Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bi şekilde bunu üstümüzden atmamız lazım
her daim elimden geldiğince destek olurum Şeniz

buda ekmek kızartma makinam tefalden aldım:)

güle güle kullan
bol kahkahalı sabah kahvaltıları dilerim a.s.

esracım üzülme olur böyle şeyler bizde ne tartışmalar yaptık. banada diyolardı eşya alınırken çok kavga olur diye inanmamıştım ama oluyomuş(

alt tarafı eşya diyorsun ama yinede tartışılıyor
gerçi sebep eşya değil
insan doluyor doluyor en ufak bi sorunda patlıyor
keşke doldurmasak kendimizi kaydirigubbakcemile

Canlarım günaydın.yeni çeyizleriniz hayırlı olsun.özleidm sizleri.Arsima ve esra-karadeniz bende hemşeriniz olacam yada oldum sayılır.kaynanam tarafı karadenizli.trabzon-rize karışık :)

oldun oldun sende toprağımızsın kaydirigubbakcemile5

bende karadenizliym kıslarrr samsunluyum :)))

kaydirigubbakcemile5

çok iyi yaptın vallahı
bende günlük almasam porlanddan alacaktım
hatta dün bi avm'ye gittik evlerle ilgili bisürü mağaza vardı
nişanlım beni tuttu kaydirigubbakcemile sonra porlandı gördüm
dedim asıl şimdi tut yoksa ben kendimi tutamıcam
vitrinin önünden geçtim kedinin ciğere baktığı gibi baka baka delikafadulden
aslında çok kızıyorum kendime biraz tutmalıyım kendimi sonra sıkıntısını ben çekiyorum ama işte

arsimacım zaten normal bir bornoz almaya kalksan yine o civarlarda alacaksın.bence bu bornozdan daha kullanışlı.yine sen bilirsin tabiki

bornozla kıyaslarsak tabiki uygun bi fiyat
ama bu küçük bi parça olduğu için bana fazla geldi
yani ben o tarz havlu kumaş aldırtıp anneme diktirsem max. 10tl 'ye mal olur diye düşünüyorum

evet bakın bakalım bahsettiğim kol düğmeleri :) 70 TL gümüş
EZ

ama bu çok güzel
nereden aldım şekercim
bende bian almayı düşündüm nikahta fln takabilir diye
ama bizim isimlerimizin baş harfi yanyana gelince türk malı gibi oluyor :roflol:

ozmn bızım iş kısmete kaldı aksam ben oraya varana kadar mağaza kapanır zatı ınş kalır ctesıye kadar ınş:Saruboceq:

ladybırd ı gunlerde kullan cnm
dımples guel guel kullan sende bende arcelık lal serısı almayı düşünüyorum

gulcehre ı gunlerde kullan cnm
yemek takımın cok cekıcı
catal kasıklarda harıka
neden tencere setını buyutemedım yaa onu merak edıyorum benım alcağımdan mı dıe ama olmadı

resmı buyutemedım

ben de öğle tatilimde migrosa gitmiştim dayanamadım illa bi şey almam lazımdı :) rende aldım :) ilk sıradaki turuncu olanını

sende saol cnm ctesı olsa bıan önce

Ya aslında aklıma bişi geliyo ama çok mu saçma olur,:1shok:
Telefonla arasan sitenizde gördüm çok begendim ama h.içi gelme şansım yok maalesef çalışıyorum1 tane ayırabilirmisiniz desen? CADIARZU
Ben örtümü alırken çok incelemiştim sağını, solunu çeyiz için alıyorum demiştim, çok yardımcı oldular hatta battal boyunu verdilen yatak üstünde daha hoş durur diye, anlayışlı, hoş görülü insanlar çünkü...
Ne dersin yavrim?

Eccu canım kol düğmelerin çok güzelmiş.Bende her zamaki gibi internetten sipariş verdim :1rolleyes:
Bunlarda aşkımın çeyizine a.s nikahta taksın diye sevgililer günü hediyem.

yaa kızlar bu ara çok kaşınıyorum ben çeyizlik bişiler almak istiyom biyandanda kıyıya köşeye para atıpta ilkbaharda eminönü-mahmutpaşa taraflarındanmı alsam diyom off off

dikmede olabilir tabiki canım.heleki böylesine becerikli bir annen varsa diktirmek çok uyguna çıkar.mesela ben hani mutfak önlükleri vardıya hepimiz heveslendik,ondan kime diktircem diye kara kara düşünüyorum.annem yapamam dedi.sanırım bir terziyle konuşcam

yaa kızlar bu ara çok kaşınıyorum ben çeyizlik bişiler almak istiyom biyandanda kıyıya köşeye para atıpta ilkbaharda eminönü-mahmutpaşa taraflarındanmı alsam diyom off off

canım, çeyiz krizine girdiysen gidip ufak tefek (tuzluk gibi) bişiler alıp kendini tatmin edebilirsin. delikafadulden Ama daha çook alışweris için sabret mahmutpaşaya gidersin :):):) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…