Dediğin gibi bende çok alıngan oldum son zamanlarda. Evlilik stresinden olduğunu düşünüyorum.Umarım bu zor günleri birbirimizi çok fazla yaralamadan atlatırız hepimiz canım. Desteğin için teşekkür ederim balım.
buda ekmek kızartma makinam tefalden aldım:)
esracım üzülme olur böyle şeyler bizde ne tartışmalar yaptık. banada diyolardı eşya alınırken çok kavga olur diye inanmamıştım ama oluyomuş(
Canlarım günaydın.yeni çeyizleriniz hayırlı olsun.özleidm sizleri.Arsima ve esra-karadeniz bende hemşeriniz olacam yada oldum sayılır.kaynanam tarafı karadenizli.trabzon-rize karışık :)
bende karadenizliym kıslarrr samsunluyum :)))
çok teşekkür ederim canım.porland dan aldım.porlandda kendi takımını kendin yaratabiliyorsun canım.ben öyle yaptım.biraz pahalı aslında diğer markalara göre ama porlandın renk ve desen ahengini çok beğendiğim için bu mağazadan aldım.şöyle : 6 adet çukur emek tabağı/ 6 adet büük yemek tabağı /6 adet kase /tuzluk ve biberlik 189 idi.ben buna 6 adet kahvaltı takımı ve 2 tanede salata tabağı eklettim.böylece 230 oldu.salata tabakları biri yuvarlak derin,diğeride kayık tabaklardan
arsimacım zaten normal bir bornoz almaya kalksan yine o civarlarda alacaksın.bence bu bornozdan daha kullanışlı.yine sen bilirsin tabiki
evet bakın bakalım bahsettiğim kol düğmeleri :) 70 TL gümüş
EZ
Böcükçüm sen bilirsin güzelim,
Magazayı ziyaret eden çok kişi var ama, kimse de öle kocaman alışveriş poşetleriyle çıkmıyo English Home'dan. Zaten magazaya girdiğin gibi vitrinde bi yatak var onun hemen kenarına yatak örtülerini çantalı olarak dizmişler seninkinden 3-5 tene vardı
ozmn bızım iş kısmete kaldı aksam ben oraya varana kadar mağaza kapanır zatı ınş kalır ctesıye kadar ınş:Saruboceq:
ladybırd ı gunlerde kullan cnm
dımples guel guel kullan sende bende arcelık lal serısı almayı düşünüyorum
selammm kızlar
bende yeni aldığım çeyizleri paylaşmak istedim :asigim:
beğenirsiniz inşaallah
hepsi hisarın
sevgiler
ben de öğle tatilimde migrosa gitmiştim dayanamadım illa bi şey almam lazımdı :) rende aldım :) ilk sıradaki turuncu olanını
gulcehre ı gunlerde kullan cnm
yemek takımın cok cekıcı
catal kasıklarda harıka
neden tencere setını buyutemedım yaa onu merak edıyorum benım alcağımdan mı dıe ama olmadı
resmı buyutemedım
iyi günlerde kullan
iyi günlerde kullan
ben de öğle tatilimde migrosa gitmiştim dayanamadım illa bi şey almam lazımdı :) rende aldım :) ilk sıradaki turuncu olanını
sende saol cnm ctesı olsa bıan önce
bornozla kıyaslarsak tabiki uygun bi fiyat
ama bu küçük bi parça olduğu için bana fazla geldi
yani ben o tarz havlu kumaş aldırtıp anneme diktirsem max. 10tl 'ye mal olur diye düşünüyorum
ama bu çok güzel
nereden aldım şekercim
bende bian almayı düşündüm nikahta fln takabilir diye
ama bizim isimlerimizin baş harfi yanyana gelince türk malı gibi oluyor :roflol:
yaa kızlar bu ara çok kaşınıyorum ben çeyizlik bişiler almak istiyom biyandanda kıyıya köşeye para atıpta ilkbaharda eminönü-mahmutpaşa taraflarındanmı alsam diyom off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?