Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende dıodumkı bu kız nasıl olduda resmı nasıl koydurdu falan dıe cok dusundum ama sana demedım unuttum hepkaydirigubbakcemile3ayy ne safım ben yaa:kedi:

ilahi böcük güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederimmm :hooray:
yılın çiftide oldukkk :lepi:
amin inşallah canım mutluluk hepimizin olsun inşş:Saruboceq:

burcumm hadi hayırlısıyla git gell

canımm teşekkür ederimm:1hug:

hadi bıcı bıcı apmaya kaçtımm kaydirigubbakcemile2

eda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter

bugun cok konusasım var laa nedense
:sinifsinif:
he işte beğeniim yeter walla yetti gayrı

bu konuda bi daha konuşmıcam bugün böcük kızdı:)
heh eferm
daha yaşın kaç başın kaç hıııııkafamçokkarıştı

puuuu sana

allah kısmet ederse tam 1.ayımızda sözlencez:kedi:

kız eda tamamı saf gümüş diil o tepsilerin kaydirigubbakcemile3 ben 30 a almıştım akşam onuda eklerim cnm fikir olur yerimseniben ayrıca pastanelerde bile satılıyo tepsi aklında olsun yerimseniben
ya ama kafam karıştı

annem dedi ki ben bohça mohça istemedim
ama gümüş tepsi olacak
o öyle diince ben de gerçek gümüş diye düşündüm
annem çakma ister mi sizce yaw

bak şimdi kafam daha da çok karıştı-tatlicadiarzu-

sağol pıtırcığım ama ben böle sıkı topuzları sevmiyorum yaşlı teyzelerin yaptığı topuzlara benzetiyorum
ben buna BA-YIL-DIMMMMMM

çalabiler miyim:kedi:
kaydirigubbakcemile5
SİNAyCIM...2sinin içinden 2. güzel...gerçek çiçek kullanılırsa saça lilyum gibi daha da şık durur...gelin elinde ve saçında gerçek çiçekler daha güzel duruo...
kaydirigubbakcemile5
kıslar dişim çok sızlıyoooo dayanamıyorum acısına bunun için ne yapabılırım
Aspirin koy:teselli: son çare olmadı git doktara çeksin-tatlicadiarzu-
Rakı iç :içelim:

vıııışşşşş gülmekten yerlerde yuvarlanan smile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çakma tepsı al altına sen bı sıvrı aletler 925 yaz oda ayarı olsun :roflol::roflol:

sinayy gülmek sana yakışıyoo yerimseniben şimdi sende böcük gibi sen kimsin nerden çıktın fln deme hee hihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...-bohcalari-bebek-seker-susleri-vs-hersey.html

eda bak bu gacı satıyo ama bende ulasamadım ornek olsun dıe koydum sana guzel seyler var

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...lemeleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri.html

aha bu gacıyla konustum ben nışan ıcın sandık ve sepet alcaz yenı resımler eklıycek msn konuscaz aksama sanada derım he
he temem
sen bi sor bakim de
boşver ya da sorma
ben geç kaldım
yarın halletcem artık bi şekilde
sağol şekerim sağol

eda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter
bugun cok konusasım var laa nedense
:sinifsinif:
sen patron yeğeni kablolarla oynuyodu ya ondan tam randımanlı katılamıyordun buraya, ondandır, şimdi farkı kapatıyosun işte, konuş balım konuş sen :teytey:

he bi sen eksiktin :teytey:
eda
dur bende eksik kalmayım
öpüşüp barışın bakalım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: okurken koptum ya, iki mesajda bir öpüşüp barışın yazmışsınız kıza :)))) ama ben de dayanamam söylerim mecbur, hadi öpüşüp barışın, hadi hadi, öp bakim kardeşini -tatlicadiarzu-

0

cnm yok yabancı bı pastane özsut degıl adı aklımda dgıl cnm bende özsütün kahvaltısına bayılırımmm
bu arada barıs saglanmısss bende cok sevındmmmm zemuszemus

bide
"esma mobilyalarını yeni eklemiş bide ağrıdan bitmiş halası geliomuş "
gamze böyle yazmıs ya ben o kısmını söyle anladım AĞRIDAN BıTMıŞ HALISI geliyormuş dıyom ben ağrıda halımı yaptırdım birinee heheehe

he ben de içcem benimkiyle de
yani ayı diyorum müstakbel kocaya öyle mi denir diyosunuz
nişana kalmış 1 hafta
yüzüğü alalı olmuş 2 hafta
bütün bu sürede çok bakarak dikkat ederek geldim kendime ki
hani özel olsun
dün akşam kavga ettik çok fena

ben de zaten uyumamışım
kalktığım gibi geldim
utanmasam yani pijamalaarımla falan gelirdim de o kadar değil

şimdi akşam çıkcaz
ve muhtemelen evlenme teklifi etcek
ama ben onu öldürmek istiyorum

sonuç maymun gibi bir halde evlenme teklifi alan tek kız olarak çok içcem sanırım bu gece

sinayy gülmek sana yakışıyoo yerimseniben şimdi sende böcük gibi sen kimsin nerden çıktın fln deme hee hihoyyyt

ayyy canım inş. hep gülelim yaa üzül üzül 1 haftadır ağzımın içi dışı yara oldu aman dedim ya sağlığımı bozacam otur oturduğun yerde biricik ailem yanımda beni seven bir erkek diğer tarafta daha ne istiyim Allahtan:Saruboceq: binlerce kez şükürler:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…