsın..
Ama kıskandım seni, yarın bir gün bende alırsam şaşma :):)
iyi günlerinde kullan inşallah canm..

arsimacım zaten normal bir bornoz almaya kalksan yine o civarlarda alacaksın.bence bu bornozdan daha kullanışlı.yine sen bilirsin tabiki

dimi yaa bakalımmm hadi üzülmeeden ileride bi örnek olur aklımızda. alıcagımız günler gelir illaki...dimiiiii??üzülmimmmmm ama elde degil.
Maşallahh battaniyeyi ören arkadaşa çok güzell.

güzelim bantladım ve kaldırdım inan çıkarması çok zor.ama bunun aynısı.renkler falan hiç fark yok yani. ben internetten hesapladım gittim ama hesapladığımdan daha uyguna aldım.tavsiye ederim.bu arada başka markalarda da değişik yine böyle renkli takımlara baktım ama en içime sinen yine bu oldu.renkleri falan çok canlı.

evet bakın bakalım bahsettiğim kol düğmeleri :) 70 TL gümüş
EZ

ImageShack - Image Hosting :: grnt004ik9.jpg

çoook teşşekkür ederim songacım, bence 230 a değer bi takım yapmışsın..
Ama kıskandım seni, yarın bir gün bende alırsam şaşma :):)
iyi günlerinde kullan inşallah canm..

mandilincim inan alırsan çok mutlu olurum.aldığım ürünü beğenmeniz benim ne kadar hoşuma gidiyor anlatamam. kaydirigubbakcemile5

esracım üzülme olur böyle şeyler bizde ne tartışmalar yaptık. banada diyolardı eşya alınırken çok kavga olur diye inanmamıştım ama oluyomuş(

Evet canım oluyor ne yazıkki.Çok zor bir aşamadan geçiyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunda en heyecanlı en güzel günlerimizin tadını çıkarabilelim öyle değilmi.

Bu arada aldıklarını güle güle kullan canım

Böcükçüm sen bilirsin güzelim,
Magazayı ziyaret eden çok kişi var ama, kimse de öle kocaman alışveriş poşetleriyle çıkmıyo English Home'dan. Zaten magazaya girdiğin gibi vitrinde bi yatak var onun hemen kenarına yatak örtülerini çantalı olarak dizmişler seninkinden 3-5 tene vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…