bende dıodumkı bu kız nasıl olduda resmı nasıl koydurdu falan dıe cok dusundum ama sana demedım unuttum hepkaydirigubbakcemile3ayy ne safım ben yaa:kedi:
burcu nişan ve nikah fotolarına baktım süperler yaa Allah bi ömür boyu ağzınızın tadını hiç bomaz inşallahhh :Saruboceq: özenerek aldığın kullanmayı hayal ettiğin cicilerinide yerleştirme wakti geldi artık..eminim bunun heyecanı bile bi başkadır..Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın sizi yılın çifti ilan ediyorummmm:hooray:
burcumm hadi hayırlısıyla git gell
böcük şu isminin yanında duran pembe şey ruhani bir varlığa benzio korkuom ondan kazene de de değiştirsin kaydirigubbakcemile3
he işte beğeniim yeter walla yetti gayrıeda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter
bugun cok konusasım var laa nedense:sinifsinif:
heh efermbu konuda bi daha konuşmıcam bugün böcük kızdı:)
puuuu sanaozmn takvımını ve o kalplerın ustundekı yazıyı sıl yoksa senınle konusmam hee küserım bılesın:umursamaz:
eda bıle koca bulduysaa ohoo sen hıc kalmazsın
hele ben buldumsa kesın kalmazsın kaydirigubbakcemile3
bunebu tatlım içelim güzelleşelim anacım hatta ben bu gece içcem kocamla :kedi:
buket sorma kızzz adımız görgüsüze çıkmıştızemuszemus
böcük aşk sarhoşu oldu şimdik baktımda 2 hafta yazıo vay anasını ne çabuk geçiyo şu zaman senide gelin etcez heee merak etmenkaydirigubbakcemile5
aaa gerçek gümüş deil minan adı gümüş tepsı kendı deıl kaydirigubbakcemile3cakma yanı dur ben sana lınk vercem o gacı satıyoo
ya ama kafam karıştıkız eda tamamı saf gümüş diil o tepsilerin kaydirigubbakcemile3 ben 30 a almıştım akşam onuda eklerim cnm fikir olur yerimseniben ayrıca pastanelerde bile satılıyo tepsi aklında olsun yerimseniben
sağol pıtırcığım ama ben böle sıkı topuzları sevmiyorum yaşlı teyzelerin yaptığı topuzlara benzetiyorum
kaydirigubbakcemile5ben buna BA-YIL-DIMMMMMM
çalabiler miyim:kedi:
kaydirigubbakcemile5SİNAyCIM...2sinin içinden 2. güzel...gerçek çiçek kullanılırsa saça lilyum gibi daha da şık durur...gelin elinde ve saçında gerçek çiçekler daha güzel duruo...
Aspirin koy:teselli: son çare olmadı git doktara çeksin-tatlicadiarzu-kıslar dişim çok sızlıyoooo dayanamıyorum acısına bunun için ne yapabılırım
Rakı iç :içelim:
aaa gerçek gümüş deil mi
yaaaaa gerçek gümüş olsaydı keşkeeeeee:gitme:
ya ama kafam karıştı
annem dedi ki ben bohça mohça istemedim
ama gümüş tepsi olacak
o öyle diince ben de gerçek gümüş diye düşündüm
annem çakma ister mi sizce yaw
bak şimdi kafam daha da çok karıştı-tatlicadiarzu-
çakma tepsı al altına sen bı sıvrı aletler 925 yaz oda ayarı olsun :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...-bohcalari-bebek-seker-susleri-vs-hersey.html
eda bak bu gacı satıyo ama bende ulasamadım ornek olsun dıe koydum sana guzel seyler var
he tememhttp://www.kadinlarkulubu.com/el-em...lemeleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri.html
aha bu gacıyla konustum ben nışan ıcın sandık ve sepet alcaz yenı resımler eklıycek msn konuscaz aksama sanada derım he
sen patron yeğeni kablolarla oynuyodu ya ondan tam randımanlı katılamıyordun buraya, ondandır, şimdi farkı kapatıyosun işte, konuş balım konuş sen :teytey:eda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter
bugun cok konusasım var laa nedense:sinifsinif:
he bi sen eksiktin :teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: okurken koptum ya, iki mesajda bir öpüşüp barışın yazmışsınız kıza :)))) ama ben de dayanamam söylerim mecbur, hadi öpüşüp barışın, hadi hadi, öp bakim kardeşini -tatlicadiarzu-eda
dur bende eksik kalmayım
öpüşüp barışın bakalım kaydirigubbakcemile3
gel o arada senle de öpüşüp barışalım bari:1hug:eda
dur bende eksik kalmayım
öpüşüp barışın bakalım kaydirigubbakcemile3
ısıtnye parkın neresınde yaptrdın benım ılk söz cıcem ve cıkolatamda ordandı özsüten falan mı bıde eskı sözlum orda bı yerde calısıyo osmani resturant dıe ama özsüt tatlıları süper:lepi:
he ben de içcem benimkiyle debunebu tatlım içelim güzelleşelim anacım hatta ben bu gece içcem kocamla :kedi:
buket sorma kızzz adımız görgüsüze çıkmıştızemuszemus
böcük aşk sarhoşu oldu şimdik baktımda 2 hafta yazıo vay anasını ne çabuk geçiyo şu zaman senide gelin etcez heee merak etmenkaydirigubbakcemile5
yok okuyamadımbunebu burda işte adıda gozukuyor sankı okuyabıldnmı
sinayy gülmek sana yakışıyoo yerimseniben şimdi sende böcük gibi sen kimsin nerden çıktın fln deme hee hihoyyyt
sen gıt essah gumusunu al ozmnn fazla deıl 3 4 bın tl den azcık fazladırlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?